TOPlist

openBVE

Obecně i mimo OMSI

openBVE

Příspěvekod Orbit09 » 07 říj 2015 16:44

Hraje tu někdo openBVE? Měl bych na tuto hru pár dotazů, a zároveň bych tu chtěl rozjet i diskuzi o této hře, mapách, lokomotivách a vašich osobních postřezích :D
Jezdím Omsi 2 a TS 2018
Windows 7 Professional x64; AMD Athlon™ II X4 640 4 CPUs 3 GHz; RAM 16GB DDR3; NVIDIA GeForce GTX460; HDD 1TB; Základní deska Asus M5A88-M EVO
Uživatelský avatar
Orbit09
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 1831
Registrován: 10 srp 2013 13:16
Bydliště: Praha

Re: openBVE

Příspěvekod misicmar » 07 říj 2015 17:02

hrával jsem.. :D ale je to celkem dobrý, když tam máš kvalitni mapu+vlak
Procesor: Intel Core i3-370M (2.40 GHz) Grafická karta: NVIDIA GeForce GT 540M (1 GB) RAM: 4 GB
HDD
: 750GB+2TB
misicmar
Pokročilý člen
Pokročilý člen
 
Příspěvky: 721
Registrován: 16 pro 2011 17:58
Bydliště: Praha

Re: openBVE

Příspěvekod Orbit09 » 07 říj 2015 17:12

Jj já teď jezdím metro v Barceloně linku 2, která vyšla před pár dny, ta je docela luxusní. Jaké jsou vaše oblíbené mapy? Českého se asi nedá nic najít, co? U všeho českého, co jsem našel, byl vývoj ukončen :(
Jezdím Omsi 2 a TS 2018
Windows 7 Professional x64; AMD Athlon™ II X4 640 4 CPUs 3 GHz; RAM 16GB DDR3; NVIDIA GeForce GTX460; HDD 1TB; Základní deska Asus M5A88-M EVO
Uživatelský avatar
Orbit09
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 1831
Registrován: 10 srp 2013 13:16
Bydliště: Praha

Re: openBVE

Příspěvekod misicmar » 07 říj 2015 23:44

pokud si dobre pamatuju tak snad nejak na brno bve nebo tak nejak je ceska mapa... link mozna hodim zitra ted jsem liny hledat
Procesor: Intel Core i3-370M (2.40 GHz) Grafická karta: NVIDIA GeForce GT 540M (1 GB) RAM: 4 GB
HDD
: 750GB+2TB
misicmar
Pokročilý člen
Pokročilý člen
 
Příspěvky: 721
Registrován: 16 pro 2011 17:58
Bydliště: Praha

Re: openBVE

Příspěvekod shitman » 08 říj 2015 00:40

nebyla tu nějaká diskuze o openbve nedávno už.?

jinak do obve byla česká first brno track, jejíž vývoj ještě ukončen překvapivě nebyl (nebo alespon nebyl asi před rokem, kdy jsem si jí stahoval) :) a koukám že stále není, z nedávna je nová verze a můžu jí stoprocentně jen a jen doporučit, je to skvělá mapa od skvělého člověka.
http://brnobve.eu/?page_id=2942


jinak, neposlal bys mi link na to metro v barceloně? to mě docela zajímá. :)
Obrázek
Obrázek PROTOŽE ZRZKY VLÁDNOU SVĚTU!!
Uživatelský avatar
shitman
Profík
Profík
 
Příspěvky: 12364
Registrován: 09 dub 2011 18:44
Bydliště: Kladno, to černé Kladno...

Re: openBVE

Příspěvekod Orbit09 » 08 říj 2015 18:22

O tom Brně jsem slyšel, ale download na té stránce nefunguje.

A Barcelonu najdeš tady, odkaz na stažení mapy je ten úplně poslední dole. Je to docela luxusní mapa, zatím krátká, ale autor stále pracuje na pokračování.
Jezdím Omsi 2 a TS 2018
Windows 7 Professional x64; AMD Athlon™ II X4 640 4 CPUs 3 GHz; RAM 16GB DDR3; NVIDIA GeForce GTX460; HDD 1TB; Základní deska Asus M5A88-M EVO
Uživatelský avatar
Orbit09
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 1831
Registrován: 10 srp 2013 13:16
Bydliště: Praha

Re: openBVE

Příspěvekod shitman » 08 říj 2015 18:48

to nevím proč nefunguje, já si jí včera stahoval a fungoval normálně. za odkaz díky. :)
Obrázek
Obrázek PROTOŽE ZRZKY VLÁDNOU SVĚTU!!
Uživatelský avatar
shitman
Profík
Profík
 
Příspěvky: 12364
Registrován: 09 dub 2011 18:44
Bydliště: Kladno, to černé Kladno...

Re: openBVE

Příspěvekod Orbit09 » 09 říj 2015 14:41

Tak Brno už jsem si zahrál, docela luxusní mapa! Český mašiny jsou super, ale nevíš, kterým tlačítkem se dává pohled z venku co kouká na mašinu (něco jako v Omsi F3)?
Jezdím Omsi 2 a TS 2018
Windows 7 Professional x64; AMD Athlon™ II X4 640 4 CPUs 3 GHz; RAM 16GB DDR3; NVIDIA GeForce GTX460; HDD 1TB; Základní deska Asus M5A88-M EVO
Uživatelský avatar
Orbit09
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 1831
Registrován: 10 srp 2013 13:16
Bydliště: Praha

Re: openBVE

Příspěvekod ada3336 » 09 říj 2015 15:27

Brno mi stánout šlo, ale asi kvůli mojí neschopnosti mám celou mapu černou. Vidím jenom lampy a vlak. Nevíte jak to opravit?
Obrázek
ada3336
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 454
Registrován: 20 čer 2011 15:36
Bydliště: Olomouc

Re: openBVE

Příspěvekod shitman » 09 říj 2015 17:04

@orbit - budeš se divit, ale skoro stejně. F2 je pohled zvenčí, F3 pohled z trati a F4 je tuším pohled z trati sledující průjezd vlaku. :)
@ada - asi jsi nějak chybně nakopíroval objekty, budeš to muset zkontrolovat a zkusit nainstalovat znovu.
Obrázek
Obrázek PROTOŽE ZRZKY VLÁDNOU SVĚTU!!
Uživatelský avatar
shitman
Profík
Profík
 
Příspěvky: 12364
Registrován: 09 dub 2011 18:44
Bydliště: Kladno, to černé Kladno...

Další

Zpět na Volná diskuse

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Ikarus_435 a 2 návštevníků