TOPlist

Jak začít?

Pokud máte problém týkající se hraní OMSI, sdělte ho zde.
Pravidla fóra
Pouze modrá obloha po načtení mapy? Mapu projeďte MapToolem, chybějící objekty a spliny napište do fóra Hledám. Pokud nic nechybí a máte pouze modrou oblohu, napište dotaz sem.

Přikládejte logfile (do tagu CODE).

Re: Jak začít?

Příspěvekod pavlinos » 13 kvě 2012 18:24

Poslední dotaz. Startovní zastávku mám "Stadtgrenze", ale nemůžu jí najít :D I když mám zaplou navigaci, najdu akorát zastávku "Heerstr. Stadtgrenze". Kousek předtím je ale od navigace napsaný "Stadtgrezne 92", je to červeně, ale zastávka, jako ten sloupek, u toho není. Jak teda poznám tu správnou zastávku? Je to ta červeně napsaná? díky
pavlinos
Nový člen
Nový člen

Příspěvekod chrys » 13 kvě 2012 18:26

Stadtgrenze a Heerstr. Stadtgrenze je ta samá zastávka :D To červeně býva u šipky, aby si věděl kam jet a u zastávky je to žlutě napsané.
Naposledy upravil chrys dne 13 kvě 2012 18:27, celkově upraveno 1
ČÍST TOTO FORUM JE LEPŠÍ NEŽ TELEVIZE :D
chrys
Aktivní člen
Aktivní člen

Příspěvekod pavlinos » 13 kvě 2012 18:27

chrys píše:Stadtgrenze a Heerstr. Stadtgrenze je ta samá zastávka :D
jo? :D Tak dík :D
pavlinos
Nový člen
Nový člen

Příspěvekod pavlinos » 13 kvě 2012 21:22

Ještě bych rád věděl, jak pokračovat v novém jízdním řádu po dojetí jednoho? při kliknutí na ikonku v menu ALT se nedá ani vypnout.
pavlinos
Nový člen
Nový člen

Příspěvekod chrys » 13 kvě 2012 21:24

Nevím zda tě chápu, ale pokud myslíš, že dojedeš nějaký kurz tak se buď jízdní řád vypne sám nebo v depu. Jinak, když klikneš na tu ikonu tak potom klikneš na vypnout jízdní řád vedle uložit.
ČÍST TOTO FORUM JE LEPŠÍ NEŽ TELEVIZE :D
chrys
Aktivní člen
Aktivní člen

Příspěvekod pavlinos » 13 kvě 2012 21:58

chrys píše:Nevím zda tě chápu, ale pokud myslíš, že dojedeš nějaký kurz tak se buď jízdní řád vypne sám nebo v depu. Jinak, když klikneš na tu ikonu tak potom klikneš na vypnout jízdní řád vedle uložit.

Chápeš mě dobře.

Tak už jsem z toho blázen, ale ty lidi prostě nechtěj jít do busu :D
pavlinos
Nový člen
Nový člen

Příspěvekod DIMI » 13 kvě 2012 22:56

Možná kdyby sis zkusil přečíst ty super jednoduchý návody, neměl by jsi problém...
DIMI
Administrátor
Administrátor

Příspěvekod shitman » 14 kvě 2012 08:32

Doopravdy je to hrozně jednoduché.. :roll: šmarjá, já snad o tom natočim videonávod..
Obrázek
Obrázek PROTOŽE ZRZKY VLÁDNOU SVĚTU!!
shitman
Profík
Profík

Příspěvekod Tomko00 » 14 kvě 2012 13:41

Už aj tých je požehnane... ;) :)
Tomko00
Veterán
Veterán

Příspěvekod jakubdpmo » 14 kvě 2012 17:19

Tak za 1) máš mapu např BERLIN (co je od začátku v omsi) dáš new bus např man SD92 depo Berlin!! pak ok zastavka (kterou máš ted na výber FREUD STR...nebo jak se to píše) ted nastartuješ bus do ibisu napíše linka/kurz 09200 rute 01 a pak dáš ALT jízdní řád linka 92 pak to podtim vybeřeš 1 nebo 2 podle toho jaká je tam napsaná začáteční stanice pak se vrátíž do hry dáš shift+z a máš tam naspany čas odjezdu když tak si prepneš hodini poté dáš D dáš dopředu ruční brzdu otočíš se na freud na hlavní zastávku nabereš lidi a jedeš na další zastávce dáš Q pro ohlášení zastávky (omlouvám se za chyby choši pokud jsem něco napsal špatně nebo vynechal tak mě doplntě a pokud ti toto nejde tak to pak ty natoč video uplný strt tvého omsi) :D :D :D :D JÁ A OSTATNÍ JSME TAKÉ ZAČÍNALY A TAKY TO PRO NÁS NEBYLA LEGRACE HLAVNĚ ZACHOVEJ KLIDNOU HLAVU A PUDE VŠE OK :D :D :D
jakubdpmo
Rozkoukaný člen
Rozkoukaný člen

PředchozíDalší

Zpět na Poradna