TOPlist

Praha Jih - 165 v 1.0

Pravidla fóra
Nové téma založte až s prvními obrázky z mapy.
Obrázky musí ukazovat pokročilý stupeň vývoje mapy.

Seznam chybějících objektů nebo splin uzavírejte do tagu CODE.

Praha Jih - 165 v 1.0

Příspěvekod robo1p » 26 bře 2018 15:59

PRAHA JIH (17,165,215) verze 1.0
Rozhodl jsem se vytvořit polofiktivní mapu, která znázorňuje konkrétní části Prahy jako Háje, Opatov, Šeberov, Kunratice, Písnice, Libuš, Krč, Kačerov, Modřany, Komořany, Lhotka, Novodvorská, Kamýk, Hodkovičky a další...
Na mapě si můžete zajezdit s dvěmi pražskými autobusovými linkami, a jednou tramvajovou linkou.
První a zároveň nejdelší je linka 165 (Háje <-> Sídl.Zbraslav) [Jízdní doba této linky je okolo 1 hodiny]
Druhá, metrobusová, kratší je linka 215 (Kačerov - Sídliště Libuš) [Jízdní doba této linky je okolo 12 minut]
Třetí, tramvajová a středně dlouhá je linka 17 (Levského - Nádraží Modřany) [Jízdní doba této linky je okolo 15 minut]


ROZPRACOVANOST JEDNOTLIVÝCH ÚSEKŮ:

Linka 17 - cca. 90%
Linka 165 - cca. 75%
Linka 215 - cca. 80%

PODĚKOVÁNÍ:

Petr F. - Testování mapy, zpětná vazba, pomoc s jízdními řády
Vítek V. (Vítek03) - Testování mapy, zpětná vazba, tvorba jízdních řádů, ailistů...

WEBOVÉ STRÁNKY:

https://velke-popovice-omsi2.webnode.cz/

HODNOCENÍ:
http://forum.omsi.cz/subdom/forum/viewtopic.php?f=47&t=12404

KE STAŽENÍ: (verze 0.7.X)

===========[Verze 0.7.0]==========================================
Ke stažení zde (Vše) -> https://mega.nz/#!hTwGhC6S!BxvuLcvEg20iknsXNb9_WViBPyct2iQ8cFixr7sQJGs
Ke stažení zde (Mapa, Hlášení, HOF) -> https://drive.google.com/file/d/16qlvth0palwcpkwi5vwcP0wFeuMDDPjB/view?usp=sharing
Ke stažení zde (Vozidla, Hlášení) -> https://drive.google.com/file/d/1pAU-Fsw4yLLFF1IQyoIIzgBj-_wWJnKR/view?usp=sharing
Ke stažení zde (Vozovky, silnice) -> https://uloz.to/!aKbBZr57DTiQ/praha-jih-splines-rar
Ke stažení zde (Objekty) -> https://uloz.to/!76x8xylLav8C/praha-jih-objekty-rar
Všechny soubory jsou v archivu, a není teda již potřebné žádné dostahovávat!
===========[Verze 0.7.1]==========================================
Ke stažení zde -> https://uloz.to/!EXmefzWEtP3Y/praha-jih-fix-0-7-1-rar
Naposledy upravil robo1p dne 30 črc 2020 15:53, celkově upraveno 130
Uživatelský avatar
robo1p
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 235
Registrován: 09 srp 2017 20:51
Bydliště: Garáž Kačerov :)

Re: Velké Popovice - 363 - Beta

Příspěvekod Polkost » 26 bře 2018 18:17

No zatím to vypadá výborně, těším se až si budu moct mapu project.
Polkost
Zabydlený člen
Zabydlený člen
 
Příspěvky: 138
Registrován: 06 led 2018 14:29
Bydliště: Praha-východ

Re: Velké Popovice - 363 - Beta

Příspěvekod Vítek03 » 26 bře 2018 18:36

Vypadá to docela dobře, akorát na 363 jezdí vyhradně Karosy B951/e anebo SORky, jelikož jí vlastní DPP. A nelíbí se mi ty označníky zapuštěné v zemi.
Vítek03
Pokročilý člen
Pokročilý člen
 
Příspěvky: 823
Registrován: 16 bře 2016 21:16
Bydliště: Nučice

Re: Velké Popovice - 363 - Beta

Příspěvekod daniel-k » 26 dub 2018 17:01

Ahoj, mapa je úžasná mohl bych ti pomoc s Buséčkovým hofkem
daniel-k
Nový člen
Nový člen
 
Příspěvky: 4
Registrován: 25 črc 2017 12:35

Re: Velké Popovice - 363 - Beta

Příspěvekod Vítek03 » 13 kvě 2018 10:52

Mohu ti pomoct s hofkem, jestli by si měl zájem. A 363 přece nejede do zastávky Čestlice, Kika-Aquapalace, ne? Jinak mapa zatím pěkná.
Vítek03
Pokročilý člen
Pokročilý člen
 
Příspěvky: 823
Registrován: 16 bře 2016 21:16
Bydliště: Nučice

Re: Velké Popovice - 363 - Beta

Příspěvekod Omsák102 » 16 kvě 2018 21:07

Ahoj, tak jsem si stáhl nejnovější verzi 0.2.9 se všemi objekty a přesto mi map tools vyhledal že mi chybý dva Spliny:

Splines\ADDON_NF6D\4mTerrain_Spline.sli
Splines\ADDON_NF6D\Terrain Spline_Other textures\Terrain-Spline_Asphalt3\4mTerrain_Spline_Asphalt3.sli

Má je někdo? Asi díky tomu se mi v Opatově načítá jen obloha. :D Díky za pomoc.

PS: mapa vypadá moc pěkně na to že je to beta :D tak hodně zdaru do další práce
Omsák102
Nový člen
Nový člen
 
Příspěvky: 1
Registrován: 16 kvě 2018 20:57

Re: Velké Popovice - 363 - Beta

Příspěvekod dejvk » 17 kvě 2018 09:50

Jak název splín napovídá, ke spuštění je potřeba si koupit placený addon NF6D.
Uživatelský avatar
dejvk
Pokročilý člen
Pokročilý člen
 
Příspěvky: 1089
Registrován: 10 pro 2011 20:51

Re: Velké Popovice - 363 - Beta

Příspěvekod Vítek03 » 17 kvě 2018 10:30

Zajímavý je, že autor tvrdil, že v nejnovější verzi nebude mít potřeba tento addon.
Vítek03
Pokročilý člen
Pokročilý člen
 
Příspěvky: 823
Registrován: 16 bře 2016 21:16
Bydliště: Nučice

Re: Velké Popovice - 363 - Beta

Příspěvekod robo1p » 18 kvě 2018 15:44

Omsák102 píše:Ahoj, tak jsem si stáhl nejnovější verzi 0.2.9 se všemi objekty a přesto mi map tools vyhledal že mi chybý dva Spliny:

Splines\ADDON_NF6D\4mTerrain_Spline.sli
Splines\ADDON_NF6D\Terrain Spline_Other textures\Terrain-Spline_Asphalt3\4mTerrain_Spline_Asphalt3.sli

Má je někdo? Asi díky tomu se mi v Opatově načítá jen obloha. :D Díky za pomoc.

PS: mapa vypadá moc pěkně na to že je to beta :D tak hodně zdaru do další práce


Ahoj, problém jsem vyřešil jen z 50% chybí již pouze Splines\ADDON_NF6D\Terrain Spline_Other textures\Terrain-Spline_Asphalt3\4mTerrain_Spline_Asphalt3.sli

Můžeš to jednoduše oblbnout tím, že jsi vezmeš nějaký jiný splines, vytvoříš novou složku a přejmenuješ jako chybějící spline ;)
Uživatelský avatar
robo1p
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 235
Registrován: 09 srp 2017 20:51
Bydliště: Garáž Kačerov :)

Re: Velké Popovice - 363 - Beta

Příspěvekod Honza4 » 24 čer 2018 14:34

Zdravím, mám problém s texturami, vypadají, jakoby byly pruhované, nevíte jak tento problém vyřešit
Honza4
Zabydlený člen
Zabydlený člen
 
Příspěvky: 110
Registrován: 10 lis 2017 22:40
Bydliště: Autobus

Další

Zpět na Mapy a editor

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků