TOPlist

Euro truck simulator 2

Zvláštně vyhrazené forum pro hru ETS2, ostatní volná diskuse níže.
Pravidla fóra
Screenshoty vkládejte do spoileru pomocí ETS2OBR!

Re: Euro truck simulator 2

Příspěvekod Pall » 15 lis 2011 22:59

Tak pozor co se týče tohoto, tak v Trucks and Trailers poprvé funkční kulisové řazení )což využijeG25, G27 apod). Dokonce to mělo překlik mezi řadama nebo půlkama, teď si už nevzpomínám,,, No spojka takovej kříženec mezi manuálem a poloautomatem (neumím to pojmenovat neexistuje to), ale určitě to strčí aj do ETS2...I když FFB furt příšerný..
Obrázek
Obrázek Obrázek
Pall
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Bydliště: LOS BRNOS! Samosprávou pasované na Vznešené Království Velkomoravské Říše

Příspěvekod Dom » 16 lis 2011 00:00

No snad kvůli tomu řazení to vyzkouším,ale dle toho to jsem viděl a slyšel, nechce se mi do toho,mě nebaví jen popojíždět na krátké vzdálenosti jak jsem viděl ve videích u T&T.

Jinak Palle souhlasím s tím,že ty zrcátka v 1 nejsou nic moc, asi určitě máš pravdu,že jsem proti tobě nezkušený (jak bych mohl v 16), a kamion jsem řídil jen z Prahy do Slanýho, ale byl to zážitek na celý život a i tak mi na volantu G25 Eura /Germany nepřipadají v jízdě tak nereálný... Dokud jsem hrál na klávesnici tak to jsem lítal z pruhu do pruhu,ale s volantem to nabylo mnohem větší reality... Jsem zvědav na to řazení jak jsi psal a pokud jsem to dobře pochopil, tak to podporuje "háčkové" řazení? (Že by konečně?) :D
Dom
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod Pall » 16 lis 2011 00:12

Tady nejde o to jestli tě to baví:) Já to taky netestuju z důvodu že by mě to bavilo, spíš zjištuju testnu abych věděl co to zas vytvořili a kam se popřípadě hodlají posouvat. Hčko fachčí říkám doknoce sou tam řady půlky (po 5 minutách si to už nepamatuju) spíš bych řekl malá velká řada...Dnes už budou asi mody nevím. Cca po pár dnech od vydání stejně nějakej odstranil zábrany a dalo se volně lítat. Fyzika lepší než toETS GTS ovšem ve vysokých rychlostej je jaksi kostrbaté řízení (jakoby si měl totálně v prdeli kulový svislý čepy)...Víc už si nevzpomínám. Jo AI jakoby náznakama chtělo předjíždět na dvouproudé silnici...Chaos, ale tady sem poprvé viděl snahu o co jim do budoucna jde...
Obrázek
Obrázek Obrázek
Pall
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Bydliště: LOS BRNOS! Samosprávou pasované na Vznešené Království Velkomoravské Říše

Příspěvekod Dom » 16 lis 2011 00:19

No asi to stáhnu,jakožto každou hru,kterou mám... :D
Dom
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod Rohatej » 16 lis 2011 06:13

Oni chtějí, aby to bylo hratelný i pro desetiletý děti. To je rozdíl. Mimo to přece přijali na pomoc Štalmacha z Game Page, ne? Tak ten by je trochu vycepovat mohl.
Rohatej
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod Pall » 16 lis 2011 11:25

No však. I pro děti. To se nevylučuje s tím, jak SCS dělá obtížnosti. Pokud to má být hratelný I pro děti a jediné změny v urovních obtížnosti je to, jestli ti řidič zíve nebo únavó zavírá oči (něco v tom smyslu, nepamatuju si kolik tam bylo až rozdílů) a nezmění to úrovně ve fyzice, v pomocnících popřípadě...apod., tak seš tam kde si byl:) Tedy pokud řeknou i pro děti a já přitom vím jak řeší úrovně, tak Ti s toho furt leze arkáda. Proto sem zmiňoval to co se často objevuje v HC simech. Arkáda - auto přilepený 300 z místa, rozhodť to nejde, prostě hvězdný války jak si navolíš, Novice - povolené veškeré možné herní prvky kontroly( vrácení auta na trať, umělá kontrola stability (tvůj zmetsej manévr Ti pomáhá úměle ustát zásah z hůry), semipro- povolené max kontrola trakce, ABS, autospojka apod a profi - na tvrdo jen tak co je v daných seriích povoleno....
"""Mimo to přece přijali na pomoc Štalmacha z Game Page, ne? """ Vůbec nevím kdo to je a na co tam je...GamePage? To je kapacita nějaká? Nevím. S toho pořadu mám vítr... Navíc k čemu? Jako panduláček od PC bude radit jak se má hýbat tahač, souprava?:) No to by si dali...
Obrázek
Obrázek Obrázek
Pall
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod domcek » 16 lis 2011 14:22

Gamepage je snad nejstarší herní pořad v Česku. Proto Roháč narážel na to, že by je mohl vyburcovat, ten týpek se v hrách sakra vyzná a ví, jaké prvky má mít, aby byla úspěšná. Jo a dome, jestli chceš, můžu ti poslat mapu do TandT, co jsem sám udělal, zabere to tak 2 hoďky projet všechny cesty, co obsahuje. Nějak extra velká ani propracovaná není, ale jsou tam různé serie zatáček, dlouhých rovinek, sem tam i nějaký ten kopec ;) je to hodně dobré na zhodnocení jízdních vlastností a Al. Bohužel jsem si chtěl upravit výkon kamionu v definitionu a od tý doby mě to nechce pustit do hry a píše to error (nepoučujte mě tady, co jsem udělal špatně, v definitonech her od SCS dělám už asi 3 roky), takže s vývojem mapy nemohu pokračovat.
Jinak na Al se opravdu pracuje, ale v TandT to opravdu moc vyladěné nebylo, viz kámošova galerie z mojí mapy :D
https://picasaweb.google.com/1020886040 ... bedwebsite
http://trucksbook.eu/ developer, ETS 2 Map designer.
domcek
Diskutující člen
Diskutující člen

Příspěvekod Rohatej » 16 lis 2011 17:28

Jednak jsem ho zmiňoval proto, protože je v Game Page a druhak proto, protože ho přijali, že s kamionem jezdí. Tady píšou, že je testovací řidič ve Scanii. Čili je může dokopat ke hratelnosti.

A jinak, krucinál, to není AL ale AI nebo UI.
Rohatej
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod Pall » 16 lis 2011 17:34

Boha...Ale to já vím. Vždyť sme se tady o tom X příspěvků do zadu bavili akorát nemá nic společnýho s Game page...To mě zarazilo co to zas má být. A nezlob se na mě ale když to napíšeš takhle """Mimo to přece přijali na pomoc Štalmacha z Game Page, ne?""", že to pak není zavadějící:)
Obrázek
Obrázek Obrázek
Pall
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod Rohatej » 16 lis 2011 17:35

Nikdo ale nikde nepsal, že reaguju na Tebe.
Rohatej
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

PředchozíDalší

Zpět na American / Euro Truck Simulator 2