TOPlist

USTI - Renault Citybus

Pokud máte problém týkající se hraní OMSI, sdělte ho zde.
Pravidla fóra
Pouze modrá obloha po načtení mapy? Mapu projeďte MapToolem, chybějící objekty a spliny napište do fóra Hledám. Pokud nic nechybí a máte pouze modrou oblohu, napište dotaz sem.

Přikládejte logfile (do tagu CODE).

USTI - Renault Citybus

Příspěvekod Erbi » 21 srp 2012 11:39

Zdravim,
mám takový problém, nevím jestli to je chyba počítače ale při delší jízdě se mi okna u Citybusu stanou nepropustnou bílou texturou.
Nevidím tak do strany přes okno u řidiče (přední okno zůstává propustné a normalní) ale všechny okna se mi časem stanou touto bílou texturou. Neví někdo co s tím?
Děkuji za odpověd.
Erbi
Nový člen
Nový člen

Re: USTI - Renault Citybus

Příspěvekod shitman » 21 srp 2012 11:41

pokud myslíš najednou, tak ti nestíhá grafická karta, zkus snížit detaily ve hře a povypínat všechny aplikace na pozadí (samozřejmě kromě procesů windows), popř. s renckem jezdi jednodušší mapy nebo si pořid nový pc. :) (samozřejmě se ujisti, že máš stažený patch)
Obrázek
Obrázek PROTOŽE ZRZKY VLÁDNOU SVĚTU!!
shitman
Profík
Profík

Příspěvekod Erbi » 21 srp 2012 11:45

Tak já tedy zkusím snížit detaily, snad to pomůže. Ano grafická karta není nijak exkluzivní, pokud vím, mám integrovanou asi 512 MB :/
Erbi
Nový člen
Nový člen

Příspěvekod Maras5741 » 21 srp 2012 15:49

no integrovaná :lol: ta je dobrá akorát do kanclů ;) (já s niima nemám dobrou zkušenost)
☢DUBSTEP!!! ♥KEEP CALM AND DRIVE ALFA ROMEO♥
†R.I.P. Sony Ericsson J10i2Elm Sony Xperia™ Z Sony Xperia™ Z3Vodafone Smart Ultra 6 ►Vodafone Smart V8
Maras5741
Stálý člen
Stálý člen

Zpět na Poradna