TOPlist

Tipy a triky do začátků v OMSI 2

Speciální forum sloužící pro témata výhradně o OMSI 2.

Tipy a triky do začátků v OMSI 2

Příspěvekod ROBOTOX » 21 pro 2014 15:04

Tak jsem se dnes rozhodl přejít na OMSI 2. Respektive jsem původně nechtěl jedničku úplně nahradit ale po mé dost značné chybě (kdy jsem omylem opatchoval patchem 2.1 jedničku kterou jsem tak definitivně dodělal) se k OMSI 2 přesouvám definitivně. Nejvíc se bojím optimalizace. Všude čtu že OMSI 2 běží lépe jak jednotka ale mě moc nepříjde. Ale jako největší kámen úrazu vidím asi defaultní kloubák od MANu který je hodně náročný a myslím že by mohlo pomoci odstranit ho z AIlistů a prostě s ním nejezdit :) . Protože na rovinu kloubáky mě o dvojky nikdy nijak zvlášť nelákaly u nemusím je mít ale co mě na dvojku nejvíc dotáhlo je asi silně upadající zájem o jedničku s čímž souvisí i zájem vývojářů addonů. Málo co na dvojku se dalo zprovoznit do jedničky. Taky se mi na dvojce libí ty různá drobná vylepšení jako vylepšení kaštanů (kteří si pěkně dojdou k okraji když se blíží bus, celkově se lépe chovají - víc mluví a pokaždé řeknou co chtějí za lístek). Taky AI vypadá lépe - ale to bude opět záležet hlavně na vývojářích map :D . Na co si budu zvykat dlouho je dlaždicové Alt menu alá Windows 8 :) . Kdyby jste někdo měli nějaké typy pro dvojku co se týče výkonu atd. tak pište a prozraďte mi svoje tipy ;)
Naposledy upravil ROBOTOX dne 21 pro 2014 21:49, celkově upraveno 1
Obrázek
ROBOTOX
Diskutující člen
Diskutující člen

Re: Tak konečně pomalu přecházím na OMSI 2

Příspěvekod DIMI » 21 pro 2014 15:34

Tohle přesně jsem prožíval už několikrát, když jsem činil podobně důležitá životní rozhodnutí, jako třeba kterou vysokou školu půjdu studovat, jestli odjedu studovat do zahraničí a spoustu dalších. Vím přesně, jak se cítíš.
DIMI
Administrátor
Administrátor

Re: Tak konečně pomalu přecházím na OMSI 2

Příspěvekod ROBOTOX » 21 pro 2014 15:56

:lol: Ono není sranda zahodit hromady funkčních map a autobusů a přejít k sekajícímu se ničemu kam člověk bude muset zase pomalu všechno dostahovat. Ale zase si budu moct užít AlTerrův skvostný Solaris a Štětín ve verzi 4. :D .Ale s čím bych opravdu potřeboval pomoci je ten proklatý výkon hry. Aby mi v Grundorfu padali FPS pod 20 to není vůbec normální... V jedničce jsem většinou nešel pod 30 s jakýmkoli busem. Patch mám poslední. Díky za případné tipy ;)
Obrázek
ROBOTOX
Diskutující člen
Diskutující člen

Re: Tipy a triky do začátků v OMSI 2

Příspěvekod OMSIak » 17 čer 2015 11:35

Zkus vypnout drivers head moves a klikni na load whole map at start v nastaveni, to by mohlo pomoct. ;) Taky bez do grafiky a vypni stencil buffer effects...
OMSIak
OMSIak
Nový člen
Nový člen

Zpět na OMSI 2