Mapa Fikcyjne Pomorze 3.0.0 má 3 linky - dvě meziměstské a jednu městskou. Projel jsem si hodinovou meziměstskou linku a mám takové smíšené pocity.
To první, čeho jsem si všimnul, byla omezená rychlost. Na téhle mapě se jezdí pomalu. Na meziměstských úsecích většinou bývá 70km/h (na městských 40km/h) navzdory tomu, že mapa není nijak náročná na řízení. Moc kopců na ní zrovna není, vlastně ani moc zatáček. Proto doporučuji: meziměstský bus s manuální převodovkou (na meziměstské linky

), např. Karosa C954, SOR C10,5 atd. a pustit si písničky. Asi po půl hodině jízdy jsem zjistil, že mám zpoždění 10 min, o chvíli později to bylo 5 min a když jsem přijel na autobusové nádraží(čko), měl jsem zp. 8 min. Z toho plyne, že musíte dupnout na plyn. Na autobusovém nádraží (možná i jinde

) nebyla žádná pauza, tak jsem radši zrušil jízdní řád (hodinovou cestu zpět bych nestíhal vzhledem k tomu, že jsem si chtěl udělat večeři) a tak jsem se teleportoval do vozovny, kde jsem jako první věc uviděl plot se špatným nastavením průhlednosti. Mapa má také deb**ně udělanou nápovědu.
+Hezké prosředí
+Příměstská mapa
+Velikost mapy
+Jedna z mála map, kde můžu pořádně využít C954 atd.
+Rozmanitost okolí
+Nízká HW náročnost-Nápověda
-Omezená rychlost
-Málo kopců, zatáčekMapě dávám krásných
95%, za vyzkoušení určitě stojí!!!
//EDIT: zapomněl jsem se zmínit o nízké náročnosti mapy na HW

.