TOPlist

Re: Prague Citybus linka 142,211,235 a GB

Jak hodnotíte tuto mapu? (zal. 29.11.2014)

100-90%
61
66%
90-80%
17
18%
80-70%
5
5%
70-60%
1
1%
60-50%
4
4%
50-40%
0
Žádná hlasování
40-30%
1
1%
30-20%
1
1%
20-10%
0
Žádná hlasování
10-0%
2
2%
 
Celkem hlasů : 92

Re: Prague Citybus linka 142,211,235 a GB

Příspěvekod Vodičč » 08 kvě 2013 07:46

Praha, Praga, krásna Praha...
No teda hodnotím:
PLUSY:

+HW nenáročnosť
+Repainty
+Krásne prostredie
+Ai presúvadlá

MÍNUSY:

-Nič ;)

Čize celkové hodnotenie je krásnych 100%!
Uživatelský avatar
Vodičč
Pokročilý člen
Pokročilý člen
 
Příspěvky: 1046
Registrován: 01 led 2013 13:15
Bydliště: Ezdek

Re: Prague Citybus linka 142,211,235 a GB

Příspěvekod Peterson » 08 kvě 2013 16:50

Nuž, prešiel som si linku 235 len raz, a to mi aj stačilo. Najprv ma zarazilo, že keď idem z NB, tak mi nenastupujú otroci keď mám Route 01 na Velikánsku Ohrádku. Ale fungulú len pri Route 02. Potom inštalácia mapy je zložitejša a zdĺhavejšia ako očná chirurgia. Octavia sedan má zlé blikanie zadných smeroviek. U Citybusu nefunguje hlásenie zastávok. Inak to vyzerá relatívne dobre. Je síce nenáročná, ale seká to viac ako Berlín. Takže zhrnutie:

- Blbá linka 235
- Octávka zle smerovkuje
- Nefunguje hlásenie zastávok
- Zdĺhavá inštalácia
- Seká sa to nenormálne
- atď


+ Spracovanie (aj keď...)

Celkovo 60%. Na Ústí a Štetkín to nemá ani v najmenšom. A to sekanie...
Naposledy upravil Peterson dne 08 kvě 2013 17:47, celkově upraveno 1
Rule 292 - There are no real rules about moderation — enjoy your ban.

Rule 200. Pictures or it didn't happen.

Rule HTTP 404. The rule you were looking for was not found.

Máš špenát v zuboch...

ObrázekObrázek
World of Trucks profil
Uživatelský avatar
Peterson
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 5235
Registrován: 08 led 2013 16:35
Bydliště: Bratislava/Prešporok/Pressburg/Pozsony/Bratysława/Братисла́ва

Re: Prague Citybus linka 142,211,235 a GB

Příspěvekod Trolejbusák » 08 kvě 2013 16:56

Tak mapa pokud se držíte podle návodu funguje na 100%. Proto petersone nechápu proč dáváš -na Nefungující hlášení když funguje u všeho

+ Přejezdy
+Hlášení zastávek
+ Zpracování
+ Dobře se chovající AI


- nic

Mapě dávám 100% protože vše funguje na 1*
Trolejbusák
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 4909
Registrován: 23 dub 2011 15:42
Bydliště: Ústí nad Labem

Re: Prague Citybus linka 142,211,235 a GB

Příspěvekod Maras5741 » 08 kvě 2013 19:35

Úžasná mapa, doporučuju fše, ;)
+HW náročnost
+Reálné prostředí
+Krásné zpracování
+4 linky už od začátku

+/-AI doprava
+/-Chování lidí

-Nic :)
Mapě uděluji 99% a krásnou známku 1
Naposledy upravil Maras5741 dne 22 kvě 2013 20:55, celkově upraveno 1
☢DUBSTEP!!! ♥KEEP CALM AND DRIVE ALFA ROMEO♥
†R.I.P. Sony Ericsson J10i2Elm Sony Xperia™ Z Sony Xperia™ Z3Vodafone Smart Ultra 6 ►Vodafone Smart Ultra 7
Uživatelský avatar
Maras5741
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 1821
Registrován: 26 črc 2012 17:23
Bydliště: Brno, Hlavní město Moravy!!!

Re: Prague Citybus linka 142,211,235 a GB

Příspěvekod Veoliák » 09 kvě 2013 00:42

Nemám slov
NIC
:)
90,5%
Naposledy upravil Veoliák dne 10 kvě 2013 22:49, celkově upraveno 2
Obrázek Obrázek
Everyone know, that Airbus is the best.
Uživatelský avatar
Veoliák
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 522
Registrován: 31 pro 2012 23:09
Bydliště: Zdiměřice u Prahy

Re: Prague Citybus linka 142,211,235 a GB

Příspěvekod kudla188 » 09 kvě 2013 17:43


+ Zpracování
+ Textury
+ Objekty
+ Preciznost
+ Instalace bez chyb




+/- Těsné JŘ,Semafor za butovicema,Blinkr fiatu - Není chyba mapy.

- Přechody, chtělo by to jejich pathy rozděli na dva.


=> Mapa se mi velmi líbí, doporučuji a dávám 99,9%. => 1
Naposledy upravil kudla188 dne 09 kvě 2013 19:39, celkově upraveno 1
Lenovo Thinkpad T510 / PC | CPU: AMD A8-5600K Základovka: MSI FM2-A75MA-E35 RAM: Kingston (4GB,DDR3) + Corsair (4GB,DDR3) SSD: 120 GB HDD: 4 TB Grafika: AMD Radeon HD 7790 OS: Windows 10 Pro
Uživatelský avatar
kudla188
Pokročilý člen
Pokročilý člen
 
Příspěvky: 900
Registrován: 06 bře 2013 20:16
Bydliště: Praha

Re: Prague Citybus linka 142,211,235 a GB

Příspěvekod Gryzly65 » 09 kvě 2013 18:38

85%

+ reálne prostredie, reálne budovy, nové textury v celej mape, hlásenie, repainty

+/- cestovné poriadky (chronometraž)

- HW nároky

;)
Obrázek
Uživatelský avatar
Gryzly65
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 6160
Registrován: 12 dub 2011 21:36
Bydliště: Boratislava

Re: Prague Citybus linka 142,211,235 a GB

Příspěvekod johnny6329 » 09 kvě 2013 19:58

Pro mě docela zklamání ohledně mapy...Nechapu proč tam jsou 4 linky stejne to je všechno udělané jako 1 linka.
to už mě víc oslnilo usti které má taky dost chyb a nevydrzel u me moc dlouho.

+objekty
+krajina
+realnost
+nápad


-délka
-omrzeni z jizdy(jak grundorf akorat to ma 2 proudy silnic,a skoro rovny jak berlin)
-nevim co mam mit na busečku nastaveny jestli 211,235 v předu,protože jednou nastupujou pak zas ne trošku zmateny
-pauzy
- a další ale nebudu sem je psat vsechny nechci ostatnim kazit dojmy urcite si je najdete sami :-D


i tak davam 70%
Naposledy upravil johnny6329 dne 09 kvě 2013 20:03, celkově upraveno 1
johnny6329
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 533
Registrován: 25 dub 2011 19:29

Re: Prague Citybus linka 142,211,235 a GB

Příspěvekod Tedomík » 09 kvě 2013 20:01

Takže s mapou som bol, spokojný avšak čakal som niečo viac. Niežeby sa s ňou autor nevyhral ale dosť rýchlo omrzí keďže to je taká dosť oničom linka. Inštalácia bola dosť komlikovaná najprv som myslel, že je to všetko ako v oststných mapách, no omyl a tak som sa s tým hral asi hodinu. Úplne najviac mi na nej vadí, že cestujúci nastupujú pri metre iba keď mám na tabuly Nové Butovice, chápem, že to má zmysel ale žiaľ po skončení route 01 sa mi nezačne 02 ale opäť od začiatku 01. Takže u mňa to zmysel nemá. Cestujúci nastupujú na obidvoch nástupišťach. Pri metre som čakal nejaký ruch ale vlasne celá mapa je taká, že v tom meste skapal pes. Čo by mohol ešte autor dorobiť je, že pri vystupovaní na konečnej v NB by ľudia mali chodiť do budovy metra. Namiesto toho idú cez prechod čo ma zblokuje smer lúka. Samozrejme by bolo fajn, keby sa spravilo aj ,že tí ľudia by na zastávku prichádzali od dverí budovy metra. A v neposlednej rade, aby vystúpili všetci cestujúci na NB a nešli až na parkovisko a ďalej. Linka 780 takéto niečo naozaj existovalo :shock:

+reálna mapa
+výbrorné spracovanie
+nové objekty
+nové AI vozidlá
+cestovné poriadky
+nieje veľmi náročná (až na Butovice)
+hlásenie zastávok


-nárčná inštalácia (mohol by byť inštalatér)
-mŕtve mesto
-hof súbory
-riešenie cestujúcich pri metre
-rýchlo omrzí, nudná linka
-na konečnej NB vystúpi iba pólka ľudí


70-80%

Na Štetín to žial ZATIAĽ nemá, po upravení chýb by som jej dal určite viac
Uživatelský avatar
Tedomík
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 690
Registrován: 16 kvě 2011 21:43
Bydliště: Bratislava - Dlhé diely

Re: Prague Citybus linka 142,211,235 a GB

Příspěvekod kudla188 » 09 kvě 2013 20:41

Má recenze, UPDATED (Noční):

Vrátil jsem se v čase, jelikož teď už je pozdě a linka nejezdí, což je škoda.
Jízda byla vynikající, nemusel jsem nic řešit a klidně jsem si jel, večerní kouzlo bylo dokonalé a tak pokuď někdo udělá fiktivní JŘ na noční linku, dám mapě 100% :D

Moment, který mě nejvíce potěšil, což je divné, protože ty auta mi překážely.
Přílohy
THEBESTDRIVE.jpg
Lenovo Thinkpad T510 / PC | CPU: AMD A8-5600K Základovka: MSI FM2-A75MA-E35 RAM: Kingston (4GB,DDR3) + Corsair (4GB,DDR3) SSD: 120 GB HDD: 4 TB Grafika: AMD Radeon HD 7790 OS: Windows 10 Pro
Uživatelský avatar
kudla188
Pokročilý člen
Pokročilý člen
 
Příspěvky: 900
Registrován: 06 bře 2013 20:16
Bydliště: Praha

Další

Zpět na Mapy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník