TOPlist

Kojetice hlášení zastávek

Pokud máte problém týkající se hraní OMSI, sdělte ho zde.

Re: Kojetice hlášení zastávek

Příspěvekod TheFloxiCz » 06 led 2019 15:19

Frede, pošli mi prosím hofko, které používáš. Mám pocit, že používáš nějaké staré bez úpravy pro hlášení.
Moje projekty: Modifikace map
Ostatní: [NÁVOD] Tvorba chron | Multiplayer (Bus Company Simulator) | Větší kapacita pro různé autobusy
TheFloxiCz
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 1724
Registrován: 25 kvě 2014 22:21

Re: Kojetice hlášení zastávek

Příspěvekod FredCZ » 10 led 2019 18:13

Kojetice_ANX_Kplus.hof
(57.94 KiB) 12 krát


TheFloxiCz píše:Frede, pošli mi prosím hofko, které používáš. Mám pocit, že používáš nějaké staré bez úpravy pro hlášení.


Tohle hofko používám.
FredCZ
Nový člen
Nový člen
 
Příspěvky: 14
Registrován: 23 srp 2018 16:04
Bydliště: Prostějov

Re: Kojetice hlášení zastávek

Příspěvekod TheFloxiCz » 10 led 2019 20:24

Pokud jsi doopravdy v té hře ohlásil, tak to znamená, že hlášení ti nechybí a hlásit ti to musí. V hof souboru je také zápsi pro hlášení. Takže máš pravděpodobně v nastavení velmi málo povolených zvuků a je potřeba povolit větší počet.
Moje projekty: Modifikace map
Ostatní: [NÁVOD] Tvorba chron | Multiplayer (Bus Company Simulator) | Větší kapacita pro různé autobusy
TheFloxiCz
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 1724
Registrován: 25 kvě 2014 22:21

Re: Kojetice hlášení zastávek

Příspěvekod FredCZ » 11 led 2019 20:14

TheFloxiCz píše:Pokud jsi doopravdy v té hře ohlásil, tak to znamená, že hlášení ti nechybí a hlásit ti to musí. V hof souboru je také zápsi pro hlášení. Takže máš pravděpodobně v nastavení velmi málo povolených zvuků a je potřeba povolit větší počet.
)

Zvuky jsou na 1000 stále.. a všechno je zaplé.
FredCZ
Nový člen
Nový člen
 
Příspěvky: 14
Registrován: 23 srp 2018 16:04
Bydliště: Prostějov

Re: Kojetice hlášení zastávek

Příspěvekod TheFloxiCz » 14 led 2019 16:08

Divné. Soubory pro zvuky máš, zápis v souboru také je. Pokud jsi doopravdy předtím zahlásil, tak tam žádný problém není. Teď doopravdy nevím, kde by mohl být problém, protože všechny řešení už se zdají být vyčerpané. Nicméně víš, že to hofko, které jsi poslal, není určené pro Karosu? Mj. není to náhodou ta modifikovaaná o uživatele centipede?
Moje projekty: Modifikace map
Ostatní: [NÁVOD] Tvorba chron | Multiplayer (Bus Company Simulator) | Větší kapacita pro různé autobusy
TheFloxiCz
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 1724
Registrován: 25 kvě 2014 22:21

Re: Kojetice hlášení zastávek

Příspěvekod autobusar357 » 16 led 2019 14:39

Ani mne nehlási na žiadnom faceliftovanom Mercedese zastávky. A nielen v Kojeticiach, ale aj napr. vo Fiktívnom Štetíne. Takže tam bude nejaký iný problém...
autobusar357
Nový člen
Nový člen
 
Příspěvky: 10
Registrován: 08 kvě 2018 18:46

Předchozí

Zpět na Poradna

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník