Teď jsi mě kudlo vystihl, nejde mi PC z důvodu chybějícího souboru SsciCli.dll nebo tak něco. Spousta lidí mi psalo ať si stáhnu program DLL Suite kterej by to měl opravit, ale nejde mi net, takže ani Skype ani Chrome. Vidím to tak že začnu jezdit až za měsíc . Tak se tu mějte Snad nebude potřeba reinstalace PC, jenom Omsi má 27 GB EDIT: Napadlo mně že bych mohl u mámy na notebooku zapsat službu a k sobě jít jezdit protože hry by možná měly fungovat
Zase?Měníš firmy jako svoje ponožky...Kam teď?Do SherPy?
Návod na podpis.: Potřebujete velké obrázky tak, aby se musely dlouho načítat. K tomu nějaký popis, třeba : Miluju tohle, tamto forever, přijďte se projet, prostě kravinu, která nikoho nezajímá. A ideálně tou nejsvětlejší barvou, ať to každý vidí. Hotovo.
Návod na podpis.: Potřebujete velké obrázky tak, aby se musely dlouho načítat. K tomu nějaký popis, třeba : Miluju tohle, tamto forever, přijďte se projet, prostě kravinu, která nikoho nezajímá. A ideálně tou nejsvětlejší barvou, ať to každý vidí. Hotovo.
Eště bude jezdit s mím miláčkem Soláčem 10 III ev.č 2898....