misicmar píše:Ahoj mám problém, když přijíždím k zastávce 1 Maja tak se kloubák sekne o zem nechce se rozjet a malinko poskakuje (ne kvůli FPS) neví někdo co stím ?
Mám to samé, musím ject v protisměru a pak se znovu vrátit do pruhu. Nevím co je s tím, jako by tam stálo něco neviditelného. Objíždím to.
já jsem si ji nacetl a jedu a cca od pastersky ty velky krizovatky nad wiaduktem, tak se nenacita nic dlazdice ani spliny,budovy a vlevo to pise refresh patch .... nwm presne a jedu ze sme ru plac rodly+kollataji
Pouze ty přiložené Jinak mně se zase naskytl problém jiný. Zkoušel jsem si včera projet jednu linku, avšak na žádné zastávce ani jeden cestující...:/ A s krátkým MANem se mi omsi seklo, jak tady už psali ostatní, vše okolo se hýbe, ale můj obraz zamrzl...
Jde nějak zprovoznit Štětínské hlášení (třeba u kloubového Manu, či těch normálních)??? Mimochodem, mapka se mi načetla v pohodě, tak že aspoň třetí mapka (první z jedničky), která opravdu funguje.
Batman je nejlepší hrdina všech dob!!! Snažím se pomoci, když vím, a to slušným způsobem. Nesnáším Prahu.