TOPlist

MAN Lion's Coach - Lion's Coach L

Zde najdete vše o připravovaných nebo již vyrobených vozidlech do hry.

Re: MAN Lion's Coach - Lion's Coach L

Příspěvekod Jouzzy » 08 říj 2017 10:55

Ďakujem pekne
Uživatelský avatar
Jouzzy
Zabydlený člen
Zabydlený člen
 
Příspěvky: 150
Registrován: 08 lis 2016 18:32
Bydliště: Levoča

Re: MAN Lion's Coach - Lion's Coach L

Příspěvekod stefco » 08 říj 2017 14:35

Trochu som s týmito vozmi experimentoval a podarilo sa mi vyrobiť polovičnú spojku pre hráčov na klávesnici, s ktorou sa dá celkom pekne a plynule rozbehnúť, a aj rozbehnúť do stúpania. Návod nájdete tu: viewtopic.php?f=40&t=6093
Uživatelský avatar
stefco
Zasloužilý scripter
Zasloužilý scripter
 
Příspěvky: 932
Registrován: 12 srp 2011 22:17

Re: MAN Lion's Coach - Lion's Coach L

Příspěvekod Driver22 » 10 říj 2017 16:22

Dobrý , mám problém nainštaloval som autobus , dal som tam opravu radenia rýchlosti + patch 1.1 a nepomohlo v režime automatickej spojky mi stále nedovolí zaradiť ani cez klávesnicu ani pomocou volantu... Pohne sa páka a hneď s5 do neutrálu , za odpoveď Ďakujem
Driver22
Objevující člen
Objevující člen
 
Příspěvky: 58
Registrován: 18 led 2014 12:22

Re: MAN Lion's Coach - Lion's Coach L

Příspěvekod tomasslama » 13 říj 2017 21:46

Mám volant, ale prostě mi nejde zařadit :D Když jezdím na klávesnici, tak v pohodě, ale s volantem nic :D ( nemá spojku )
Díky
tomasslama
Objevující člen
Objevující člen
 
Příspěvky: 50
Registrován: 22 pro 2012 10:30
Bydliště: Brno

Re: MAN Lion's Coach - Lion's Coach L

Příspěvekod MountainTom » 26 říj 2017 08:16

tomasslama píše:Mám volant, ale prostě mi nejde zařadit :D Když jezdím na klávesnici, tak v pohodě, ale s volantem nic :D ( nemá spojku )
Díky

Kdyby jsi hledal v tomto fóru, tak jistě najdeš jak to vyřešit. Ale když už to píšu tak proč ti to neposlat. Mě to tento problém, úplně stejný jako máš ty, vyřešilo ;) .
http://forum.omsi.cz/viewtopic.php?f=33&t=10554
Obrázek
Uživatelský avatar
MountainTom
Nový člen
Nový člen
 
Příspěvky: 11
Registrován: 23 črc 2016 10:27

Re: MAN Lion's Coach - Lion's Coach L

Příspěvekod AlvinKucera » 29 říj 2017 20:05

Mám problém.
Když zastavím tak občas se mi vypne motor a nemůžu ho nahodit,když zařadím neutrál,tak pořád vidím ten stupen.A nejde nastartovat.
Pomůže mi někdo? :(
Omsi je můj život :D
AlvinKucera
Nový člen
Nový člen
 
Příspěvky: 3
Registrován: 14 lis 2016 13:14

Re: MAN Lion's Coach - Lion's Coach L

Příspěvekod Tomikovec » 29 říj 2017 20:21

Furt se to tu řeší... Prohledej toto téma je tady na to fix... ;)
Image
Uživatelský avatar
Tomikovec
Pokročilý člen
Pokročilý člen
 
Příspěvky: 714
Registrován: 31 bře 2016 19:12
Bydliště: Šalingrad / Hodonín

Re: MAN Lion's Coach - Lion's Coach L

Příspěvekod tominko149 » 29 říj 2017 22:04

je to hned na prvej strane medzi odkazmi na stiahnutie ;)
tominko149
Nový člen
Nový člen
 
Příspěvky: 21
Registrován: 03 úno 2016 19:54
Bydliště: Žilina

Re: MAN Lion's Coach - Lion's Coach L

Příspěvekod ru1n » 30 lis 2017 22:31

nevíte jak se startuje ? elektriku zapnu E ale M mi nic nedělá
ru1n
Objevující člen
Objevující člen
 
Příspěvky: 35
Registrován: 21 čer 2016 11:45

Re: MAN Lion's Coach - Lion's Coach L

Příspěvekod Jarda.f » 30 lis 2017 22:37

Musíš dát kartu do tachografu. :)
Uživatelský avatar
Jarda.f
Zabydlený člen
Zabydlený člen
 
Příspěvky: 156
Registrován: 25 pro 2015 15:47
Bydliště: Karlovarský kraj

PředchozíDalší

Zpět na Vozidla

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron