TOPlist

Trainz

Obecně i mimo OMSI

Re: Trainz

Příspěvekod tramvaj3 » 06 zář 2015 11:08

Repainty+zvuky pro KT8D5+T3R.PV s reklamou na ING
http://youtu.be/hRVjJZShsKY Zajímavej bug na zastávce :D 2 sedadla jsou volná
https://youtu.be/rpcf4naBCFI 2 sedadla jsou volná
https://youtu.be/RG2pEBA3Av8 Jedno sedadlo je volné
jediná u nás B741 ev.č 127
Karosa B941E ev.č. 149 asi rip :(
Irisbus Citelis 18M ev.č. 156, 159, 160, 165, 167, 173 a 174. :)
Irisbus Citelis 12M ev.č. 227
ObrázekObrázek
Pojďte se projet hlučnými 15tr v ČB, limitovaná edice! :D
ZF!
Škoda 21tr(ab)/22tr forever!
Uživatelský avatar
tramvaj3
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 3236
Registrován: 07 kvě 2012 14:53
Bydliště: V Budějovicích, samozřejmě v Českých

Re: Trainz

Příspěvekod misicmar » 23 úno 2016 17:45

Ahoj, kde dnes najdu odkaz na metro Ečs, M1 a 81-71 v dpp nateru ?
Děkuji
Procesor: Intel Core i3-370M (2.40 GHz) Grafická karta: NVIDIA GeForce GT 540M (1 GB) RAM: 4 GB
HDD
: 750GB+2TB
misicmar
Pokročilý člen
Pokročilý člen
 
Příspěvky: 721
Registrován: 16 pro 2011 17:58
Bydliště: Praha

Re: Trainz

Příspěvekod pepdol_cz » 23 bře 2016 01:54

Čus bus Autobus

Prosím vás neví někdo náhodou jak se jmenuje tato hudba?
Nebo ta hudba neexistuje a je pouze vytvořena pro Modula City?

phpBB [video]


čas 5:28
Uživatelský avatar
pepdol_cz
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 4436
Registrován: 20 pro 2011 12:23
Bydliště: Most

Re: Trainz

Příspěvekod ROBOTOX » 18 dub 2016 06:58

Zdravím, měl bych dotaz, jak sprovoznit Metro Trasu C v Trainz 2010. Stáhl jsem pravděpodobně všechny potřebné packy (GZL_Official_Releasepack, GZL_Trains, Mosow Metro Tunnels, TRAINZ MM TUN V2 a jednu s posledních verzí linky C která je už udělaná komplet až na Letnou) a stejně je ta mapa takřka úplně nekompletní. Chybí koleje, stanice jsou jenom černý plácky. Budu moc rát za jakoukoliv radu protože pražské metro v Trainz mě láká snad ještě víc jak cokoliv do OMSI :D
Obrázek
Uživatelský avatar
ROBOTOX
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 290
Registrován: 25 led 2014 01:41

Re: Trainz

Příspěvekod rpopo » 18 dub 2016 09:20

Metro v trainz ťa bude baviť tak dva - tri kolečká, ak metro tak jedine openrails :) a chybaju ti súčasti. V správcovi súčastí sa dajú vypísať všetky potrebné súčasti a tak isto aj tie chýbajúce. Tie sa dohľadajú buď podľa kuid alebo názvu. Je to zdlhava vec, ruské T3ky som spojazdňoval asi 3 dni.
Obrázek
Uživatelský avatar
rpopo
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 2596
Registrován: 23 říj 2011 20:36
Bydliště: Košice

Re: Trainz

Příspěvekod lukasek1973 » 18 dub 2016 14:30

Chybět ani nemusí, ale stalo se mi právě u této mapy, že jsem prvně nainstaloval mapu a potom její součásti. Stačí znovu dát nainstalovat mapu a půjde to, pokud ti tedy nechybí nějaké součásti ;)
Obrázek
Uživatelský avatar
lukasek1973
Pokročilý člen
Pokročilý člen
 
Příspěvky: 1179
Registrován: 16 kvě 2013 22:24
Bydliště: Praha

Re: Trainz

Příspěvekod ROBOTOX » 18 dub 2016 15:11

O zábavu se nebojím :) Za prvé, linky budu obsluhovat legendární a nejlepší soupravou 81-71 (takže taková historická jízda :) ) A za druhé v těch nutných addonech je i Moskevské metro (respektive linka Zamoskvoreckaja) která na rozdíl od Prahy funguje a navíc se dá do Trainz nastahovat většina moskevských linek (autorem je známý AlTerr což mě překvapilo). A moskevské metro jako by pražskému z oka vypadlo takže když céčko nerozchodím tak mám stále dost z čeho vybírat :) Jinak díky za radu, instaloval jsem to přesně stejně jako ty (tzn. nejdřív céčko a pak addony). Snad to rozjedu :)

EDIT: tak tvoje rada skutečně funguje!!! Mapa už je krásně kompletní a stanice nechybí. Akorát se nespawne žádná souprava a nevím jestli je tam nějaký AI provoz ale to už je detail. Hlavně přijít na to jak tam dostat alespoň svoji soupravu :D V Trainz začínám - víceméně hlavně kvůli metru.Klasický vláčky moc nemusím ale naopak metra jsem fanda :)
Obrázek
Uživatelský avatar
ROBOTOX
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 290
Registrován: 25 led 2014 01:41

Re: Trainz

Příspěvekod rpopo » 18 dub 2016 17:03

Neviem ako v 2010, ja som vyrastal v 2006 a zvyšne som poznal len z rýchlika, ale vlastnú súpravu si na trať hodíš cez editor. A ano Moskovské som si v 2010 skúšal aj ja, a bavilo ma to presne dve kolečka. Aj to s reštartom lebo AI zmätkovala keď sa mala otočiť na úvrati. Jediné metro ktoré ma v TRS bavilo bola Berlínska U7, autor bol myslim Marcel, ktorý robí aj na OMSI. Tam to fungovalo bez problémov a bol to plnohodnotný addon. Inak mi ešte nič stiahnuté nešlo korektne, teda ak beriem mapy.
Obrázek
Uživatelský avatar
rpopo
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 2596
Registrován: 23 říj 2011 20:36
Bydliště: Košice

Re: Trainz

Příspěvekod ROBOTOX » 19 dub 2016 07:11

Mám ještě jeden dotázek a to kde sehnat soupravu Siemens M1 a všechny potřebné packy. Ruské odkazy už jsou prošlé :/
Obrázek
Uživatelský avatar
ROBOTOX
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 290
Registrován: 25 led 2014 01:41

Re: Trainz

Příspěvekod lukasek1973 » 19 dub 2016 11:30

Dříve šlo sehnat M1 na metrotrainz.ic.cz, ale web je již zrušen, takže můžeš zkusit kontaktovat zde uživatele honza121 a ten ti třeba dá heslo od těchto souborů http://www.ulozto.cz/hledej?q=m1+cdp ;)
Obrázek
Uživatelský avatar
lukasek1973
Pokročilý člen
Pokročilý člen
 
Příspěvky: 1179
Registrován: 16 kvě 2013 22:24
Bydliště: Praha

PředchozíDalší

Zpět na Volná diskuse

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků