TOPlist

Fikcyjne Pomorze 3.0.0

Jak byste ohodnotili tuto mapu?

100% - 91%
16
67%
90% - 81%
5
21%
80% - 71%
1
4%
70% - 61%
1
4%
60% - 51%
0
Žádná hlasování
50% - 41%
0
Žádná hlasování
40% - 31%
1
4%
30% - 21%
0
Žádná hlasování
20% - 11%
0
Žádná hlasování
10% - 0%
0
Žádná hlasování

Celkem hlasů : 24

Fikcyjne Pomorze 3.0.0

Příspěvekod IK_Pr_CZ » 17 čer 2014 17:23

Mapa Fikcyjne Pomorze 3.0.0 má 3 linky - dvě meziměstské a jednu městskou. Projel jsem si hodinovou meziměstskou linku a mám takové smíšené pocity.
To první, čeho jsem si všimnul, byla omezená rychlost. Na téhle mapě se jezdí pomalu. Na meziměstských úsecích většinou bývá 70km/h (na městských 40km/h) navzdory tomu, že mapa není nijak náročná na řízení. Moc kopců na ní zrovna není, vlastně ani moc zatáček. Proto doporučuji: meziměstský bus s manuální převodovkou (na meziměstské linky :D), např. Karosa C954, SOR C10,5 atd. a pustit si písničky. Asi po půl hodině jízdy jsem zjistil, že mám zpoždění 10 min, o chvíli později to bylo 5 min a když jsem přijel na autobusové nádraží(čko), měl jsem zp. 8 min. Z toho plyne, že musíte dupnout na plyn. Na autobusovém nádraží (možná i jinde :D) nebyla žádná pauza, tak jsem radši zrušil jízdní řád (hodinovou cestu zpět bych nestíhal vzhledem k tomu, že jsem si chtěl udělat večeři) a tak jsem se teleportoval do vozovny, kde jsem jako první věc uviděl plot se špatným nastavením průhlednosti. Mapa má také deb**ně udělanou nápovědu.

+Hezké prosředí
+Příměstská mapa
+Velikost mapy
+Jedna z mála map, kde můžu pořádně využít C954 atd.
+Rozmanitost okolí
+Nízká HW náročnost

-Nápověda
-Omezená rychlost
-Málo kopců, zatáček

Mapě dávám krásných 95%, za vyzkoušení určitě stojí!!!

//EDIT: zapomněl jsem se zmínit o nízké náročnosti mapy na HW :roll:.
IK_Pr_CZ
Aktivní člen
Aktivní člen

Re: Fikcyjne Pomorze 3.0.0

Příspěvekod Šotouš » 27 pro 2015 19:45

Toto je jedna z nejlepších příměstských map, kterou jsem kdy hrál. Silnice jsou krásně zničené, můžu si podle nálady vybrat dlouhou nebo krátkou linku a krásně tady využiji příměstské autobusy, které jinak skoro (bohužel) nevyužívám. Také se mi líbí (aspoň u mne to tak funguje), že řidiči (hlavně kamionů) jezdí opravdu jako polští řidiči.
+zničené silnice
+vlastní lístky, dabing
+Městské repainty
+Na silnici jsou reflexní prvky (absolutně si nemůžu vzpomenout, jak se tomu říká)
+Přestávky jsou tak akorát
+Celkem hezky udělaný venkov
+noční linka
+Nízká náročnost
-Na náměstí je živo jako na hřbitově.
Celkové hodnocení: 98%
Mapu doporučuji.
Šotouš
Objevující člen
Objevující člen

Zpět na Mapy