TOPlist

OpenRails

Obecně i mimo OMSI

Re: OpenRails

Příspěvekod Kubcho » 20 bře 2017 21:04

Szerencs a 13 minút zmeškané IC 567.
Obrázek
Kubcho
Pokročilý člen
Pokročilý člen
 
Příspěvky: 1185
Registrován: 16 dub 2011 13:44
Bydliště: Bratislava

Re: OpenRails

Příspěvekod rpopo » 14 dub 2017 21:38

Môj včerajší rýchlik 611, ktorý som viedol zo Žiliny do Košíc, 10 minútovú "vstupnú" sekeru sme zažehnali ešte v Poprade, a tak sme do Košíc prišli včas.
Pár fotiek z úseku, kde ešte svetlo prialo.

Strečno.
Open Rails 2017-04-13 07-02-47.jpg


Môj obľúbený medzistaničný úsek Krpeľany - Šutovo. Jedno z najkrajších miest na trati.
Open Rails 2017-04-13 07-19-57.jpg


Upaľujeme 120tkou blížiac sa do Liptovskej Teplej.
Open Rails 2017-04-13 07-43-05.jpg


Posledná rovinka pred Liptovským Mikulášom, upaľujeme niečo cez 120, pokúšajúc sa stiahnuť sekundu po sekunde z meškania. Napravo vidno vodnú nádrž Liptovská Mara.
Open Rails 2017-04-13 07-53-06.jpg


V posledných lúčoch zapadajúceho slnka, pred odfrčaním na štrbskú rampu, sa fotíme počas zastavenia v Liptovskom Mikuláši.
Open Rails 2017-04-13 07-56-30.jpg


Ďalej už bola tma. :)
Obrázek
Uživatelský avatar
rpopo
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 2452
Registrován: 23 říj 2011 20:36
Bydliště: Košice

Re: OpenRails

Příspěvekod rpopo » 14 kvě 2017 12:39

Open Rails 2017-05-05 03-02-01.jpg

Open Rails 2017-05-05 03-17-51.jpg

Open Rails 2017-05-11 10-50-34.jpg
Obrázek
Uživatelský avatar
rpopo
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 2452
Registrován: 23 říj 2011 20:36
Bydliště: Košice

Re: OpenRails

Příspěvekod misicmar » 17 kvě 2017 19:44

Ahojte kamaradi, nevíte jak upravit nastaveni aby se hral nezpomalovala ? (hraju... 50 fps... a obraz se zpomali, zrychli, zpomali, zrychli) celkem mi to nici efekt cele hry...
A jeste nevi nekdo soubor na upravu hlaseni ? :D (hlasi se pomalu)
Procesor: Intel Core i3-370M (2.40 GHz) Grafická karta: NVIDIA GeForce GT 540M (1 GB) RAM: 4 GB
HDD
: 750GB+2TB
misicmar
Pokročilý člen
Pokročilý člen
 
Příspěvky: 721
Registrován: 16 pro 2011 17:58
Bydliště: Praha

Re: OpenRails

Příspěvekod Percy » 17 kvě 2017 19:53

Nesmíš spouštět Open Rails na integrované grafice.
A pro hlášení stáhni tento balík: https://www.ulozto.cz/!eSteAvoYX/ticho-bp-rar
a všechny soubory dej do: složka s tvou tratí > SOUND
Notebook: Asus X556L
Volant: Thrustmaster 458 Ferrari Italia
Myš: A4tech Bloody A60 Blazing V-Track Core 2
Hry, které hraju: TS2017, OMSI 2, Subway Simulator Prague Metro, MC, Open Rails
Uživatelský avatar
Percy
Rozkoukaný člen
Rozkoukaný člen
 
Příspěvky: 72
Registrován: 11 dub 2017 18:31

Re: OpenRails

Příspěvekod rpopo » 17 kvě 2017 20:27

Stiahni si program Dxtory a limituj FPS napriklad na 18fps, hra sice nebude plynula ale aspoň to nebude tak neustale kolysať, a je to o poznanie lepšie, ako keď sekundu ideš na 60FPS a sekundu na 15...
Obrázek
Uživatelský avatar
rpopo
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 2452
Registrován: 23 říj 2011 20:36
Bydliště: Košice

Re: OpenRails

Příspěvekod misicmar » 17 kvě 2017 20:29

samozrejme ze OR mam na dedikovane karte... a fps jsou v pohode.. porad se drzi nahore... jen se to seka..
Procesor: Intel Core i3-370M (2.40 GHz) Grafická karta: NVIDIA GeForce GT 540M (1 GB) RAM: 4 GB
HDD
: 750GB+2TB
misicmar
Pokročilý člen
Pokročilý člen
 
Příspěvky: 721
Registrován: 16 pro 2011 17:58
Bydliště: Praha

Re: OpenRails

Příspěvekod Percy » 17 kvě 2017 21:23

Co máš za GPU?
Notebook: Asus X556L
Volant: Thrustmaster 458 Ferrari Italia
Myš: A4tech Bloody A60 Blazing V-Track Core 2
Hry, které hraju: TS2017, OMSI 2, Subway Simulator Prague Metro, MC, Open Rails
Uživatelský avatar
Percy
Rozkoukaný člen
Rozkoukaný člen
 
Příspěvky: 72
Registrován: 11 dub 2017 18:31

Re: OpenRails

Příspěvekod Vojta12 » 17 kvě 2017 21:55

Hádej, můžeš 3x. :mrgreen:
podpis
Uživatelský avatar
Vojta12
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 405
Registrován: 27 lis 2015 20:51
Bydliště: sídliště

Re: OpenRails

Příspěvekod rpopo » 17 kvě 2017 22:10

Však už som Ti napisal čo maš urobiť. FPS sa tam meni tak rychlo, že to ani nezaznamenaš. Vyskušaj toto s tym Dxtory ako som Ti písal. Mne to robilo tak isto, hra mala stabilnych 50FPS podľa počitadla, ale bolo to ako sinusovka, išla rychlo o sekundu pomaly. Tak som skusil limitovať FPS a problem sa vyriešil.
Obrázek
Uživatelský avatar
rpopo
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 2452
Registrován: 23 říj 2011 20:36
Bydliště: Košice

PředchozíDalší

Zpět na Volná diskuse

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník