TOPlist

NEOMAN Overhaul by Sobol 1.2

Zde najdete vše o připravovaných nebo již vyrobených vozidlech do hry.

Re: NEOMAN Overhaul by Sobol 1.2

Příspěvekod M4jk » 23 čer 2019 14:45

tramvaj3 píše:Ten Hybrid je nějakej podivnej, už po 3. ho dávám pryč z mapy, error a dávám restartovat mapu(udělal jsem si tam pár úprav a zjistil že tam jsou ještě chybky a opravil) a najednou když dám start tak error, vracím se zpátky k mapě a najendou je ta hra seklá a už musím zase restartovat hru, a logfile vyhazuje chybku o scriptech u Hybridu. :|

Je to celý nějak divný. Mě třeba zas nejedou panely i €6 verze
M4jk
Objevující člen
Objevující člen
 
Příspěvky: 35
Registrován: 23 kvě 2017 21:14

Re: NEOMAN Overhaul by Sobol 1.2

Příspěvekod martinczech » 24 čer 2019 09:41

Ahoj, když začínám linku tak všecko ok, ale třeba pi ně jakých 15 minutách se při brždění ozývá takový "huuuuu" a stále se to zvyšuje. Pak když tomu trochu šlápnu na "krk" tak to dělá i při plynu. To je hydro, nebo něco takovýho? Nevíte, jak se ten zvuk jmenuje? Celkem to ruší.. dělá to i Neoplan.
Obrázek
Obrázek Obrázek
Uživatelský avatar
martinczech
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 379
Registrován: 09 říj 2017 21:37
Bydliště: Doma!

Re: NEOMAN Overhaul by Sobol 1.2

Příspěvekod Hlousek_petr » 24 čer 2019 10:44

Zkus si projít zvuky v složce Sounds

Potom to můžeš nahradit třeba jiným zvukem např. z MANů od V3D, u NEOPLANU můžeš asi taky
Jezdím hlavně pro:
Obrázek
____________________________________________________________________________
Uživatelský avatar
Hlousek_petr
Nový člen
Nový člen
 
Příspěvky: 11
Registrován: 07 pro 2018 16:54
Bydliště: Mohelnice, Olomoucký Kraj

Re: NEOMAN Overhaul by Sobol 1.2

Příspěvekod martinczech » 24 čer 2019 12:40

To jsem samozřejmě zkoušel, ale nenašel.
Obrázek
Obrázek Obrázek
Uživatelský avatar
martinczech
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 379
Registrován: 09 říj 2017 21:37
Bydliště: Doma!

Re: NEOMAN Overhaul by Sobol 1.2

Příspěvekod tramvaj3 » 24 čer 2019 17:22

Měl si to natočit ten zvuk. :D By mě zajámalo co to je.
Uživatelský avatar
tramvaj3
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 3433
Registrován: 07 kvě 2012 14:53
Bydliště: V Budějovicích, samozřejmě v Českých

Re: NEOMAN Overhaul by Sobol 1.2

Příspěvekod martinczech » 25 čer 2019 13:43

Vám to nedělá? Začne to dělat, když teplota motoru stoupne na 3/4 toho ukazatele.
// Třeba v tomhle videu 14:00 https://youtu.be/t_9V-BRUscY Je slyšet při brždění takový hučení.
Obrázek
Obrázek Obrázek
Uživatelský avatar
martinczech
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 379
Registrován: 09 říj 2017 21:37
Bydliště: Doma!

Re: NEOMAN Overhaul by Sobol 1.2

Příspěvekod okoun » 25 čer 2019 19:08

To "hučení" je naprosto v pořádku, stoupne-li teplota motoru nad určitou hodnotu, zapne ventilátor mezichladiče(zjednodušeně řečeno), pro lepší chlazení motoru. Něco podobného měli i Karosy 931/941 u těch to šlo dokonce zapnout i manuálně čudlíkem. A mě do doposud nikdy nerušilo, nevím proč by to rušit mělo.
Uživatelský avatar
okoun
Zabydlený člen
Zabydlený člen
 
Příspěvky: 150
Registrován: 23 zář 2014 13:59

Re: NEOMAN Overhaul by Sobol 1.2

Příspěvekod Tita » 29 čer 2019 08:32

Podařilo se vám zprovoznit hlášení zastávek? Zkouším různé modely palubních počítačů na různých mapách a nic. To samé panely.
Tita
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 204
Registrován: 01 črc 2011 22:11

Re: NEOMAN Overhaul by Sobol 1.2

Příspěvekod tramvaj3 » 29 čer 2019 11:01

Hlášení jde, já to zkoušel v tý kratší, kde je nátěr RVL, teda musel sem si tam přidat IBOX, který je jen v tý nejkratši a hlášení jde. :D
Uživatelský avatar
tramvaj3
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 3433
Registrován: 07 kvě 2012 14:53
Bydliště: V Budějovicích, samozřejmě v Českých

Předchozí

Zpět na Vozidla

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků