To čumím, pět stránek zaplněných požadavky a dotazy ohledně repaintů za jediný den. Je vidět, že všechny repainty mají opravdu něco do sebe, pěkná práce! Jen tak dál.
Batman je nejlepší hrdina všech dob!!! Snažím se pomoci, když vím, a to slušným způsobem. Nesnáším Prahu.
No, já se snažím ty objednávky rychle a postupně vyřizovat. Před chvílí jsem vydal tu Bratislavu a přemýšlím o tom, že se ještě teď vrhnu na Prešovskej Citybus (na objednávku od Erika) a vydám to na dobrou noc, ale uvidím.
Za ten Citybus sa prihováram, budem mať peknú Prešovskú zbierku - už len mapa chýba, Hanušovský čin sa ! A díky za Citáro. Tá 2020 je v našom vozovom parku dokonca jediná, čiže máš vytvorený zaujímavý unikát.
Fotečka na dobrou noc. Neděste se..ještě to ani zdaleka není hotový...jen mám na Vás otázku: Jak odstranit ty Ev.č. a Ústecký loga? Někde to tu už bylo, ale nemůžu to najít.. Díky za pomoc.
V prvním příspěvku najdete repaint dopravního podniku města Prešov na Citybus. Loga a ev.č. máte předpokládám většina smazaný, ale pokud ne, tak to tam bude překážet. Ale můžete si to smazat ze souboru model.cfg, co to je přesně za řádky boužel nevím, už jsem si to mazal celkem dávno.
// Jinak, ty loga podniku jsou do půlky schovaný proto, protože vepředu je prý chyba modelu a zakryje to všechno, co tam dám, takže jsou boužel jen takhle rozpůlený.