Omsi mám v oblibě rád si zajezdím ale jen kvůli Omsi kupovat win8 nevím nevím mno Omsi jsem různě ponastavoval a jede to solidně 9fps sem nikdy naměl možná někde 15 fps ale většinou jeto od 20 fps do 40 fps podle mapy a taky náročnosti busu taková lionka bere krapet víc než třeba C734 atd
TomsonTom S busy jeto reálnější ale zas bez nich jede líp fps já je mám vypnutý a ani mi to nechybí že je nepotkávám
Tak to mám Omsi nastavený jen hustotu provozu na některých mapách dávám na víc na některých na méně
AMD FX-4300 black edition GIGABYTE 970A-DS3P Ram 8 gb ASUS STRIX GTX950 DC2OC 2GD5 Gaming 2G Western Digital 1TB Logitech G25 Windows 8 64bit Omsi-der Omnibug simulator
Hodím to sem, týka sa to optimalizácie. Aké objekty v mape najviac znižujú FPS? Môžu ho znižovať aj textúry? Viem že AI znižuje. Záleží aj na tom či je model nejakého objektu v mape zložitý, tj. že má veľa "stien" ? Ďakujem.
Somatko I modely v mapě můžou snižovat fps at už zábradlí nebo domek snad se nepletu ale někde se sem četl že i stromy pokud je jich více např. někdo vymodeluje plot ze všemi detailama jeto hezký ale ve hře to snižuje fps třeba na mapě štetín nedávno dali jiné zábradlí a už mi to vzalo 5-6 fps dolů když kolem něj jedu. Stíny taky berou fps a textury pokud budou v hd rozlišení můžou brát fps ale nějak jsi nejsem jistý
AMD FX-4300 black edition GIGABYTE 970A-DS3P Ram 8 gb ASUS STRIX GTX950 DC2OC 2GD5 Gaming 2G Western Digital 1TB Logitech G25 Windows 8 64bit Omsi-der Omnibug simulator
Pánové,koupil sem si grafiku MSI GTX 650 OC Edition 1GB,postup FPS sem stejně nezaznamenal(nastavení z roku 2007,normálně 20 FPS,v kabině busu 9)..Podívám se jak bude oMSI fungobat na 8čkách.
nad GTX 650 jsem uvažoval taky, ovšem od ASUSu a v edici DCII (přetaktovaný procesor), ovšem bohužel by mi jí moc brzdil procesor, takže jsem se zatím rozhodl si jí nekupovat
no potom ako mi dávnejšie odišla stará grafika nvidia gt230 mi po zapojení HD7850 tiež volbec nestúpli FPS-ká, aj keď BF3 mi ide na nej na plné detaily ..takže nič si z toho nerob ... zlatá dobrá optimalizácia