Psal jsem to já. Nestydím se za to, gramatiku chápu, tam se člověk v takto dlouhém textu může párkrát překliknout, tu jistě upravím.
Jen chci ale taky říct, že si nemyslím, že je ta novinky vysloveně špatně. Addony jsem na vlastní kůži zkusil a také si o nich přečetl. Nepsal bych do textu nic, o čem si nejsem 100% jistý. Pokud vám na ní něco hodně vadí a má to svůj důvod, tak šup s tím ven, rád opravím.
Ale po té ošklivé včerejší scéně nevím, co si mám o kom myslet. Já jsem chtěl být vždy se všemi za dobře, ale v této "komunitě" to asi nejde. Já respektuju názor, ale zas se toho tolik nestalo, tak není důvod kritizovat. Nechci z tohoto udělat nějakou další válku, tím už upřímně jděte do sedinky, ale nemusíte si zasedat na některé lidi. A zkuste to kdyžtak raději řešit nějak intimněji, toto není dobré ukazovat veřejnosti. Já se za to nestydím, ale tahat něco takto zbytečně ven. Jen jestli za tím není ještě nějaký důvod...
(A ano, jak jsem říkal, napište, co chcete, já to upravím

)
Ale ještě jedna věc tu je, abych taky řekl svůj názor. Jako příklad použiji Vikyho. I kdyby ON udělal SEBELEPŠÍ NEJEXKLUZIVNĚJŠÍ MODEL, tak vy byste ho stejně odsuzovali. To mě štve a mluvím ke všem. Takhle lidi hodnotit nemůžete sakra. Je mi jasné, že na toto nějakým způsobem reagovat budete, je jen na vás, jak to pak bude působit.