dnes bych vám chtěl představit moji mapu tedy respektivě upravenou mapru Grundorfu. Je mi moc líto, že to vypadá, že se "opičím", ale už kdysi jsem upravil dvě verze, z nichž byla vydaná jen jedna. Naučil jsem se však nové věci a tak jsem se rozhodl to naposledy zkusit. Představou mojí je, že Grundorfu zkusím dodat "logiku", a zkusím i nové linky, což podle mně nemá v tak malém městečku cenu. Udělal jsem tam takovou "dálnici" vedoucí z Bh. skoro ke Krankenhausu. Ta však není dodělaná, protože budu dodávat pilíře a v některých kusech pod silnici dám terén a betonová svodidla nahradím za železná. Jedinné, s čím jsem zatím spokojen je točna na Bh. Dosti bylo řečí, screeny:
// a také jsem přidal na přeposlední zastávku ve směru na Krank. semafor pro lidi, aby se střídaly lidi/auta, protože pak tam hrozně dlouho čekám, než přejdou pasažéři vozu, terří vystoupili ..
// A 1.1 je to pro to, že původní Grund byl podstatě 1.0, tak toto bude 1.1 .. po patchích a aktualizacíh se třeba dostanu ještě dál (2.0) apod