TOPlist

[OMSI2]Mercedes-Benz O520,O530,O530 G

Zde najdete vše o připravovaných nebo již vyrobených vozidlech do hry.

Re: [OMSI2]Mercedes-Benz O520,O530,O530 G

Příspěvekod tramvaj3 » 22 říj 2016 13:49

Pro mě neznámá chyba, je to R&G verze s jiným zvukem alarmu a přidanou cedulkou z jednoho modu, chybu jsem našel, ale stejně to furt tohle píše :( Nejprv se mi objevil jen předek a teď to už vůbec nejde :? logifle nic
Edit:Aha, já vybíral ev.č., kde jsem si napsal jen spz k tomu, už dobrý ;)
Přílohy
chyba.png
chyba.png (6.46 KiB) Zobrazeno 2716 krát
jediná u nás B741 ev.č 127
Karosa B941E ev.č. 149 asi rip :(
Irisbus Citelis 18M ev.č. 156, 159, 160, 165, 167, 173 a 174. :)
Irisbus Citelis 12M ev.č. 227
ObrázekObrázek
Pojďte se projet hlučnými 15tr v ČB, limitovaná edice! :D
ZF!
Škoda 21tr(ab)/22tr forever!
Uživatelský avatar
tramvaj3
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 3082
Registrován: 07 kvě 2012 14:53
Bydliště: V Budějovicích, samozřejmě v Českých

Re: [OMSI2]Mercedes-Benz O520,O530,O530 G

Příspěvekod Tomikovec » 23 říj 2016 17:06

Taky mě někdy ty OMSI errory převapují... :D
ImageImage
Uživatelský avatar
Tomikovec
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 599
Registrován: 31 bře 2016 19:12
Bydliště: Zapadákov na Jižní Moravě...

Re: [OMSI2]Mercedes-Benz O520,O530,O530 G

Příspěvekod karosa963 » 17 pro 2016 03:42

Chcel by som sa opýtať, či tu je nejaký odborník na Morphiho úpravy na tento bus? :) Konkrétne na verziu Citaro E2/E3 v4.41 Beta 21.11.16.
Mal by som tri otázky:
1. Ako presne funguje nový tachograf Siemens DTCO? Len sa vloží karta a hotovo?
2. Ako funguje nový IBIS? Pri každom otvorení dverí len vypíše "Nächste Route?".
3. Ako mám zmeniť model, aby som mal na palubnej doske otáčkomer?
Ďakujem za hocijaké rady :)
karosa963
Zabydlený člen
Zabydlený člen
 
Příspěvky: 113
Registrován: 13 črc 2012 21:30

Re: [OMSI2]Mercedes-Benz O520,O530,O530 G

Příspěvekod karosa963 » 17 pro 2016 17:02

Tak som trochu pátral v modeli a na nemeckom fóre a keby to niekto chcel vedieť, tak som zistil toto:

1. K tachografu sa mi nepodarilo nájsť nič. :)
2. Treba upraviť súbor IBIS-2.osc podľa spodného Morphiho príspevku: http://www.omnibussimulator.de/forum/in ... pageNo=309 .
3. V zápise repaintu stačí zapísať:
[setvar]
var_vdvhasrpm
1
(Toto možno funguje aj na mode pre MB Citaro Facelift ;) ).

Snáď som niekomu mojím pátraním pomohol vylepšiť si tento model :) .
karosa963
Zabydlený člen
Zabydlený člen
 
Příspěvky: 113
Registrován: 13 črc 2012 21:30

Re: [OMSI2]Mercedes-Benz O520,O530,O530 G

Příspěvekod blue.dot » 24 pro 2016 18:31

Zdravim.

Pravdepodobne to tu uz bolo rozoberane ale neviem to najst.
Hladam, ako sa vola prikaz na stanicnu brzdu pre Citara od Helvete s Morphi modom. Snazil som sa ten prikaz hladam pod nazov ako je v readme od Morphiho (Haltestellenbremse) ale bez vysledku.

Vdaka
blue.dot
Rozkoukaný člen
Rozkoukaný člen
 
Příspěvky: 74
Registrován: 11 črc 2011 14:16

MB Citaro Facelift Manual gearbox

Příspěvekod No_nick1 » 07 led 2017 21:59

Zdravím. Mám Citaro facelift. Při výběru autobusu mi vyhazuje hlášku engine turbo rpm ist kein gültiger integerwert - obrázek níže. V minulosti jsem už tento problém řešil a úspěšně vyřešil. Nedávno jsem ale musel složku s citarem smazat s už nevím čím jsem to vyřešil. Zkoušel jsem i radu napsanou hned pod prvním příspěvkem zabývající se tímto problémem (smazání zápisu engine_turbo_RPM ze souboru sound.cfg), toto řešení bohužel nezabralo, jen aktivovalo jinou hlášku. Potřeboval bych pomoc. S tím upraveným citarem s manuálem se jezdilo docela dobře. Díky

UPDATE 8.1.2017 - Problém stále nebyl vyřešen. Vyzkoušel jsem snad úplně všechno, co v minulosti, ale bez úspěchu. Problém se ještě objevil u klasického Citara O530. Mám dojem, že problém bude někde v souboru sound_om936LA, ale nemůžu přijít na to kde.

UPDATE #2 8.1.2017 - Úspěšně vyřešeno přepsáním některých částí souboru sound_om936LA
Přílohy
engine turbo rpm ist kein gültiger integerwert.png
engine turbo rpm ist kein gültiger integerwert.png (1.34 KiB) Zobrazeno 1827 krát
i5 7600K
MSI GTX 1060
16GB
Gigabyte B250 D3H
No_nick1
Zabydlený člen
Zabydlený člen
 
Příspěvky: 157
Registrován: 16 lis 2015 22:22

Re: [OMSI2]Mercedes-Benz O520,O530,O530 G

Příspěvekod Dominik1995 » 19 úno 2017 11:59

Vespolek, prosím vás. Jaký použít na Facelift od Helveteho s modem O530FL Conversion Pack 1.1 od Morphiho .hof soubor pro Prahu od AfG? Dal jsem tam origo, který je k mapě přiložený ve složce Addons, ale napíše to jen cílovou stanici bez čísla linky.
ObrázekObrázek
Uživatelský avatar
Dominik1995
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 205
Registrován: 06 bře 2015 16:48
Bydliště: LIPOV

Re: [OMSI2]Mercedes-Benz O520,O530,O530 G

Příspěvekod Jaškin » 19 úno 2017 12:08

V tématu s mapou si na stránce 270 stáhni opravnou verzi .hof souboru.
"Money can buy many things, even power..."
Jaškin
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 4517
Registrován: 08 bře 2013 13:02
Bydliště: In da pub

Re: [OMSI2]Mercedes-Benz O520,O530,O530 G

Příspěvekod Dominik1995 » 19 úno 2017 12:18

Díky moc Jaškine :)
----------
Zrada, už to neukazuje vůbec nic :(
ObrázekObrázek
Uživatelský avatar
Dominik1995
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 205
Registrován: 06 bře 2015 16:48
Bydliště: LIPOV

Re: [OMSI2]Mercedes-Benz O520,O530,O530 G

Příspěvekod Solarisek » 27 úno 2017 22:16

Zdravím, mám problém u Citara Facelift.. Když přijedu na zastávku a "odjistím zastávkovou brzdu" a pak jí znovu zajistím, autobus se poté nechce hnout z místa. Neví někdo, co stím?
Uživatelský avatar
Solarisek
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 291
Registrován: 08 pro 2015 16:50
Bydliště: Olomouc

PředchozíDalší

Zpět na Vozidla

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků