TOPlist

Košíčkov

Prezentace map a výtvorů v editoru
Pravidla fóra
Nové téma založte až s prvními obrázky z mapy.
Obrázky musí ukazovat pokročilý stupeň vývoje mapy.

Seznam chybějících objektů nebo splin uzavírejte do tagu CODE.

Re: Košíčkov

Příspěvekod shitman » 07 kvě 2012 20:12

on právě myslel to, kdo to hodil do omsi ;) ano, jak říká tomko, nakonec redgunn :)
Obrázek
Obrázek PROTOŽE ZRZKY VLÁDNOU SVĚTU!!
shitman
Profík
Profík

Příspěvekod Božkov » 07 kvě 2012 20:51

Mno, zas to bude mapa trochu z jiného soudku, těším se, zatím to podle těch pár obrázků vypadá hezky. Doufám, že vše uděláš tak, aby to fungovalo a bylo toho pokud možno co nejméně špatně. Dej si na tom opravdu záležet, s časem nespěchej. A jak jsi psal už na první stránce, ten příměstský typ, to mi bude vyhovovat, fakt se těším.

Jen bych se ještě chtěl zeptat... podle typu usuzuji, že mapa snad moc náročná na FPS nebude? Ikdyž i takové mapy se někdy dají udělat náročnými na FPS... zase ať to není prázdné, ale ani přeplácané :)
Win 7 Ultimate x64; Intel Core i5 3,2 GHz (Trubo Boost na 3,6 GHz); RAM Kingston 8GB DDR3; GTX650 1GB DDR5; HDD 1TB; Logitech G27.
Můj YTB Channel | Fórum - Gameplaye
Božkov
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod shitman » 07 kvě 2012 21:21

přiznám se, že to je trochu můj problém..:) pokud nepočítám to, jakou dobu se s tím crcám, tak mám dva hlavní problémy - velikost a náročnost. velikost protože mám v mapě použité neskutečné množství objektů, které se budou muset později nějak zředit. náročnost především kvůli lesům, které se ovšem snažím předělávat tak, aby se to dalo utáhnout i na běžném PC. ovšem počítejte s tím, že to bude minimálně podobně náročné jako Bad Kinzau. Možná vydám i nějakou verzi pro slabé PC (asi budu muset no), ale doufám, že to přece jenom nebude třeba. každopádně díky. :)
Obrázek
Obrázek PROTOŽE ZRZKY VLÁDNOU SVĚTU!!
shitman
Profík
Profík

Příspěvekod Božkov » 07 kvě 2012 21:33

Mno Bad Kinzau mi jede v pohodě, takže pokud to bude přibližně jako tato mapa a o co nejméně náročnější, tak by to mělo být v pohodě. S tou verzí pro slabé PC, pokud bys byl rozhodnut ju dělat, bych počkal pár dní po vydání té normální verze, jaké budou ohlasy týkající se náročnosti. Ale nechám to na tobě, ovšem určitě to není špatný nápad. Dík za odpověď :)
Win 7 Ultimate x64; Intel Core i5 3,2 GHz (Trubo Boost na 3,6 GHz); RAM Kingston 8GB DDR3; GTX650 1GB DDR5; HDD 1TB; Logitech G27.
Můj YTB Channel | Fórum - Gameplaye
Božkov
Stálý člen
Stálý člen

Předchozí

Zpět na Mapy a editor