Pokud máte problém týkající se hraní OMSI, sdělte ho zde.
Pravidla fóra
Pouze modrá obloha po načtení mapy? Mapu projeďte MapToolem, chybějící objekty a spliny napište do fóra Hledám. Pokud nic nechybí a máte pouze modrou oblohu, napište dotaz sem.
Nevíte někdo, když na lince 6 v Pilzdorfu jedu z Meersbach Bahnhof do (dle jízdního řádu) Talblicku Terminus, proč mi nejde na ten panel, kde je vidět linka a směr(z venku na autobusu) dát ten Talblick? Když dám do IBISU podle jízdního řádu Linie a Route, tak se mi tam Talblick nezobrazí, ale dá se tam Neufelsberg, přitom jedu ještě dál do tablicku.. Ikdyž se to snažím dát manuálně jako v SD77, tak se zobrazí Neufelsberg, ale talblick ne... Snad mi rozumíte .. ¨dík
rogerer píše:moc dobře ti rozumim...davam tam normalne ten neufelsberg nebo jak se to piše....a nevim proc to tak je
Ok, dobře.. akorát se mi dnes stalo, že lidi nenastupovali a pak jsem si všiml že mám něco jiného a musel jsem zpět na hlavní.. Raději to dávám přes to v menu(linka,směr).. Díky
Áno, vieme, všetci ľudia vystúpia na Neufelsberg, nastúpi pár ľudí, potom pár ľudí na Bruchweg, potom na Talblick nastúpia, kúpia si Tageskarte a idú 40 m na Talblick Terminus.
jo je to vtipny....tallblick 19:50 vecer...posledni spoj typek nastoupi a chce tageskarte a vystoupi za zatackou....a pres noc mu tam uz nic nejede ale coz...aspon mam vetsi prijem )
Ale AI na šestke mi príde odfláknuté, jedine tie konečné kde môže končiť sa mi páčia, a tiež trasa. A nechápem prečo, ale mne tam nechce jazdiť AI bus na šestke...
na 6tce jezdi AI bus ale jakmile na tu linku nasednes ty tak zadnej nejezdi pze ta linka je tak naplanovana - jezdi kazdych cca 30min coz pokryje jeden bus zejo...zacnes na meersbachu a dalsi bus ktery z meersbachu jede je ten tvuj az kdyz se vratis z talblicku pripadne mühentalu...mne spis vadi ze posledni spoj jede uz pred osmou vecerni