Rozhodl jsem se, že už to nebudu řešit, a zřídil jsem si galerii na Picase.

takže vám sem hodím odkaz, a vždy když něco přidám, přihodím odkaz na první novou fotku, abyste se mohli proklikat dál. V současnosti je tam zhruba 70 fotografií, postupně pudu přidávat další (i starší) fotky. Aktuálně jsou tam fotky z května 2012, nejnovější ze včerejška.
KLIKPokud jde o další věc, tak se mi konečně povedlo nahrát fotku (možná že jich brzo bude víc

) na mhdfoto.cz. Taktéž hodím odkaz přímo na můj kanál, a v případě nových fotek vás na ně upozorním.
KLIKDalší věc, můj kanál na youtube.

Většina lidí už o něm ví, ale kdo ještě ne, tady máte odkaz. Můžete si mě samozřejmě přidat do odběrů (nařídit vám to nemůžu

), a být v obraze o nových videích ještě před tím, než je umístím na forum.
KLIK..a když už jsme u těch videí, tak bych vám rád předvedl několik nových
Mercedes-Benz O530 Citaro CNG s rozmlácenými dveřmiMercedes-Benz O530 Citaro CNG podruhé, tentokrát zvenkuDalší umně seřízené dveře, tentokrát na Karose B952eKraťoučké video z Karosy B732Speciálně pro Boska, opět naše stará Karosa B941Jen se mi náhodou zapl foťák, a natočil Irisbus Citelis 10.5 CNG..a jedno delší video,
kompletní záznam jízdy na lince 10 s Irisbusem Citelis 10.5m CNG včetně zážehu a chcípnutí motoru. Ještě jsem na něj nekoukal, tak nevím jak se povedlo, ale doufám, že bude hezké.

a na úplný závěr, speciálně pro Kubaska12BKV, slíbené
rozmlácené dveře na Karose B952.
Pro teď je to všechno, odpoledne se chystám na menší výpravu, kde doufám konečně chytím svůj vysněný TEDOM, Karosku B741, a doufám, že si nějakou tu B732

snad jsem vás moc nenudil