TOPlist

Nejde mi spustit editor

Pokud máte problém týkající se hraní OMSI, sdělte ho zde.

Nejde mi spustit editor

Příspěvekod Polkost » 10 úno 2018 09:22

Dobrý den mám takový menší problém, udělal jsem to podle tohoto návodu http://forum.omsi.cz/viewtopic.php?f=33&t=50 a když to chci spustit tak se tam napíše že mám přeinstalovat program a že mi chybí koncovla dll.s nevíte co s tím. :oops:
Mockrát děkuji za odpověď
Polkost
Zabydlený člen
Zabydlený člen
 
Příspěvky: 126
Registrován: 06 led 2018 14:29
Bydliště: Praha-východ

Re: Nejde mi spustit editor

Příspěvekod Studio bus1 » 10 úno 2018 10:24

ObrázekObrázek
Uživatelský avatar
Studio bus1
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 289
Registrován: 12 čer 2017 14:25
Bydliště: Tam, kde jsou jen sorky a karosy jsou raritou

Re: Nejde mi spustit editor

Příspěvekod Jaškin » 10 úno 2018 10:49

Který .dll soubor Ti konkrétně chybí? Bude potřeba jej stáhnout a vložit do adresáře se hrou. ;)
"Money can buy many things, even power..."
Jaškin
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 4650
Registrován: 08 bře 2013 13:02
Bydliště: In da pub

Re: Nejde mi spustit editor

Příspěvekod Polkost » 10 úno 2018 12:39

ále je tam st
Polkost
Zabydlený člen
Zabydlený člen
 
Příspěvky: 126
Registrován: 06 led 2018 14:29
Bydliště: Praha-východ

Re: Nejde mi spustit editor

Příspěvekod Jaškin » 10 úno 2018 13:04

A teď česky, prosím. :)
"Money can buy many things, even power..."
Jaškin
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 4650
Registrován: 08 bře 2013 13:02
Bydliště: In da pub

Re: Nejde mi spustit editor

Příspěvekod Polkost » 10 úno 2018 13:12

Pardon koncovka je přesně ddl.sl
Polkost
Zabydlený člen
Zabydlený člen
 
Příspěvky: 126
Registrován: 06 led 2018 14:29
Bydliště: Praha-východ

Re: Nejde mi spustit editor

Příspěvekod Jaškin » 10 úno 2018 13:17

Ale název toho .dll souboru. :D
"Money can buy many things, even power..."
Jaškin
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 4650
Registrován: 08 bře 2013 13:02
Bydliště: In da pub

Re: Nejde mi spustit editor

Příspěvekod Polkost » 10 úno 2018 13:35

Už to asi mám :D 1 "dxerr9.dll"
2 "d3dx9.dll"
3"ode.dll"
Doufám že je to ono
Polkost
Zabydlený člen
Zabydlený člen
 
Příspěvky: 126
Registrován: 06 led 2018 14:29
Bydliště: Praha-východ


Zpět na Poradna

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků