Jak vidím, s ostatníma se neschoduju.
Pro ty, co netouží po dlouhé mapě, prostě něco krátkého, pro protrénování volantu, je to to pravé. Začíná na "hlavním nádraží", takže není problém odject jednu z linek (299, 301 a 311) tam a zpátky a změnit linku. Silnice někdy úplně nesedí, ale pouze tak, že vám autobus prostě někdy trochu poskočí. Kopce jsou někdy až moc prudké a plné zatáček, ale ase to vylepšuje takový ten pocit "zodpovědnosti"

, takže tato mapa není pro ty, co nahání procenta v osobních záznamech. Základní MANy se tam nehodí, ale nejspíš autor počítal s tím, že kosak vydá FBW, RedGunn Karosu a rusové LiAZku. Vadí mi uzká část, tuším že linek 299 a 311, kde je problém se vyhnout proti jedoucím vozidlům. Tato mapa není také pro klaustofóbiky

, protože jsou tam vysoké domy, které uzavírají uličky v Bad Kinzau - typické pro lázeňské město. Je to řekl bych stále nejlepší mapa do OMSI, ale někomu může vadit její délka. Já osobně jí mám velmi rád, no vypíšu do mého hodnocení i mínusy, které mě vlastně moc nevadí, pro zlepšení přehledu. Autorovi se nepovedlo ovládnout lidi

, takže lidi chodí po nejmíň předpokládaných místech
+Funkční IBIS, AI a vše co má mapa mít
+Prostředí
+Kopce
+Hlavní nádraží
+V podstatě vše, kromě:
-Někdy nepřesně navazující silnice
-Lidi jsou všude
-Úzká ulička
-Délka
98%