TOPlist

Soukromé modifikace

Obecně i mimo OMSI

Re: Soukromé modifikace

Příspěvekod Solaris 28Tr » 29 led 2021 01:45

Jo, v tom s tebou z 90% souhlasím. Já taky nezávidím tak, že bych záviděl, že to někdo má, ale že si to udělá. Jak jsem poznamenal, já už na tohle teď bohužel čas nemám a dlouho mít nebudu. Protože momentálně můj život naplňují jiné a mnohem důležitější starosti (jako třeba vaření jídla v podobě smíchání plyšové okurky, dřevěného melounu a gumové mrkve v malém hrnci a to vše samozřejmě správně uvařit. :D).
Je mi to i vcelku jedno. Jen jsem reagoval na to, že mě mrzí že jde tímhle celá komunita do háje a víceméně za chvíli přestane existovat, když jediné vzájemné sdílení bude sdílení screenů s věcmi, které se ven nikdy nedostanou.

Co se rozměrů týče, pokud je to kritika konstruktivní a oprávněná tj. je jasně viditelné, že rozměry fakt haprují, pak je kritizování na místě. Tedy ještě za předpokladu, že zároveň přijde i nějaké ocenění, či jiný plus vůči autorovi. Ale samozřejmě, kidi mají ve zvyku zhejtit vše. To je bohužel dnešní dobou a nemá v tom prsty zdaleka jen výchova rodičů, ale hlavně vnější vlivy jako třeba slavní "YouTubeři"... Takže je na nás, jak se k tomu postavíme. Ale pokud to bude tak, že se vším seknem a bude vše jem záležitosti mezikamarádské tvorby, tak to se to může zabalit u všech her a žádná komunita nikdy nevznikne.

To co píšu fakt nemyslím zle a poklona všem, co něco tvoří. Já jediné, na co si ještě ten čas najdu, tak je editor, kde teda něco zkouším plácat. Ale modelování, to už prostě momentálně nedávám. U toho bych potřeboval sedět aspoň šest hodin denně vkuse, abych to pochopil.
Abolutně jde mimo mně chápání borců, jako je třeba jeden kamarád, se kterým kecáme v chatu on ráno napíše, že se pustí do modelování jednoho vozu do RW a večer nám ho prezentuje hotový včetně textur...
Jen chci říct, že by bylo hrozně fajn, kdyby ne všechno bylo záležitosti šuplíkové tvorby a něco se dostalo i mezi nás, kteří jsme za vše vděční.
Uživatelský avatar
Solaris 28Tr
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 556
Registrován: 20 dub 2014 08:39

Re: Soukromé modifikace

Příspěvekod wooderCZ » 29 led 2021 10:20

Hele jsem na foru skoro 10 let, forum se mění, přicházejí a odcházejí lidé, ale v celkovém pohledu si nemyslím, že by to šlo někam do háje. Pořád je tu plno borců, kteří svá díla vydávají. Nemohu mluvit za autobusy, ty nesleduji, ale z map je to třeba Praha od Pepdola, Vsetín od vonH, nemohu nezmínit Středočesko od Peťulínka (který staví jak smyslu zbavený :) ), Havířov od Dalibora, Filda má super postup ve své mapě... Pořád je na co se těšit. To, že je teď víc věcí soukromých jde podle mne ruku v ruce s tím, že je víc modderů a víc modelářů. Když jsem koukal do toho Showroomu, tak vyjma mhdfm a Tomikovce tam ty nicky tvůrců v podstatě neznám.
Obrázek
Uživatelský avatar
wooderCZ
Zasloužilý tvůrce addonů
Zasloužilý tvůrce addonů
 
Příspěvky: 4014
Registrován: 17 zář 2011 22:02
Bydliště: Opava

Předchozí

Zpět na Volná diskuse

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 14 návštevníků