[name] Prague Citybus (Annax) [servicetrip] Manipulacni Jizda stringcount_terminus 6 stringcount_busstop 4 [global_strings] 4 Prague_Citybus Prague_Citybus 4 ###################################### CILE ###################################### [addterminus_list] {ALLEX} 0 Empty 0 {ALLEX} 910 Manipulacni Jizda MANIPULACNI JIZDA MANIPULACNI JIZDA MANIPULACNI JIZDA Manipulacni Jizda 1 {ALLEX} 911 Prestavka ridice PRESTAVKA RIDICE PRESTAVKA/PAUSE PRESTAVKA RIDICE Prestavka ridice 2 {ALLEX} 912 Vuz jede do garaze VUZ JEDE DO GARAZE VUZ JEDE DO GARAZE VUZ JEDE DO GARAZE Vuz jede do garaze 3 {ALLEX} 913 Vozidlo ma poruchu VOZIDLO MA PORUCHU VOZIDLO MA PORUCHU VOZIDLO MA PORUCHU Vozidlo ma poruchu 4 {ALLEX} 915 Dopravni Podnik Praha DP PRAHA DOPRAVNI PODNIK HL. M. PRAHY, a.s. DP PRAHA Dopravni Podnik Praha 5 {ALLEX} 916 Prague Citybus PRAGUE CITYBUS PRAGUE CITYBUS 29.11.2019 PRAGUE CITYBUS Prague Citybus 6 {ALLEX} 917 Nenastupujte|Do not get on NENASTUPUJTE NENASTUPUJTE DO NOT GET ON NENASTUPUJTE Nenastupujte|Do not get on 7 100 Stadion Strahov STADION STRAHOV STADION STRAHOV STADION STRAHOV Stadion Strahov 8 101 Dejvicka DEJVICKA DEJVICKA DEJVICKA Dejvicka 9 [end] ###################################### ZASTAVKY ###################################### [addbusstop_list] Dejvicka_konecna DEJVICKA Dejvicka Dejvicka Dejvicka_nastup_VS DEJVICKA Dejvicka Dejvicka Kafkova_DEJ KAFKOVA Kafkova Kafkova Kafkova_VS KAFKOVA Kafkova Kafkova Prasny_Most_DEJ PRASNY MOST Prasny Most Prasny Most Prasny_Most_VS PRASNY MOST Prasny Most Prasny Most Voz_Stresovice_DEJ VOZOVNA STRESOVICE Vozovna Stresovice Vozovna Stresovice Voz_Stresovice_VS VOZOVNA STRESOVICE Vozovna Stresovice Vozovna Stresovice Malovanka_DEJ MALOVANKA Malovanka Malovanka Malovanka_SS MALOVANKA Malovanka Malovanka Koleje_Strahov_DEJ KOLEJE STRAHOV Koleje Strahov Koleje Strahov Koleje_Strahov_SS KOLEJE STRAHOV Koleje Strahov Koleje Strahov Stadion_Strahov_konecna STADION STRAHOV Stadion Strahov Stadion Strahov Stadion_Strahov_Nastup_DEJ STADION STRAHOV Stadion Strahov Stadion Strahov [end] ###################################### LINKY ###################################### Line 143, Route 01: Dejvicka >> Stadion Strahov ---------------------------------------------------------------------- [infosystem_trip] 14301 Dejvicka >> Stadion Strahov 100 143 [infosystem_busstop_list] 7 Dejvicka_nastup_VS Kafkova_VS Prasny_Most_VS Voz_Stresovice_VS Malovanka_SS Koleje_Strahov_SS Stadion_Strahov_konecna Line 143, Route 02: Stadion Strahov >> Dejvicka ---------------------------------------------------------------------- [infosystem_trip] 14302 Stadion Strahov >> Dejvicka 101 143 [infosystem_busstop_list] 7 Stadion_Strahov_Nastup_DEJ Koleje_Strahov_DEJ Malovanka_DEJ Voz_Stresovice_DEJ Prasny_Most_DEJ Kafkova_DEJ Dejvicka_konecna