TOPlist

[NÁVOD] Polovičný plyn pri hraní na klávesnici + spojka

Re: [NÁVOD] Polovičný plyn pri hraní na klávesnici + spojka

Příspěvekod Johny12388 » 08 říj 2017 16:29

Stefco mockrát děkuju jak za radu, tak i za vylepšení spojky, hned je to skvělá jízda, jsi třída chlape ;)
Johny12388
Rozkoukaný člen
Rozkoukaný člen
 
Příspěvky: 88
Registrován: 17 lis 2012 23:36

Re: [NÁVOD] Polovičný plyn pri hraní na klávesnici + spojka

Příspěvekod kuba.k » 11 říj 2017 23:14

Lidi, můžete mi prosím poradit, kde dělám chybu? Zkouším tu "poloviční" spojku - skript podle návodu jsem doplnil i klávesu přidal, ale za boha mi ta daná klávesa ve hře nefunguje. Jako kdybych jí vůbec nemačkal. Nechápu. Možnost continuous mám zatrženou a klávesu rozbitou nemám. :D Jinak ten MAN u mě jezdí bez problému, jen se s tou původní spojkou opravdu nedá pořádně rozjíždět.
Uživatelský avatar
kuba.k
Zasloužilý tvůrce addonů
Zasloužilý tvůrce addonů
 
Příspěvky: 217
Registrován: 12 zář 2012 10:27
Bydliště: Praha

Re: [NÁVOD] Polovičný plyn pri hraní na klávesnici + spojka

Příspěvekod stefco » 12 říj 2017 20:41

Skontroluj si, či skript, do ktorého si zapísal trigger pre polovičnú spojku, je zapísaný aj v .bus súbore daného busu. Veľa autobusov v OMSI má totiž v priečinku Script aj kopu prebytočných súborov.
Uživatelský avatar
stefco
Zasloužilý scripter
Zasloužilý scripter
 
Příspěvky: 881
Registrován: 12 srp 2011 22:17

Re: [NÁVOD] Polovičný plyn pri hraní na klávesnici + spojka

Příspěvekod kuba.k » 12 říj 2017 21:02

.bus jsem zkontroloval a obsahuje všechny skripty, do kterých jsem se pokoušel zapisovat. Co jsem ale teď objevil je to, že řazení funguje, když motor neběží. Ale jakmile nastartuju, spojka přestane reagovat. :D
Uživatelský avatar
kuba.k
Zasloužilý tvůrce addonů
Zasloužilý tvůrce addonů
 
Příspěvky: 217
Registrován: 12 zář 2012 10:27
Bydliště: Praha

Re: [NÁVOD] Polovičný plyn pri hraní na klávesnici + spojka

Příspěvekod stefco » 12 říj 2017 21:09

Zvláštne... Na akom buse to skúšaš? A ešte otázočka, máš to nastavené na samostatnú klávesu, alebo nejakú kombináciu?
Uživatelský avatar
stefco
Zasloužilý scripter
Zasloužilý scripter
 
Příspěvky: 881
Registrován: 12 srp 2011 22:17

Re: [NÁVOD] Polovičný plyn pri hraní na klávesnici + spojka

Příspěvekod kuba.k » 12 říj 2017 21:13

Zvláštní to je, protože to zkouším právě na tom MANu LC a podle tvého návodu. Dal jsem to na samotný NUM enter jako ty.
Uživatelský avatar
kuba.k
Zasloužilý tvůrce addonů
Zasloužilý tvůrce addonů
 
Příspěvky: 217
Registrován: 12 zář 2012 10:27
Bydliště: Praha

Re: [NÁVOD] Polovičný plyn pri hraní na klávesnici + spojka

Příspěvekod stefco » 12 říj 2017 21:25

Máš stiahnutý aj patch na opravu prevodovky u toho MAN-u? Aj keď problém u busu bol práve opačný, že sa nedalo preradiť pri vypnutom motore. Inak, ja mám na NUM ENTER polovičný plyn, polvičnú spojku som si hodil na CapsLock :D U mňa to funguje parádne, s tým Lions Coachom je teraz radosť jazdiť aj na klávesnici, aj keď to už tak trochu pripomína hru na klavír :D
Uživatelský avatar
stefco
Zasloužilý scripter
Zasloužilý scripter
 
Příspěvky: 881
Registrován: 12 srp 2011 22:17

Re: [NÁVOD] Polovičný plyn pri hraní na klávesnici + spojka

Příspěvekod kuba.k » 12 říj 2017 21:32

Mám patch i ten fix na tu převodovku. Ale zeptám se jinak. Nahrazuje to tu klasickou spojku nebo je potřeba mačkat "obě" spojky+rychlost? Protože už fakt nevim, kde by mohla být chyba. :D
Uživatelský avatar
kuba.k
Zasloužilý tvůrce addonů
Zasloužilý tvůrce addonů
 
Příspěvky: 217
Registrován: 12 zář 2012 10:27
Bydliště: Praha

Re: [NÁVOD] Polovičný plyn pri hraní na klávesnici + spojka

Příspěvekod stefco » 12 říj 2017 21:54

Tieto triggery sú funkčné samostatne. Takže prepreradenie je treba dať plnú spojku (TAB), zaradiť rýchlosť, pridať plyn, prehodiť na polovičnú spojku a potom spojku úplne pustiť.
Uživatelský avatar
stefco
Zasloužilý scripter
Zasloužilý scripter
 
Příspěvky: 881
Registrován: 12 srp 2011 22:17

Re: [NÁVOD] Polovičný plyn pri hraní na klávesnici + spojka

Příspěvekod kuba.k » 12 říj 2017 22:42

No jo, tak to je jasný. Chyba je v mých levých rukách. :D Já si naivně myslel, že budu jen místo TAB používat jinou klávesu... Nicméně tak jak si to popsal, tak to opravdu funguje. Díky za vysvětlení. ;)
Uživatelský avatar
kuba.k
Zasloužilý tvůrce addonů
Zasloužilý tvůrce addonů
 
Příspěvky: 217
Registrován: 12 zář 2012 10:27
Bydliště: Praha

PředchozíDalší

Zpět na Scripty a zvuky

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník