Tak som si dal nočné kolo na 57mičke. Naskočím do vozu, vzduch úplne na minime. Okej, vypínam hru, dávam načítať Štetín bez busu, štartujem, 8°, tak prikúrim. Odjazd za 13 minút, to mám ešte čas. Na peróne ma čakajú štyria ľudia, nenechám ich tam predsa čakať. Odmenou je predaná tageskarte. Tak si postávam, vyfotím, vyrazím.
Premávka slabá, bus skoro prázdny. Na každej zastávke musím stáť aspoň pol minúty, aby mi nenaskakoval horibilný mínus (išiel som od -1.0 do +0.5 približne celú jazdu). Na križovatke pri Warszeve (Warszevo Kosciol) musím asi 4 minúty čakať, pretože s autiakmi sa roztrhlo vrece a nechcem tam vtrhnúť a míňať sa s nimi natesno, pravým predným po chodníku. Po dorazení na konečnú vysadím poslednú cestujúcu a prehodím ceduľku späť smer Kollataja. Čakajú ma dve dámy, nechám ich nastúpiť, počkám na odjazd, zavriem, fičím. Scenár sa opakuje, musím všade stáť. Jedna z nich vystúpila na Pasterskej, jedna na Komuny Paryskiej. Tak dám pohľad F2ku, nastavím sa na pohľad vedľa vodiča a z miesta cestujúceho šoférujem dolu k viaduktu
Na Cyrila a Metodego sedí dajaký OTO (občan trvalého opálení), uvažujem, či otvoriť dvere. Otvorím, a čo ma neprekvapí: pýta si Tageskarte. Predám a už z miesta vodiča šoférujem ďalej. Vo vozidle sa príliš neohrial, vystúpil hneď na Boguchvaloch. Tak na konečnú dorazím prázdny. Zisťujem, že 57/1, ktorú som práve hral má ešte jedno kolo, matka za chrbtom mi však pripomína, že by som to mal vypnúť. Tak som ešte prišiel na fórum odovzdať fotku a potrénovať na sloh, z ktorého v pondelok píšem.
Nateraz končím, majte sa krásne

Snáď sa niekedy uvidíme, zasa sa povozíme

Nateraz však so svojou 3003 mierim akurát tak do Ríše snov. Dobrú noc vám všetkým