TOPlist

[OMSI2] Jak zprovoznit mapy: Ústí nad Labem,MZK Kydczice

Návody týkající se veškeré tvorby do OMSI.

Pomohl vám návod?

Ano
52
46%
Ne
36
32%
Nezkoušel jsem
26
23%
 
Celkem hlasů : 114

Re: [OMSI2] Jak zprovoznit mapy: Ústí nad Labem,MZK Kydczice

Příspěvekod Solaris7777 » 13 úno 2017 23:40

A co jako? Jestli máš na mysli to zkontrolování virů, tak si nemyslím, že by tam Pivec nějaké dával, aby někomu ničil počítač/e. Stáhnout to jde, tak nevím, co řešíš... ;)
Solaris7777
Pokročilý člen
Pokročilý člen
 
Příspěvky: 1180
Registrován: 05 črc 2015 00:17
Bydliště: Ostrava

Re: [OMSI2] Jak zprovoznit mapy: Ústí nad Labem,MZK Kydczice

Příspěvekod omsi » 28 dub 2017 19:33

Hezký den,

Potřeboval bych poradit protože mám nejspíš v mapě Ustí něco špatně a nevím co :cry: . Když jsem na zastávce Ryjice sanatorium (Ryjice - Divadlo) a zařdím zpátečku, autobus začne skákat a celé se to začne sekat. Když mapu spustím znova tak se jenom seká. Musím restartovat PC aby to fungovalo znovu. Ještě se mi stalo když jsem jel od Divadla tak mi nastoupil nějaký chlap a zastavil se že chce lístek (měl jsem zapnuté Lehké prodávaní lístků) tak jsem zmáčkl T a CTRL+T ale nefungovalo to, mám ale podezření že to bylo busem a ne mapou. Prosím o pomoc, moc rád bych si zajezdil mapu Ustí.

Děkuji :)
omsi
Nový člen
Nový člen
 
Příspěvky: 10
Registrován: 24 srp 2016 10:09

Re: [OMSI2] Jak zprovoznit mapy: Ústí nad Labem,MZK Kydczice

Příspěvekod Ikarus_435 » 28 dub 2017 19:41

Tak za 1. predávanie lístkov musí byť na Easy tvz. Lehké a za 2. to skákanie musíš si nastaviť OMSI lebo sa ti seká
návod tu: http://forum.omsi.cz/viewtopic.php?f=39&t=8947
Pochopil som, že aj nemožné sa môže stať možným.
Procesor: Intel Core i7 4790S Grafika: Nvidia Geforce GTX 745 RAM: 8GB HDD: 2,5TB
Uživatelský avatar
Ikarus_435
Pokročilý člen
Pokročilý člen
 
Příspěvky: 1168
Registrován: 03 dub 2013 18:29
Bydliště: Slovesko - Západ, Bratislava, Prešporok, Pozsony, Pressburg, Posonium

Re: [OMSI2] Jak zprovoznit mapy: Ústí nad Labem,MZK Kydczice

Příspěvekod omsi » 28 dub 2017 21:57

Výborně, teď se mi to seká i po restartu PC. Dělal jsem vše podle návodu co mi byl zaslán. Odjel jsem jednu linku na Grundorf a v pohodě, jenom Ústí se nespravilo. Prodávání lístků neřeším. Prosím o pomoc.
omsi
Nový člen
Nový člen
 
Příspěvky: 10
Registrován: 24 srp 2016 10:09

Re: [OMSI2] Jak zprovoznit mapy: Ústí nad Labem,MZK Kydczice

Příspěvekod Ikarus_435 » 28 dub 2017 21:58

Preuložil si mapu v Editore? ;)
Pochopil som, že aj nemožné sa môže stať možným.
Procesor: Intel Core i7 4790S Grafika: Nvidia Geforce GTX 745 RAM: 8GB HDD: 2,5TB
Uživatelský avatar
Ikarus_435
Pokročilý člen
Pokročilý člen
 
Příspěvky: 1168
Registrován: 03 dub 2013 18:29
Bydliště: Slovesko - Západ, Bratislava, Prešporok, Pozsony, Pressburg, Posonium

Re: [OMSI2] Jak zprovoznit mapy: Ústí nad Labem,MZK Kydczice

Příspěvekod omsi » 28 dub 2017 22:19

Ne, stahoval jsem soubory od Pivec
omsi
Nový člen
Nový člen
 
Příspěvky: 10
Registrován: 24 srp 2016 10:09

Re: [OMSI2] Jak zprovoznit mapy: Ústí nad Labem,MZK Kydczice

Příspěvekod Ikarus_435 » 28 dub 2017 22:37

Tak skús mapu preuložiť. ;)
Pochopil som, že aj nemožné sa môže stať možným.
Procesor: Intel Core i7 4790S Grafika: Nvidia Geforce GTX 745 RAM: 8GB HDD: 2,5TB
Uživatelský avatar
Ikarus_435
Pokročilý člen
Pokročilý člen
 
Příspěvky: 1168
Registrován: 03 dub 2013 18:29
Bydliště: Slovesko - Západ, Bratislava, Prešporok, Pozsony, Pressburg, Posonium

Re: [OMSI2] Jak zprovoznit mapy: Ústí nad Labem,MZK Kydczice

Příspěvekod omsi » 28 dub 2017 22:46

Bohužel, pořád se to seká. Zkusím obnovit nastavení.
omsi
Nový člen
Nový člen
 
Příspěvky: 10
Registrován: 24 srp 2016 10:09

Re: [OMSI2] Jak zprovoznit mapy: Ústí nad Labem,MZK Kydczice

Příspěvekod omsi » 28 dub 2017 22:50

Hmmm... pořád
omsi
Nový člen
Nový člen
 
Příspěvky: 10
Registrován: 24 srp 2016 10:09

Re: [OMSI2] Jak zprovoznit mapy: Ústí nad Labem,MZK Kydczice

Příspěvekod Ikarus_435 » 28 dub 2017 22:55

Ako silný máš PC? Ide tu aj o to či máš minimálne požiadavky.
Pochopil som, že aj nemožné sa môže stať možným.
Procesor: Intel Core i7 4790S Grafika: Nvidia Geforce GTX 745 RAM: 8GB HDD: 2,5TB
Uživatelský avatar
Ikarus_435
Pokročilý člen
Pokročilý člen
 
Příspěvky: 1168
Registrován: 03 dub 2013 18:29
Bydliště: Slovesko - Západ, Bratislava, Prešporok, Pozsony, Pressburg, Posonium

PředchozíDalší

Zpět na Návody

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků