já pak používal Firefox, ale ten mě štval svým někdy zmateným ui. s chromem jsem z téhle stránky spokojenější, rychlost načítání stránek je stejná a ty procesy a využití paměti teď díkybohu už moc řešit nemusím. ono to taky asi bude tím, že tu mám otevřených zhruba 40 záložek se vším možným. jsem líný je zavírat.
nazdar, poradte niekto v omsi 2 mam strasne nizke fps aj po tom co som znizil nastavenia na skoro minimum a skusal som aj ine navody a rady ako zvysit fps no nic nepomaha, je to prakticky nehratelne.. ak hram zo SU 15 tak to este ide ale ak mam nejake narocnejsie busy napr Ikarus 280 alebo Mercedes benz G tak skace bus neda sa vobec hrat ta hra.. znamena to ze si omsi 2 nezahrajem alebo ?
v omsi 1 v stetine 3 mam fps okolo 25-30 zo SU 15 ale ak si idem zahrat z karosou b732 na tych istych nastaveniach bus skace
Mam takuto otazku. omsi ide v poriadku, neseka, ale v momentoch ked nacitava dalsiu cast mapy, tak to trosku zatrha. Neexistuje na to nejake riesenie, aby to nacitavalo mozno po mensich castiach?
Myslím, že to řeší položka množství načítaných tilů, ale třeba u mě když to dám na např. 10, tak OMSI vyhazuje chybu. Mám to na 3, ale ani tak npociťuju to co ty říkáš.
0martas0 píše:Myslím, že to řeší položka množství načítaných tilů, ale třeba u mě když to dám na např. 10, tak OMSI vyhazuje chybu. Mám to na 3, ale ani tak npociťuju to co ty říkáš.
ja som to dal na 20 a mam pocit ze sice to trosku trha aj tak, ale je to uz lepsie. dikes.. este sa ta chcem opytat ktorou moznostou nastavujem to, ze ciary na ceste su ostre len mozno 5 metrov pred busom. dalej su hoodne rozmazane.