TOPlist

Winsenburg

Jak se Vám mapa líbí?

100-90%
18
60%
89-80%
5
17%
79-70%
1
3%
69-60%
1
3%
59-50%
1
3%
49-40%
1
3%
39-30%
0
Žádná hlasování
29-20%
1
3%
19-10%
0
Žádná hlasování
9-0%
2
7%
 
Celkem hlasů : 30

Winsenburg

Příspěvekod jiklobka » 23 srp 2014 16:54

Nemůžu než doporučit, přestože jsem zatím jen mapu částečně proklikal a sjel jsem dvě linky, 135 a N2. Mka jsou většinou rovné linky s kloubáky, na něž linky 110+ navazují a vezmou vás kroutit volantem sola na předměstí, Nka pak obojí kombinují. Mapa je obrovská, pokrývá celou síť a linky mají jen málo společného trasování (samozřejmě mimo shody s nočními linkami). Líbí se mi nové zajímavé objekty a hustější a zatím (co jsem viděl) rozumně rozmístěné dopravní značení (to je za mě velké +), hojné (někdy skutečně originální), avšak rozumné, využití rotace z, easter-eggy :mrgreen: . Také jsem nenarazil na úsek stavěný stylem silnice, nalepit dům z Berlína, zastávku a jde se na další tile - spousty detailů jako zmíněné značení, kanály, reklamní poutače, pakrkovací hodiny, lavičky, v tunelech odtahy. Co se mi moc nelíbí jsou nápady jako z Ahlheimu, kdy je autobusový pruh od zbytku silnice oddělen metr vysokou zídkou, ale to je jen jedna ulice (a dávkovací semafor na nájezdu na dálnici se mi taky moc nelíbí) a je to tak jediný nesmysl na silnicích. Jinak je to poježděníčko, včetně hezké sítě městských dálnic. Z veletrhu se dostanete za 5 minut i do malého údolí. Náročnější, ale okamžitě jedna z oblíbených map, nový Rheinhausen. Další plus pro mne je, že se mapa nebude již dále vyvíjet.
mapa pro představu o velikosti

Mapa je velmi náročná, plná detailů, s mnoha linkami.

90%
jiklobka
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 369
Registrován: 18 kvě 2011 14:09

Re: Winsenburg

Příspěvekod WraithCZ » 24 srp 2014 10:12

Mapa jako taková mě velice nadchla, nejen počtem linek, ale taky jejich zpracováním. Mluvím především o přejezdech, se kterými se vždy setkáte. Zatím jsem si sice projel jen linku 135, která má přejezd na 131 (a ta má přejezd na 126) a 110 společně se 115-tkou (110 má zase přejezd na 115), ale už teď je to můj favorit a řadí se mezi moje nejlepší mapy. S náročností problém nemám vůbec, na Messe (u Südbahnhofu) mám i 25 FPS a v okolí tak 20, tudíž si na sekání nemůžu stěžovat. Samozřejmě v odhlehlých oblastech, jako jsou vesnice, mám klidně i 50 FPS. K mapě nechybí také široká škála repaintů, třeba na všechny Citara, autobusy z Drei Generationen atd.. Samozřejmostí je i vlaková doprava, se kterou se na mapě setkáte a také pěkně udělané hlášení.

Za mě jasných 100%.
WraithCZ
Sponzor
Sponzor
 
Příspěvky: 876
Registrován: 26 črc 2011 09:03

Re: Winsenburg

Příspěvekod rpopo » 27 srp 2014 12:52

Mapa je proste úžasná. Obrovské, zaujímavé mesto, ktoré človeka nenudí, úplne úžasná infraštruktúra, zaujímavé križovatky, trasy liniek, polohy zastávok a tak. Páči sa mi, že linky majú logické trasovanie - zo sídlisk/prímestských štvrtí na prestupný uzol, ďalej metrom alebo metrobusom do centra. V centre znova ďalšie linky, ako prípoje ku metrobusom a vetvia sa naprieč celym centrom. Mimoriadne zaujímavé sú aj prejazdy. Čo mňa teší zo všetkého úplne najviac je to, že mesto samotné je krásne. Je radosť tam pozerať, detailne spracované, nechýba tomu prakticky nič. Ďalšia super správa sú časy, tie sú robené dosť tesne, takže treba občas dupať, čo ma prekvapuje, hlavne keď je to nemecká mapa. Hlásenie zastávok je obohatené o informácie o okolí, napr. hlásenie "Hochmusikschule" je informacia o tom, kedy ju postavili, a že je jedna z najstarších v nemecku. Takých hlásení je viac. Na mape jazdia pomerne často aj vlaky. Je tam veľa úsekov, kde ide o presnosť vodiča, mapa preverí vaše vodičské schopnosti myslím si že viac ako prehnane. :D Ja mape dávam 110%, je to doteraz suverénne najlepšia vydaná mapa do OMSI. Jednoznačne ju doporučujem.
Obrázek
Uživatelský avatar
rpopo
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 2641
Registrován: 23 říj 2011 20:36
Bydliště: Košice

Re: Winsenburg

Příspěvekod shitman » 29 srp 2014 14:08

mapu zhodnotím jen velmi stručně, protože na víc nemám čas - mapa je nádherná, promyšlená, s krásnými uličkami, zákoutími, výborně zpracovanou trasou atd atd atd. po designovém vzhledu nemám mapě co vytknout. mapa má ale tři hlavní problémy - AI, která si na dosti úsecích dělá absolutně co chce (auta jezdí v protisměru, po tramvajových pásech, nedávají přednost a svévolně si vjíždějí do křižovatek, stejně jako chodci vcházejí do silnice), navigaci, která je v hodně místech buď zmatená, nebo není vidět, nebo je příšerně nepřehledná, nebo nedostatečná, nebo chybí úplně, nebo naopak je deset šipek v jedné křižovatce, a náročnost, která je opravdu na limitech hratelnosti - se svou sestavou jsem na mapě neviděl vyšší FPS než je 25, což je podle mě dost bída (pro rejpaly - většinou se FPS pohybovalo na hranici 16 - 20, což je opravdu dost málo). celkově tedy mapě bohužel za tyto pro mě dosti závažné chyby musím udělit slabších 60%. mapa je ovšem po vzhledu opravdu nádherná a rozhodně doporučuji jí zkusit.
Obrázek
Obrázek PROTOŽE ZRZKY VLÁDNOU SVĚTU!!
Uživatelský avatar
shitman
Profík
Profík
 
Příspěvky: 12364
Registrován: 09 dub 2011 18:44
Bydliště: Kladno, to černé Kladno...

Re: Winsenburg

Příspěvekod Peterson » 29 srp 2014 14:58

Plus nezmyselná citlivosť AI debilov. Obchádzam značku, ani sa jej nedotkem a chcú všetci vystúpiť. Trochu zrýchlim (jemne), chcú vystúpiť. Vybehnem zadným kolesom mimo cesty, už chcú ísť preč!

Za mňa 47%
Uživatelský avatar
Peterson
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 5385
Registrován: 08 led 2013 16:35

Re: Winsenburg

Příspěvekod TheFloxiCz » 05 zář 2014 21:22

Mapa se mi libí až na pár věcí. Moje hodnocení vypadá asi takto
+Propracovanost
+Spousta linek
+Rozmanitost
+Vlastní hlášení
+Přejezdy z linky na linku
+Vlastní repainty
+Blbůstky v okolí silnic
+Stíhatelný CP


+/-Alter Markt je okopírovaný a trošku upravený z Ahlheimu
+/-Navigace


-AI doprava si dělá co chce a stejně tak chodci
-HW náročnost
-Neviditelné zdi
-Bugující se autobusy na Hbf


Mapu určitě doporučuji vyzkoušet a dávám jí 94%
TheFloxiCz
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 2221
Registrován: 25 kvě 2014 22:21

Re: Winsenburg

Příspěvekod stefek200 » 11 říj 2014 20:24

Tato mapa mně zaujala natolik,že jsem si ji nakonec po dlouhém váhání stáhnul a rozhodně jsem nelitoval.První zkoušel Hauptbahnhof a zas tak moc se ji to nesetkalo.Měl jsem tam okolo 11-15 fps a to mi přijde vcelku dost na to,jak se tady píše, že ta mapa je náročná. Zkusil jsem linku 135 a byl jsem vskutku mimo.Opravdu pěkná linka.Další na radě byla M1 a taky mně překvapila. M4 byla poslední a nejvic mně zaujaly zastávky pod zemí i na mostě. Ostatní linky mi přišly odlišné od tech dosud zmiňovaných.
Teď je nařadě stručný souhrn.
+ Až 27 linek!!
+ Propracovanost
+ Přejezdy mezi linkami
+ Zajímavé zpracovaní JŘ
+ Žádné bugy
+ Smyslný počet cestujících na zastávkách
+ Plno repaintů
+ Návaznost mezi linkami a jejich systém

A jedno,jediné mínus je za ten už zmiňovány Hauptbahnhof,ale mně to vůbec nevadí.
Mapa ode mně dostává 99% a už nepotřebuje další rozšířeni, protože bude nějakou doby trvat,než ji projedou celou.
[WIP] Poloreálná mapa Liberec linka 18 Fügnerova-Bedřichov

Silnice: 69%
Objekty: 27%
Terén: 52%

Hotový úsek Fügnerova-Kateřinky učiliště. (jen silnice)
Nyní se pracuje na krajině v centru a Kateřinkách.
stefek200
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 1477
Registrován: 20 říj 2013 16:27
Bydliště: Frýdek-Místek

Re: Winsenburg

Příspěvekod Vodičč » 27 pro 2014 11:31

Tak... mapu som si stiahol pretože som si pred nedávnou dobou kúpil nový komp a nevydržal som ju nevyskúšať... Skúsil som doporučený Metrobus1 a je to paráda... Diaľnica, kruhové objazdy, centrum mesta (Hauptbahnhof a okolie) atď..

+ linky 27 (neviem presne)
+ M linky (5!)
+ nočáky
+ krásna krajina
+ objekty z origo Berlína!
+ HW nenáročnosť (nemá vplyv)


+/- menšie sekanie na HBF

- AI, niekedy sa poriadne zacykluje


Toť odo mňa všetko, s HW nemám problémy (HBF - 20-25FPS; Sudbahnhof, Im Ott - 35-40 FPS) takže 100 zaslúžených % :)
Trogárovce <-- jediné mesto, kde vás vezie ukrajinský šofér v nemeckom autobuse plnom Srbov a Rumunov do anglickej firmy... :D
VanHool is the best
Uživatelský avatar
Vodičč
Pokročilý člen
Pokročilý člen
 
Příspěvky: 1057
Registrován: 01 led 2013 13:15
Bydliště: Ezdek

Re: Winsenburg

Příspěvekod Jakub » 11 led 2015 09:22

Úžasná mapa rozhodne doporučujem stiahnuť :)

+mnoho liniek
+CP
+občas sa pred križovatkou vytvorí kolóna :)
+dlhé linky
+HW náročnosť
+Krajina


-Blbnúce kĺbaky na HBF

Mape dávam 100%
Uživatelský avatar
Jakub
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 434
Registrován: 08 lis 2013 19:40
Bydliště: Hainburg an der Donau

Re: Winsenburg

Příspěvekod hrvat171 » 06 úno 2015 14:37

Popri Szczecine ďalšia z mojich obľúbených, mapke nechýba originalita, objekty nádherné, realistické, nadchol ma systém obchvatov dialníc cez mesto ale aj prechody medzi prímestskými časťami. AK sa človeku podarí naladiť si AI dopravu tak je všetko ako má byť, aj keď uznávam občas sa chovajú divne, ale zase to beriem športovo, aj v reáli sa stane že ti nedajú prednosť aj prákrát do dňa :D etc. Trošku ma štve už spomínaná precitlivelosť žaluďov vystupujúcich pri každom malom kikse, skôr by mali remcať keď meškám napr. 2 minúty, to sa idú aj normálne rakušania/nemci poondiť. AIlist mám upravený na citará a soláče, pač kĺbáky majú problém, a nie len na HBF ale aj na iných miestach kde ich to ťahá pod zem. Ak som aj išiel s klbovým tak to bolo ok, blbne len pri AI, len v tom prípade sú tie úzke uličky smrť, hlavne ma vedia vytočiť zaparkované autá v zákrute!!! Zhrniem:
+ realistickosť, objekty
+ dostatok liniek
+ logickosť liniek
+ repainty
+ systém mesta
+ v pohode CP


/ navigácia občas neprehľadná (ale to je aj v ofiko Viedni takže ok)
/ citlivosť AI na chyby


- kolóny
- parkovanie v úzkych uličkách
- zastávky "za zákrutou"


Za mňa 95%
Uživatelský avatar
hrvat171
Nový člen
Nový člen
 
Příspěvky: 14
Registrován: 23 led 2015 03:26


Zpět na Mapy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron