TOPlist

[OMSI 2] Ako sfunkčniť mapy v OMSI2 [NÁVOD]

Návody týkající se veškeré tvorby do OMSI.

[OMSI 2] Ako sfunkčniť mapy v OMSI2 [NÁVOD]

Příspěvekod Tomko00 » 12 led 2014 10:27

Takže, po boji s omsi2 som zistil, kde je problém s mapou Budapest-Délpest 183. Vy nemusíte takmer nič robiť, pretože všetky veci na opravu som zabalil. :)
Prejdime k prvému bodu..
MAPA BUDAPEST - DÉLPEST 183
1. Stiahnite si mapu Budapest-Délpest 183 z tohto odkazu -->TU<--
2. Stiahnite si opravný balík číslo 1, a vložte ho do zložky s mapou, teda maps/DP_183 -->TU<--
3. Stiahnite si opravný ailist, pretože v mape sú použité aj AI vozidlá, ktoré v OMSI2 nefungujú! -->TU<--
4. Stiahnite si -->TU<-- nový objekt, ktorý vložte do Sceneryobjects/Nemolus Objekte/Verkehrszeichen
5. Samozrejme nezabudnite nakopírovať hofká do autobusov, a môžete hrať. :) Pre informáciu, hofko sa s inštalárom nainštaluje do kmeňového adresára OMSI2.


Časom, možno dnes, možno zajtra, pribudnú aj ďalšie návody na sfunkčnenie máp.
Prajem príjemnú hru. :)

MAPA INNSBRUCK
Mapa je sama o sebe v OMSI2 funkčná, podmienkou je ale nepreukladať ju v editore, pretože po preuložení už nejde spustiť!!!
Naposledy upravil Tomko00 dne 12 led 2014 22:37, celkově upraveno 1
Tomko00
Veterán
Veterán
 
Příspěvky: 8865
Registrován: 22 dub 2011 19:08
Bydliště: Košice

Re: [OMSI 2] Ako sfunkčniť mapu Budapest - Délpest 183 [NÁVO

Příspěvekod TAMBUS 3700 » 12 led 2014 11:06

Ako je tá mapa náročná?
Môj PC:

Počítač |Intel Core i7-6700|16GB RAM|nVidia GTX960|1TB HDD|Bang&Olufsen audio
Uživatelský avatar
TAMBUS 3700
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 3017
Registrován: 15 dub 2013 16:00
Bydliště: Pressburg

Re: [OMSI 2] Ako sfunkčniť mapu Budapest - Délpest 183 [NÁVO

Příspěvekod Tomko00 » 12 led 2014 11:12

Na najnáročnejšom bode mapy mám 25 FPS, čiže málo.
// A to som mal zapnutú funkciu logall, čiže výrazný pokles FPS.
Tomko00
Veterán
Veterán
 
Příspěvky: 8865
Registrován: 22 dub 2011 19:08
Bydliště: Košice

Re: [OMSI 2] Ako sfunkčniť mapy v OMSI2 [NÁVOD]

Příspěvekod Tomko00 » 12 led 2014 22:37

Pridaný návod na spustenie mapy Innsbruck.
Tomko00
Veterán
Veterán
 
Příspěvky: 8865
Registrován: 22 dub 2011 19:08
Bydliště: Košice

Re: [OMSI 2] Ako sfunkčniť mapy v OMSI2 [NÁVOD]

Příspěvekod pepdol_cz » 05 dub 2014 15:13

Tomko jak poznám že mám vadný objekt či splínes v mapě? Co si musel všechno opravit a jak si poznal že daný objekt je vadný?
Uživatelský avatar
pepdol_cz
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 4449
Registrován: 20 pro 2011 12:23
Bydliště: Most

Re: [OMSI 2] Ako sfunkčniť mapy v OMSI2 [NÁVOD]

Příspěvekod pitrsak642 » 12 úno 2015 13:35

Vím,že to sem asi nepatří,ale vzhledem k názvu tématu to sem dám.
Chtěl bych se zeptat,když dělám mapu v omsi 1 editoru,tak jestli fungují objekty a spline i z omsi 2
Uživatelský avatar
pitrsak642
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 347
Registrován: 22 pro 2012 14:00

Re: [OMSI 2] Ako sfunkčniť mapy v OMSI2 [NÁVOD]

Příspěvekod centipede » 12 úno 2015 16:37

Objekty by měli všechny a spliny také všešchny až na ty které mají texturu, která se mění. (jako díry a atd.)
Uživatelský avatar
centipede
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 1388
Registrován: 09 pro 2013 21:15
Bydliště: Praha

Re: [OMSI 2] Ako sfunkčniť mapy v OMSI2 [NÁVOD]

Příspěvekod pitrsak642 » 12 úno 2015 16:46

no ted jsem zkousel spline z omsi 2 na omsi 1 editoru,dal nacist :D a ono nic :D
Uživatelský avatar
pitrsak642
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 347
Registrován: 22 pro 2012 14:00

Re: [OMSI 2] Ako sfunkčniť mapy v OMSI2 [NÁVOD]

Příspěvekod Trolejbusák » 12 úno 2015 18:30

Protože Spliny z OMSI2 nejdou v jedničce :roll:
Trolejbusák
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 5038
Registrován: 23 dub 2011 15:42
Bydliště: Ústí nad Labem

Re: [OMSI 2] Ako sfunkčniť mapy v OMSI2 [NÁVOD]

Příspěvekod pitrsak642 » 12 úno 2015 19:37

Potom jsem teda nepochopil proc mi "centipede" pise takovou blbost ze to jde :D
V zavislosti na omsi 2 se chci zeptat,jak vytvorit editor v omsi 2,vim ze je hromada navodu na netu,ale kdyz jsem to udelal podle internetu tak mi to napsalo ze mam neplatny cil nebo co.
Uživatelský avatar
pitrsak642
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 347
Registrován: 22 pro 2012 14:00

Další

Zpět na Návody

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník