Děkuju. Já hlavně chci ty linky opravit. Pokud má někdo zkušenost s 1.28 ví o čem mluvím. Pak možná přidám dálkovou linku (jelikož už na to je i autobus) Také večer si budu hrát s Vláčky
chrys: od 1.1 do 1.27 to snad dělal somethingfree 1.28 jsem udělal já, byl to takový menší opravný balíček 1.29 nikdy nevyjde a já dělám akrutálně 1.3 === Mapu bych chtěl udělat do konce tohoto měsíce (Žádné beta verze, vyjde hotová mapa)
PS: Pokud to vyjde zítra nahradím ty (podle mě hnusné) německé zastávky. Dám tam ty, které používá DPP
Podle toho co vím, tak 1.29 není z dílny OFP tudíž se to nepočítá. 1.28 ti nešla, protože nemáš základ 1.0 (Ten problém jsem měl také nedávno) 1.3 Bude kompletní mapa, takže nebude potřeba stahovat nějaké staré verze.
Počuj sergio... Máš v tom úplne zmätok. 1.0; 1.1; 1.2 robil pôvodný autor mapy. 1.21 - 1.28 (1.29 mala vyjsť minulý rok) robil something. A potom poď na skype...
PS: Linky jsou již v provozu, ale vypadá to, že je budu muset kompletně celé předělat. Zatím jsem upravil linku 5. Aby všechny linky nejezdili přes náměstí, tak ji objíždí http://imgur.com/svSBs