TOPlist

[NÁVOD] Úprava skriptov pre nástup a výstup všetkými dverami

Re: [NÁVOD] Úprava skriptov pre nástup a výstup všetkými dve

Příspěvekod |RCMP|glen » 04 zář 2015 13:44

Zdravím,
nevim jestli to má něco společnýho s nástupem všemi dveřmi ale o dveřích to je. Nevíš jestli jde upravit, aby u alTerrových Solarisů byl znovek u prvních dveří zrušen? Tj. Aby se zavřeli hned po zmáčknutí tlačítka.. Mám ny mysli všechny modifikace Solarisů.

Díky
KLÍČOV je Můj druhej domov.
Uživatelský avatar
|RCMP|glen
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 579
Registrován: 13 lis 2013 16:06
Bydliště: SOR NB12 CITY

Re: [NÁVOD] Úprava skriptov pre nástup a výstup všetkými dve

Příspěvekod VonShark » 05 zář 2015 10:09

Zdravím, kolego.

Já se zkusím podívat do skriptů a podle toho původního to nastavit, se Soláčem jezdím taky a upřímně, taky mi to nesedí. ;)
Obrázek
Lenovo Legion Y520-15IKBN - CPU: Intel Core i7-7700HQ, 2,8@3,8 GHz Turbo, grafika: nVidia GeForce GTX1050Ti - 4 GB GDDR5, RAM: 16GB DDR4, HDD: 128 GB M.2 SSD + 1TB klasika ;-)
Uživatelský avatar
VonShark
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 619
Registrován: 21 kvě 2014 01:49
Bydliště: Vozovna Motol - tramvaj... ;-)

Re: [NÁVOD] Úprava skriptov pre nástup a výstup všetkými dve

Příspěvekod Driver2000 » 05 zář 2015 10:45

Nevím jak u vás, ale u nás jezdí jen 8,9 solarisy firmy AboutMe a ty mají u předních dveří jen vypnutou výstrahu, ale zpožďovač mají stejný jako na zadních dveřích
Obrázek
Driver2000
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 266
Registrován: 13 srp 2013 16:34

Re: [NÁVOD] Úprava skriptov pre nástup a výstup všetkými dve

Příspěvekod |RCMP|glen » 05 zář 2015 10:56

Nevím, já jsem Solarisem nikdy (jako řidič) nejel takže nevim jak to funguje... Je to možný ale nevim to jistě... Ale jak říkal VonShark - zvonek u předních dveří mi prostě nesedí...
KLÍČOV je Můj druhej domov.
Uživatelský avatar
|RCMP|glen
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 579
Registrován: 13 lis 2013 16:06
Bydliště: SOR NB12 CITY

Re: [NÁVOD] Úprava skriptov pre nástup a výstup všetkými dve

Příspěvekod VonShark » 05 zář 2015 11:16

Tak kolego, dobrá zpráva, úpravy skriptů na, SU 10, SU 12-3dveře, SU 15 a SU 18-4dveře, se zdařila. Pouze vozy od NightHaulera, jiné módy nemám. Přední dveře u všech, výše uvedených autobusů, už neřvou a zavírají se okamžitě, bez prodlevy.
Obrázek
Lenovo Legion Y520-15IKBN - CPU: Intel Core i7-7700HQ, 2,8@3,8 GHz Turbo, grafika: nVidia GeForce GTX1050Ti - 4 GB GDDR5, RAM: 16GB DDR4, HDD: 128 GB M.2 SSD + 1TB klasika ;-)
Uživatelský avatar
VonShark
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 619
Registrován: 21 kvě 2014 01:49
Bydliště: Vozovna Motol - tramvaj... ;-)

Re: [NÁVOD] Úprava skriptov pre nástup a výstup všetkými dve

Příspěvekod |RCMP|glen » 05 zář 2015 11:23

Super! Jsi machr kolego! :D
KLÍČOV je Můj druhej domov.
Uživatelský avatar
|RCMP|glen
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 579
Registrován: 13 lis 2013 16:06
Bydliště: SOR NB12 CITY

Re: [NÁVOD] Úprava skriptov pre nástup a výstup všetkými dve

Příspěvekod VonShark » 05 zář 2015 12:16

Tady to je:

Solaris_uprava_dveri.rar
(37.14 KiB) 68 krát


Úprava funguje jen na vozy od NightHaulera. Obsah archivu rozbalte do \OMSI 2\Vehicles\. Vy, kdo máte mé repainty DPP a používáte zvukovou výstrahu, která k nim byla dodělána, jsou v archivu, v složce "Sound-Solaris" přiloženy i upravené konfigurační soubory ke zvukům, které je nutno přepsat. Kdo jí nepoužíváte, soubory nekopírujte/nepřepisujte.
Obrázek
Lenovo Legion Y520-15IKBN - CPU: Intel Core i7-7700HQ, 2,8@3,8 GHz Turbo, grafika: nVidia GeForce GTX1050Ti - 4 GB GDDR5, RAM: 16GB DDR4, HDD: 128 GB M.2 SSD + 1TB klasika ;-)
Uživatelský avatar
VonShark
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 619
Registrován: 21 kvě 2014 01:49
Bydliště: Vozovna Motol - tramvaj... ;-)

Re: [NÁVOD] Úprava skriptov pre nástup a výstup všetkými dve

Příspěvekod Dawe » 05 zář 2015 16:11

A hele, děkuji ti taktéž. Taktéž jsem se o to pokoušel včera v noci, no hlava mu už totálně nevařila. Dám vědět, jestli funguje :)
Obrázek
Uživatelský avatar
Dawe
Pokročilý člen
Pokročilý člen
 
Příspěvky: 765
Registrován: 20 led 2013 22:18
Bydliště: Fucking, Rakousko

Re: [NÁVOD] Úprava skriptov pre nástup a výstup všetkými dve

Příspěvekod theVP » 05 zář 2015 18:38

Díky mnohokrát, je to super. Ze začátku jsem se divil, proč mi to nefunguje, pak jsem zjistil, že jsi měl pojmenovaný složky script jinak než já :D

Stačilo jenom změnit "Script 10" na "Script10" bez mezery :lol:

btw dotaz, dá se to použít i na MOKI/Actia modovaný verze?

Díky
Uživatelský avatar
theVP
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 245
Registrován: 13 srp 2015 00:17

Re: [NÁVOD] Úprava skriptov pre nástup a výstup všetkými dve

Příspěvekod VonShark » 05 zář 2015 22:26

Ty módy nemám, nemůžu zaručit funkčnost. ;)
Obrázek
Lenovo Legion Y520-15IKBN - CPU: Intel Core i7-7700HQ, 2,8@3,8 GHz Turbo, grafika: nVidia GeForce GTX1050Ti - 4 GB GDDR5, RAM: 16GB DDR4, HDD: 128 GB M.2 SSD + 1TB klasika ;-)
Uživatelský avatar
VonShark
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 619
Registrován: 21 kvě 2014 01:49
Bydliště: Vozovna Motol - tramvaj... ;-)

PředchozíDalší

Zpět na Scripty a zvuky

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník