TOPlist

Iveco Crossway LE

Zde najdete vše o připravovaných nebo již vyrobených vozidlech do hry.

Re: Iveco Crossway LE

Příspěvekod vonH » 30 lis 2019 23:09

Mimochodem, opravil někdo to brutálně svítící světlo u řidiče, aby tak strašně silně nesvítilo? Když už je o tom světle u řidiče řeč, to je tak i v reálu, že když mám to osvětlení u řidiče zapnuté a otevřu přední dveře, to osvětlení zhasne? Je to celkem naprd, když prodávám lístky a svítí mi jenom světlo u cestujících.
vonH
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 481
Registrován: 07 úno 2014 21:49

Re: Iveco Crossway LE

Příspěvekod pospa.jos » 13 pro 2019 10:29

Vyšla nová verze Crosswaye. Vzhledem k rozsáhlosti změn je třeba kompletní reinstalace.

Changelog:
Kód: Vybrat vše
Citybus:
   - passenger barrier added
   - door"bars" instead of door "cover"
   - one row of seats removed, build there 2 "rotateseats"
   - matrix cover at the rear removed / replaced
Intercitybus:
   - no relevant changes
Both:
   - new front
   - exhaust added
   - vehicle can now be dirty
   - wheels are not wobbling so much
   - added "retarderhebel"
Můj PC:
Grafika: MSI R9 270X|Procák: AMD A10-5800K|Mainboard: MSI FM2-A55M-E33|SSD: Samsung 850 EVO 120GB
HDD: WD Green Series|RAM: 8GB
OS: WIN 10
Koukněte se do mé sekce--> VIDEA


Prodávám hudbu na AudioJungli! Více na http://bit.ly/MujProfil ;)
Uživatelský avatar
pospa.jos
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 1492
Registrován: 19 bře 2012 15:38
Bydliště: Bys chtěl vědět, co?

Re: Iveco Crossway LE

Příspěvekod ScRc3 » 26 pro 2019 16:52

vonH píše:Otevři si soubor Almex_optima_CL.osc najdi

odstranit Ukaž
Weiterschaltung
' Bei Beenden/Löschen eines Fahrplans soll auch nicht weitergeschalten werden. Dies wird durch Umgehung der Änderungsprüfung (unten) verhindert (auf -1 setzen).
(M.V.GetTTBusstopIndex) -1 =
{if}
(M.V.GetTTBusstopIndex) (S.L.current_stopindex)
{endif}
' Wenn sich der Haltestellenindex geändert hat, den state auf 1 setzten, damit beim nächsten Überschreiten von 40m Entfernung ausgelöst werden kann
(L.L.current_stopindex) (M.V.GetTTBusstopIndex) = ! (M.V.GetTTBusstopIndex) 1 = ! &&
{if}
(L.L.current_stopindex) -1 =
{if}
(M.V.GetTTBusstopIndex) (S.L.current_stopindex)
{else}
1 (S.L.IBIS_State)
(L.L.kmcounter_m) (S.L.meter_startwert)
(M.V.GetTTBusstopIndex) (S.L.current_stopindex)
{endif}
{endif}
' Wenn ausgelöst werden soll, die dazu benötigten Befehle aufrufen und state zurücksetzen, damit nur 1 Mal ausgelöst wird
(L.L.kmcounter_m) (L.L.meter_startwert) - 40 > (L.L.IBIS_State) 1 = &&
{if}
(L.L.IBIS_busstop) (M.V.GetTTBusstopIndex) =
{if}
0 (S.L.IBIS_State)
{else}
(L.L.IBIS_busstop) 1 + (S.L.IBIS_busstop)
(M.L.IBIS_RefreshBusstop)
(M.L.IBIS_PlayAnnouncement)
' Nullsetzen des Timers für den Zeilenwechsel der LCD-Innenanzeige
0 (S.L.IBIS_LCD-zeilentimer) (S.L.IBIS_LCD-zeile)
0 (S.L.IBIS_State)
{endif}
{endif}
' Folgender Vergleich wirkt vielleicht blöd (kmcounter_m minus meter_startwert kann eigentlich nicht negativ sein, ist es aber manchmal!) liegt daran, dass der kmcounter_m nach einem Überlauf (wenn er größer als ~1000 ist) wieder auf 0 gesetzt wird
(L.L.kmcounter_m) (L.L.meter_startwert) - 0 < (L.L.IBIS_State) 1 = &&
{if}
(L.L.IBIS_busstop) 1 + (S.L.IBIS_busstop)
(M.L.IBIS_RefreshBusstop)
(M.L.IBIS_PlayAnnouncement)
' Nullsetzen des Timers für den Zeilenwechsel der LCD-Innenanzeige
0 (S.L.IBIS_LCD-zeilentimer) (S.L.IBIS_LCD-zeile)
0 (S.L.IBIS_State)


A vymaž to. Pak by to zastávky samo hlásit nemělo.


Díky pomohlo ;-) a náhodou prosím Tě na SOLARIS IV nemáš nějaký fígl jak odstranit automatické hlášení ? Díky moc
ScRc3
Objevující člen
Objevující člen
 
Příspěvky: 31
Registrován: 05 črc 2016 11:04

Re: Iveco Crossway LE

Příspěvekod ScRc3 » 27 pro 2019 13:48

Zdravím, jdu si pro radu, nevíte prosím co mi chybí, že na textech nemám diaktriku a hlavně místo nich same AAAA ? Přikládám foto ;) děkuji mnohokrát
Přílohy
Bez názvu.jpg
ScRc3
Objevující člen
Objevující člen
 
Příspěvky: 31
Registrován: 05 črc 2016 11:04

Re: Iveco Crossway LE

Příspěvekod Sotous26 » 27 pro 2019 14:00

Nejspíš to používá font, který neumí diakritiku. Takže buďto font přepiš na ten stejný, ale s diakritikou, nebo bude potřeba ji tam vytvořit.
❤️Renault Citybus❤️Škoda 28Tr❤️Škoda 32Tr❤️
Obrázek
Uživatelský avatar
Sotous26
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 469
Registrován: 02 bře 2016 20:13
Bydliště: Pardubice

Re: Iveco Crossway LE

Příspěvekod ScRc3 » 27 pro 2019 14:49

A pomohl by jsi mi prosim? Vubec nevim jak. Dela mi to u crosswaye i u c954e ze mam misto hacku a carek A. Dekuji moc

Sotous26 píše:Nejspíš to používá font, který neumí diakritiku. Takže buďto font přepiš na ten stejný, ale s diakritikou, nebo bude potřeba ji tam vytvořit.
ScRc3
Objevující člen
Objevující člen
 
Příspěvky: 31
Registrován: 05 črc 2016 11:04

Re: Iveco Crossway LE

Příspěvekod Stone Cold » 27 pro 2019 14:58

Musel by se buď ten font vyměnit za jiný, který má diakritiku, a nebo ho upravit.
Uživatelský avatar
Stone Cold
Pokročilý člen
Pokročilý člen
 
Příspěvky: 1166
Registrován: 14 srp 2013 13:51

Re: Iveco Crossway LE

Příspěvekod Nenormaly » 12 led 2020 11:52

Dobrý den ve spolek

Obracím se na Vás s otázkou či prosbou zda se tady nachází (což doufám, že nachází) někdo, kdo by mi poradil jak hodit do prdele ten ANNAX v LEčku :D Už se mi tam povedlo importovat kasu, ale stejně to jaksi nefunguje, plus jako bonus když odstraním ANNAX tak je autobus v čudu. Byl by někdo ochoten to prokonzultovat? :D
Nenormaly
Nový člen
Nový člen
 
Příspěvky: 1
Registrován: 20 kvě 2019 20:50

Předchozí

Zpět na Vozidla

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků