TOPlist

Railworks / Train Simulator

Obecně i mimo OMSI

Re: Railworks / Train Simulator

Příspěvekod Jakub_Driver » 14 říj 2017 08:38

Ahoj, nemám lidi ve stanicích na českých tratích, asi to bude European assets & Loco paxkem, pokud ho někdo má tak SZ prosím, dekuji.
Obrázek Obrázek
Uživatelský avatar
Jakub_Driver
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 262
Registrován: 06 srp 2016 20:20
Bydliště: Praha

Re: Railworks / Train Simulator

Příspěvekod henko151 » 14 říj 2017 11:52

Na ulož.to tuším bol.
Uživatelský avatar
henko151
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 1464
Registrován: 11 srp 2012 18:05
Bydliště: Nitra milá Nitra na peniaze chytrá

Re: Railworks / Train Simulator

Příspěvekod Jakub_Driver » 14 říj 2017 12:21

Našel jsem ho, díky ! ;)
Obrázek Obrázek
Uživatelský avatar
Jakub_Driver
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 262
Registrován: 06 srp 2016 20:20
Bydliště: Praha

Re: Railworks / Train Simulator

Příspěvekod misicmar » 01 lis 2017 20:24

Ahojda, má tu někdo ve hře funkční bmto atd. ?
Procesor: Intel Core i5 8250U Kaby Lake R (3.6 GHz) Grafická karta: NVIDIA GeForce MX150 (2 GB) RAM: 8 GB
HDD
: 125GB SSD+1TB HDD + 2 TB ext. HDD
misicmar
Pokročilý člen
Pokročilý člen
 
Příspěvky: 728
Registrován: 16 pro 2011 17:58
Bydliště: Praha

Re: Railworks / Train Simulator

Příspěvekod motorak28 » 14 črc 2019 19:04

Ano, já třeba ano. Vše potřebné zde: https://rw.jachyhm.cz/category/download/

No, ale já mám také dotaz. Stavím si tramvajovou trať. Postavil jsem první zastávku, která se mi zdála moc krátká, a tak jsem se rozhodl ji prodloužit. Dopadlo to však tak, že po zastavení se soupravou T3 se mi otevřou dveře pouze na prvním voze. Neví někdo, co s tím dělat? https://ctrlv.cz/KT1m
Podpis? Radši ne...
Uživatelský avatar
motorak28
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 390
Registrován: 12 srp 2016 13:27
Bydliště: Kdesi u Blanska ;-)

Re: Railworks / Train Simulator

Příspěvekod TheFloxiCz » 15 dub 2020 16:07

Nepoužívá někdo prográmek ThirdRails? Funguje to víceméně jako OmniNavigation pro OMSI, takže se můžete alespoň vidět při jízdě na mapě, když už ne ve hře. Je tam celkem dost možností a fičur. Celkový žebříček hráčů, možnost přehrát minulé trasy, zobrazení rychlosti, hlášení, možnost vidět ostatní hráče na mapě, generace jízdních řádů a tak dále.
Určitě doporučuji otestovat s kamarády :)
TheFloxiCz
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 2072
Registrován: 25 kvě 2014 22:21

Re: Railworks / Train Simulator

Příspěvekod Honzaa » 15 dub 2020 21:08

A já bych chtěl ještě upozornit, že to dost žere RAMku, takže bacha u horších sestav. ;)
Obrázek
Uživatelský avatar
Honzaa
Zabydlený člen
Zabydlený člen
 
Příspěvky: 103
Registrován: 05 črc 2018 09:14
Bydliště: Tam, kde koupí 20 let starý Karosy :D

Re: Railworks / Train Simulator

Příspěvekod C934E » 25 dub 2020 19:42

Trolejbusák píše:Možná budu za blba, ale stál jsem Butowice, nainstaloval... ale ve hře nevím jak vybrat tu mapu, jde mi jen tramvaj. Poradíte prosím?

Počkaj, aby sme si to ujasnili: trať ti vybrať nejde ale tramvaj alebo vlak áno? V tom prípade: ak má trať príponu rwp. vlož ju do ulitites, na YT je návod. Tento problém má veľa hráčov, že nevie vložiť trať. Ak ale toto nieje tvoj problém, je tu druhá možnosť: niektoré komponenty alebo časti trate zabalené v rwp. sú skrátka nekompalibné pre RW, na koreň tohto problému som zatiaľ nedošiel. Potom je druhá verzia problému, trať je v zložkách: v tom prípade si pozri Michalove preklady albo návody na YT. Ak ani toto nieje tvoj problém spýtaj sa mňa cez SZ alebo sa opýtaj na hlavnom RW fóre: https://railsimulator.simtrains.eu/ Tieto problémy sú časté a neustále rovnaké, na odkazovanom fóre ich riešia. A iba taká malá poznámka: je nelogické aby ti išlo vybrať vozidlo bez vybranej trate, samozrejme ak máš iné trate tak to je jasné ale ak je to tvoja jediná trať v RW je to nelogické.
Obrázek
C934E
Nový člen
Nový člen
 
Příspěvky: 1
Registrován: 03 dub 2020 07:03

Re: Railworks / Train Simulator

Příspěvekod TheFloxiCz » 25 dub 2020 22:24

Trolejbusák určitě děkuje za pomoc, ale po 6 letech ji už určitě nepotřebuje... :lol:
TheFloxiCz
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 2072
Registrován: 25 kvě 2014 22:21

Re: Railworks / Train Simulator

Příspěvekod Solaris 28Tr » 27 dub 2020 07:27

To snad ne *megafacepalm* :lol:
Uživatelský avatar
Solaris 28Tr
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 547
Registrován: 20 dub 2014 08:39

PředchozíDalší

Zpět na Volná diskuse

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků