nahlašovat se může přímo ve hře, ale admini většinou mají těch nahlášení tolik, že se na dotyčného často ani nedostane. to mi připomíná, říká tady někomu něco jméno Ming Li? lítal tuším v bílém volvu.
Ale už jsem dočkal dva volové do mě vlítli i když ne zas nějak ůplně naschvál ale protože jeli jak prasata .. Ale jinak v pohodě a ten Roterdam tam bejvá narváno
AMD FX-4300 black edition GIGABYTE 970A-DS3P Ram 8 gb ASUS STRIX GTX950 DC2OC 2GD5 Gaming 2G Western Digital 1TB Logitech G25 Windows 8 64bit Omsi-der Omnibug simulator
Tak jsem si stáhl mulťák a paráda(až na dvě hovada,jeden předjížděl a druhej byl kok*t.....)! Najezdil jsem něco přes 3000 km(Praha-Białystok¡Białystok-Swansea¡Swansea-Poznaň) a všem ,kteří mulťák nemají ho vřele doporučuji
Po delší odmlce jsem dnes zkusil MP EU server.Bohužel 2x jsem dostal pokutu za vysokou rychlost,jednou byla max.100km a podruhé 90km a vzhledem k tomu,že je omezená default na 90km,nevím proč jsem byl pokutován.Dříve (když nebyla def.omezená) jsem projížděl úseky právě max.povolenou rychlostí a nikdy žádný problém.