TOPlist

openBVE

Obecně i mimo OMSI

Re: openBVE

Příspěvekod shitman » 11 říj 2015 15:25

tak jsem zkoušel tu Barcelonu, musím říct, že docela mizérie. textury ve stanicích problikávají, komplet chybí návěsti, všudypřítomná mlha dost znesnadňuje jízdu a ten vlak je jedna velká katastrofa.

nicméně jsem trochu zabrousil po netu, a kromě pár nových exteriérů k vlakům podzemky NYC jsem znovu našel i jednu stránku vývojářů z Hong-Kongu. z jejich tvorby mám vyzkoušenou West Island Line a Tsuen Kwan O Line, a obě můžu vřele doporučit. vlaky ke tratím se dají stáhnout níže na stránce.

http://railgrouphk.weebly.com/hkrsc2969 ... 21697.html
Obrázek
Obrázek PROTOŽE ZRZKY VLÁDNOU SVĚTU!!
Uživatelský avatar
shitman
Profík
Profík
 
Příspěvky: 12363
Registrován: 09 dub 2011 18:44
Bydliště: Kladno, to černé Kladno...

Re: openBVE

Příspěvekod ada3336 » 12 říj 2015 14:20

Objekty, trať aji zvuky mám nakopírovaný správně a k trati žádnej readme není :D . Takže fakt nevím kde je chyba :D
Obrázek
ada3336
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 454
Registrován: 20 čer 2011 15:36
Bydliště: Olomouc

Re: openBVE

Příspěvekod Orbit09 » 16 říj 2015 20:50

Tak jsem zkusil tyhlety hong-kongský tratě, ale je to samej bug. Při spuštění hry mi to špatně spawne vlak, takže se pohled začne posouvat po trati a když zmáčknu tlačítka pro rozjetí vlaku, nic se nerozjede. A při pokusu o změnu pohledu hra přestane odpovídat. Nějaký nápad, jak to vyřešit? Případně znáte ještě nějaké další dobré tratě?

//Začalo mi to dělat i u všech map, pohled není na místě, ale jezdí dopředu. Když zmáčknu ¨ (zpětné lomítko - to vedle Enteru), tak se vrátím na stanoviště, ale pak se kamera začne ihned pohybovat dopředu, leda že bych to tlačítko pořád držel. Dá se nějak zastavit?
Jezdím Omsi 2 a TS 2018
Windows 7 Professional x64; AMD Athlon™ II X4 640 4 CPUs 3 GHz; RAM 16GB DDR3; NVIDIA GeForce GTX460; HDD 1TB; Základní deska Asus M5A88-M EVO
Uživatelský avatar
Orbit09
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 1831
Registrován: 10 srp 2013 13:16
Bydliště: Praha

Re: openBVE

Příspěvekod shitman » 16 říj 2015 21:42

o tomhle musim říct slyším prvně.. to vůbec netuším :shock:
Obrázek
Obrázek PROTOŽE ZRZKY VLÁDNOU SVĚTU!!
Uživatelský avatar
shitman
Profík
Profík
 
Příspěvky: 12363
Registrován: 09 dub 2011 18:44
Bydliště: Kladno, to černé Kladno...

Re: openBVE

Příspěvekod Orbit09 » 17 říj 2015 18:34

Prostě po spuštění hry začne jet kamera rovně dopředu, i když vlak stojí. A to se děje u všech kamer.
Jezdím Omsi 2 a TS 2018
Windows 7 Professional x64; AMD Athlon™ II X4 640 4 CPUs 3 GHz; RAM 16GB DDR3; NVIDIA GeForce GTX460; HDD 1TB; Základní deska Asus M5A88-M EVO
Uživatelský avatar
Orbit09
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 1831
Registrován: 10 srp 2013 13:16
Bydliště: Praha

Re: openBVE

Příspěvekod shitman » 18 říj 2015 02:14

vůbec tom nerozumím. jediné co mě napadá je, abys zkusil vymazat config s nastavením ovládání (hra by si měla vytvořit potom nový, defaultní), ale pro jistotu si ho někde zálohuj, nevím ted jistě, jestli si ho hra vytvoří znovu.
Obrázek
Obrázek PROTOŽE ZRZKY VLÁDNOU SVĚTU!!
Uživatelský avatar
shitman
Profík
Profík
 
Příspěvky: 12363
Registrován: 09 dub 2011 18:44
Bydliště: Kladno, to černé Kladno...

Re: openBVE

Příspěvekod shitman » 25 říj 2015 18:11

tak jsem si dnes procházel mapky v obve, a narazil jsem na jednu moc hezkou. nemám absolutní tušení, jak se jmenuje, protože název složky je "Cwm Twypsn" :D nicméně je udělaná velmi detailně, s užitím množství variables a pokročilých funkcí obve. je bez předepsaného vlaku, ale abych nastínil, jedná se o mapku britského venkova s rozmezím doby jízdy mezi stanicemi cca 5-10 minut. :) moc obrázků z ní nemám, ale můžu jí jen doporučit. :) (vlak na obrázcích je 22000IE)

Obrázek

Obrázek

STÁHNOUT MAPU
Obrázek
Obrázek PROTOŽE ZRZKY VLÁDNOU SVĚTU!!
Uživatelský avatar
shitman
Profík
Profík
 
Příspěvky: 12363
Registrován: 09 dub 2011 18:44
Bydliště: Kladno, to černé Kladno...

Re: openBVE

Příspěvekod Orbit09 » 26 říj 2015 18:49

Ta vypadá dobře, zkusím ji. A ten vlak se dá sehnat kde? Jo a to vymazání configu fakt pomohlo, ovládání už šlape jak má :) díky
Jezdím Omsi 2 a TS 2018
Windows 7 Professional x64; AMD Athlon™ II X4 640 4 CPUs 3 GHz; RAM 16GB DDR3; NVIDIA GeForce GTX460; HDD 1TB; Základní deska Asus M5A88-M EVO
Uživatelský avatar
Orbit09
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 1831
Registrován: 10 srp 2013 13:16
Bydliště: Praha

Re: openBVE

Příspěvekod shitman » 26 říj 2015 22:30

pokud je zájem, můžu ho sem taky hodit. jeden z těch hezčích kousků, tří a šestivozová souprava. :)
Obrázek
Obrázek PROTOŽE ZRZKY VLÁDNOU SVĚTU!!
Uživatelský avatar
shitman
Profík
Profík
 
Příspěvky: 12363
Registrován: 09 dub 2011 18:44
Bydliště: Kladno, to černé Kladno...

Re: openBVE

Příspěvekod jakub9528 » 22 črc 2017 12:38

Zdravím, jsem tu nový a mám dotaz.V OpenBve mám 81-71,81-71M a koukal jsem že byla udělaná i Ečeska, ale ta už není ke stažení jelikož ten web už nefunguje. Kdybyste nědko měl tu Ečesku prosím dejte jí na stažení už jsem hledal všude možně a nic. :cry:
Přílohy
PM-1.jpg
jakub9528
Nový člen
Nový člen
 
Příspěvky: 1
Registrován: 22 črc 2017 12:23

PředchozíDalší

Zpět na Volná diskuse

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků

cron