TOPlist

Tatra T6B5

Zde najdete vše o připravovaných nebo již vyrobených vozidlech do hry.

Re: Tatra T6B5

Příspěvekod stefco » 02 srp 2014 17:10

Tiež som ju vyskúšal ale mám z nej zmiešané pocity. Model je slušne prepracovaný, len niektoré textúry majú rozmer 4096x4096, čo nepoteší slabšie PC, ale zas dá sa to zmenšiť. Funguje aj číslo linky a cieľ. Ak sa však použije v globale [realrail], tak podvozky sú mimo ich pôvodnej pozície. Taktiež chýba articulation_varlist.txt(ešteže sa to dá doplniť z NG) a v .bus súboroch je zadaný nesprávny počet použitých skriptov, čo spôsobuje hlášky o nenájdenom súbore. Väčším problémom je, že mi vôbec nefunguje ako AI (testované na Szczecine 4.0), len ostane stáť na mieste. A keď som skúšal prebrať AI a riadiť sám, tak som sa aj tak nepohol z miesta. Vedel by mi niekto povedať, ako to rozchodiť?
Uživatelský avatar
stefco
Zasloužilý scripter
Zasloužilý scripter
 
Příspěvky: 898
Registrován: 12 srp 2011 22:17

Re: Tatra T6B5

Příspěvekod IK_Pr_CZ » 02 srp 2014 17:20

Stejně jako stefco, akorát jsem zjistil, že to ani nemá zvuk motoru :o
Zde není nic, co by vás muselo zajímat.
IK_Pr_CZ
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 605
Registrován: 28 bře 2014 14:31
Bydliště: Galaktický sektor ZZ9 Plural Z Alfa

Re: Tatra T6B5

Příspěvekod Peterson » 02 srp 2014 17:29

Prepracovaný chaos. Proste nefunguje správne. Ak funguje. Po kliknutí na pantograf som spustil elektroniku a rádio.
Rule 292 - There are no real rules about moderation — enjoy your ban.

Rule 200. Pictures or it didn't happen.

Rule HTTP 404. The rule you were looking for was not found.

Máš špenát v zuboch...

ObrázekObrázek
World of Trucks profil
Uživatelský avatar
Peterson
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 5258
Registrován: 08 led 2013 16:35
Bydliště: Bratislava/Prešporok/Pressburg/Pozsony/Bratysława/Братисла́ва

Re: Tatra T6B5

Příspěvekod Sergio_Cz » 02 srp 2014 17:30

pantograf se ovládá nějakým provazem vlevo u okénka
Obrázek
Obrázek
Obrázek
jsem žid a neumím si změnit heslo
Uživatelský avatar
Sergio_Cz
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 2563
Registrován: 02 kvě 2011 17:33
Bydliště: Pražký Had

Re: Tatra T6B5

Příspěvekod Peterson » 02 srp 2014 17:32

Na to som už prišiel. Mimochodom, ani bzučiak dverí to nemá. Chápem, že je to Beta, ale mohla to tá Beta spraviť funkčnejšie.
Rule 292 - There are no real rules about moderation — enjoy your ban.

Rule 200. Pictures or it didn't happen.

Rule HTTP 404. The rule you were looking for was not found.

Máš špenát v zuboch...

ObrázekObrázek
World of Trucks profil
Uživatelský avatar
Peterson
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 5258
Registrován: 08 led 2013 16:35
Bydliště: Bratislava/Prešporok/Pressburg/Pozsony/Bratysława/Братисла́ва

Re: Tatra T6B5

Příspěvekod jirik » 08 lis 2014 23:20

stefco píše:Tiež som ju vyskúšal ale mám z nej zmiešané pocity. Model je slušne prepracovaný, len niektoré textúry majú rozmer 4096x4096, čo nepoteší slabšie PC, ale zas dá sa to zmenšiť. Funguje aj číslo linky a cieľ. Ak sa však použije v globale [realrail], tak podvozky sú mimo ich pôvodnej pozície. Taktiež chýba articulation_varlist.txt(ešteže sa to dá doplniť z NG) a v .bus súboroch je zadaný nesprávny počet použitých skriptov, čo spôsobuje hlášky o nenájdenom súbore. Väčším problémom je, že mi vôbec nefunguje ako AI (testované na Szczecine 4.0), len ostane stáť na mieste. A keď som skúšal prebrať AI a riadiť sám, tak som sa aj tak nepohol z miesta. Vedel by mi niekto povedať, ako to rozchodiť?


Dá se ten špatně zadaný počet nesprávných skriptů opravit? Docela mě to štve, že ta chyba tam skáče. DÍky.
jirik
Zabydlený člen
Zabydlený člen
 
Příspěvky: 146
Registrován: 22 lis 2012 18:54

Re: Tatra T6B5

Příspěvekod stefco » 09 lis 2014 12:19

V .bus (alebo to bolo .ovh, už si nepamätám a tú električku som u seba zmazal) je nad každým zoznamom skriptov, varlistov a constfile-ov číslo, ktoré udáva ich počet. Takže to treba len spočítať a zapísať správne číslo.
Uživatelský avatar
stefco
Zasloužilý scripter
Zasloužilý scripter
 
Příspěvky: 898
Registrován: 12 srp 2011 22:17

Re: Tatra T6B5

Příspěvekod jirik » 09 lis 2014 22:05

Stefco díky, pomohlo. ;)
jirik
Zabydlený člen
Zabydlený člen
 
Příspěvky: 146
Registrován: 22 lis 2012 18:54

Re: Tatra T6B5

Příspěvekod TheFloxiCz » 09 lis 2014 22:21

Ty jí vážně rozjedeš?
TheFloxiCz
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 1359
Registrován: 25 kvě 2014 22:21

Re: Tatra T6B5

Příspěvekod jirik » 10 lis 2014 00:06

Jasně, valím s ní po Gladbecku 302. Nejdřív kliknu na pantograf, aby v kabině zazněl signál a zároveň se nahodila elektrika, pantograf vytáhnu pomocí provazu v kabině, pak otočím v kabině tlačítko (viz. foto), odjistím zatáhlou ruční brzdu (poznám to tak, že zhasne kontrolka, kterou jsem zakroužkoval bíle), zařadím rychlost D a rozjedu se buďto přes plynový pedál nebo na klávesnici tlačítkem num 8. V podstatě se to chová jako bus a má to rychlosti DNR. Co jedině mohu vytknout tak, že jsou špatně naskriptované sedicí cestující a má to pomalejší rozjezd.
Přílohy
Bez názvu.jpg
jirik
Zabydlený člen
Zabydlený člen
 
Příspěvky: 146
Registrován: 22 lis 2012 18:54

PředchozíDalší

Zpět na Vozidla

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků