TOPlist

OMSI 1.04

Diskuse obecně o OMSI

Re: OMSI 1.04

Příspěvekod Deiv » 25 kvě 2013 20:44

fakt ? :O Já byl dneska bez netu, a pokoušel se to celej den zapnout :/ Furt naskakovala jen ta oranžová obrazovka, ale menu ne :/
"If it´s not Boeing, I´m not going!"
Deiv
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod hugomm » 26 kvě 2013 08:32

To, že ti nenaskakuje menu asi nebude internetom :lol:
Obrázek
hugomm
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod Deiv » 26 kvě 2013 08:56

Jenomže potom co mi net naskočil to šlo, myslel se že je to nějak spojený s tou ochranou addonů ;)
Deiv
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod shitman » 26 kvě 2013 10:04

ty už tam nějaký takový addon máš.? krom toho, ochrana addonů by měla být jen při jejich přidání..
Obrázek
Obrázek PROTOŽE ZRZKY VLÁDNOU SVĚTU!!
shitman
Profík
Profík

Příspěvekod Deiv » 26 kvě 2013 10:32

Mno nemám :lol: To je jedno ;)
Deiv
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod Dzatel » 26 kvě 2013 17:08

Hoši, upravil Vám ten patch noc jak je to tu na tomto videu? http://www.youtube.com/watch?v=oGhY37GB ... r_embedded

Mě nee a přitom ho mám v pohodě aktivovanej přes aerosft, zrcátka u Manů se mi nesekají - tzn že je chyba asi jen v té úpravě noční ale nevím proč?
(Je fakt že jsem omsi neodinstaloval a tudíž mně tam zůstaly všechny mapy i busy a ostatní věci...)
Dzatel
Zabydlený člen
Zabydlený člen

Příspěvekod Bocko777 » 27 kvě 2013 11:42

Hej, to už nějak moc přežíváte ne...?... je více faktorů proč má tmavší obraz, na některých monitorech se dají nastavit režimi "prohlížení", nebo jak to nazvat, napr. ( text, foto, cinema, game, day, night ... ), dokonce se dá nastavit jas a ostrost manuálně :o ...
Taky je mód na stažení, který udělá noc tmavější... Nevím tedy jestli je v update-u psané, že to má "stmavit tmu" :) , já se tam dočetl, že to má zlepšit :: " Realističtější ztvárnění noci kvůli sníženým odrazům v noci" ...
Citace s první stránky tohoto topicu o update-u ... Není jednodušší, si nejprv kliknot na info o Patchi, než to tady pak spamovat hloupíma otázkama...?...
Lidi se nemnění, mnění se okolnosti kolem nás, dej lháři příležitost lhát a on bude lhát, dej zrádci pŕíležitost zradit a on zradí ..
Bocko777
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod dejvk » 27 kvě 2013 13:03

Zjistili jsme, že v instalačním souboru patche chybí některé soubory. Aerosoft kontaktujeme zítra, zatím si můžete stáhnout hotfix, který přidá reklamy na přístřešky na zastávkách. Soubory zkopírujte do Omsi\Sceneryobjects\Ruede.
http://www.m-r-software.de/omsi/downloa ... PatchA.zip

Dále pracujeme na updatu pro všechny uživatele verzí 1.01-03, který bude dostupný během několika dní a neměl by měnit nastavení hry nebo "ničit" normální addony. Zálohujte si změny v našich mapách a autobusech, než budete budoucí patch instalovat.

----
We've found out that here are some files missing in the setup... As we said already, we will contact Aerosoft tomorrow. But here you will found a small hotfix to get at least the advertisings at the bus stop huts!
Please copy to [Omsi]\Sceneryobjects\Ruede !

Currently, we are working on an update for all users having version 1.01 to 1.03 (that means the box or a download newer than March 2011 or users who have patched their OMSI already to 1.01 till 1.03). I think it will be ready in just a few days and then this update should not change options or kill "normal" addons anymore. But of course you have to pay attention on moddings on our content (the original maps Spandau or Grundorf or our own buses, if was not made any copy!).
dejvk
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod luky.pat » 27 kvě 2013 13:17

Připadá mi, že tu zastávku netestovali v noci.
Obrázek
Meyye! Tahrodiis aanne! Him hinde pah liiv! Zu'u hin daan!
luky.pat
Zasloužilý tvůrce addonů
Zasloužilý tvůrce addonů

Příspěvekod shitman » 27 kvě 2013 13:51

MRdi jsou nějací mimo :) mimochodem, k tomu tématu "jiné noci".. jak psal bocko, může mít mod reálné noci, nebo třeba může mít jiný skybox, ani jedno není ovlivněno tím patchem, u mě je noc beze změny ;)
Obrázek
Obrázek PROTOŽE ZRZKY VLÁDNOU SVĚTU!!
shitman
Profík
Profík

PředchozíDalší

Zpět na Obecně o hře