TOPlist

OMSI 2

Speciální forum sloužící pro témata výhradně o OMSI 2.

Re: OMSI 2

Příspěvekod misicmar » 05 úno 2015 01:41

Mě se taky líbí s tim cv.calculate + to zvýšení výkonu, aspon doufam ze jsem to dobre pochopil
Procesor: Intel Core i5 8250U Kaby Lake R (3.6 GHz) Grafická karta: NVIDIA GeForce MX150 (2 GB) RAM: 8 GB
HDD
: 125GB SSD+1TB HDD + 2 TB ext. HDD
misicmar
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod Pivec » 09 úno 2015 17:09

Zdravím, ale mám jeden dotaz k těm addonum mně fakt některé nefungují, například mapa Trotlov. A taky mi někdy dělají chyby s autobusy. A tak bych se rád zeptal jestli není nějaká možnost jak sfunkčnit Trotlov v OMSI 2. :?:
Pochopil som, že aj pochopiteľné sa dá nepochopiť.
It's my life, It's now or never, I ain't gonna live forever, I just want to live while I'm alive!
Diesel Power 2.5 TDI V6 Fuck you Greta Diesel Nation
NO SMOKE NO FUN
Pivec
Stálý člen
Stálý člen

Bydliště: Slovensko, VÝCHOD - Eperjes, Preszów, Preschau, Preschau Wirf die Gläser an die Wand...

Příspěvekod johny_s » 10 úno 2015 23:54

Zkus mapu projet přes maptools. S největší pravděpodobností chybí objekt, či splina. Když to nepomůže, tak lepší bude vytvořit téma v poradně. A rovnou přidat logfile+co ti to vyhazuje za chybu. :)
Geronimo
johny_s
Aktivní člen
Aktivní člen

Příspěvekod mhdfm » 20 úno 2015 13:32

http://strefa-omsi.pl/Watek-OMSI-2-Ikar ... ndem--8176
Zkoušel toto někdo? Jakou to má fyziku? :D
mhdfm
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod Kuba J. » 21 úno 2015 13:52

mhdfm: vyzkoušel jsem na Štětíně na lince 58 :D. Nepřišlo mi to špatný, do kopce to většinou jelo kolem 30 km/h, ale horší jsou rozjezdy ze zastávky na kopci. Na Boguminské nebo někde tam v okolí směrem z Goclaw se mi to podařilo rozjet na 90 km/h :), aspoň jsem trochu dohnal zpoždění. Co mi vadí je:
- lidé si kupují jízdenku i v druhém voze, takže jsem radši vypnul kupování lístků než se přepínat do kabiny druhého vozu
- lidé nastoupí do prvního vozu a pak někteří hned vystoupí dalšími dveřmi a jdou do druhého vozu, při vystupování to je naopak (jdou z 2.vozu do 1.vozu a konečně vystoupí), klidně i když se rozjezdu a dveře jsou zavřené, tak stejně přestoupí - jdou v těsné blízkosti vozu ve vzduchu k prvním dveřím druhého vozu a přes zavřené dveře do něj nastoupí. Takže to neovlivňuje jízdu, jen to blbě vypadá.
Kuba J.
Diskutující člen
Diskutující člen

Příspěvekod Jaškin » 25 úno 2015 22:36

Teda, musím si vylít srdíčko. :lol: Před týdnem mi běželo OMSI úplně v pohodě. Na Bavorské jsem měl s B951E 28FPS, dnes OMSI zapnu, spawnu se na Bavorské, rozjedu se a...6FPS :shock: A mapa Prahy se načítá někdy i 7 minut. :|
"Money can buy many things, even power..."
Jaškin
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod ALEDOL » 26 úno 2015 00:02

Sice nechápu proč to tak je,ale u mě je to kolikrát tak,že můžu OMSI 2 zapnout jen 3x během přihlášení k účtu,aby to šlo dobře a bez lagů. Zkus to taky když se ti to seká,tak se odhlásit ze systému,znova se přihlásit a zase zapnout OMSI 2.

Zní to divně,ale u mně je to opravdu tak. A to jsou rozdíly klidně 20-30 FPS :lol:

JE TO ZAPEKLITÁ HRA,ALE JE S NÍ PRDEL :D
ALEDOL
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod dejvk » 26 úno 2015 08:36

Vážení přátelé.

Naší snahou bylo dotáhnout OMSI 2 do takového stavu, kdy prakticky nebude padat. To se nám podařilo docílit v poslední betaverzi. Současná verze je stabilní po hodiny hraní na velké většině počítačů zapojených do betatestu. Nicméně ještě nejsou zcela hotové nové funkce, o kterých jsme mluvili dříve. Proto vám dáváme na výběr: chcete raději k dispozici dříve stabilní verzi bez všech slíbených funkcí, nebo raději počkáte na jejich dokončení a otestování? V prvním případě by v dohledné době vyšel další patch, který by vše dokončil.

Je to na vás, svůj názor můžete vyjádřit v anketě v německé části fóra. Překlad jednotlivých voleb:
(1) Chci stabilní patch hned!
(2) Chci počkat na to, až bude vše hotové.

Janine
dejvk
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod dwarf253 » 26 úno 2015 09:36

No to jsem zvědavý. Jestli se to povedlo, tak to je fakt paráda. A vypadá to, že už je rozhodnuto :D
dwarf253
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod centipede » 26 úno 2015 11:36

Tak už je rozhodnuto a pokud jsem to dobře pochopil, tak by měl patch vyjít v pondělí, pokud se nenajdou nějaké vážné chyby.
Doufám, že když dodělají i ten druhý patch, tak se na to nevykašlou a neřeknou se, že je vše v pohodě a už nic nepadá :(. Bylo by dobré, kdyby přidávali nové věci popřípadě kdyby začli tvořit něco nového.
centipede
Stálý člen
Stálý člen

PředchozíDalší

Zpět na OMSI 2