TOPlist

[NÁVOD][OMSI2] Import terénu a mapových podkladov

Návody týkající se veškeré tvorby do OMSI.

Uvažujete nad stavbou reálnej mapy?

Áno.
38
27%
Nie.
4
3%
Už mám rozpracovanú.
29
21%
Chystám sa začať.
34
24%
Neviem robiť v editore (a veci k tomu potrebné).
24
17%
Návod sa mi páči ale pracovať na mape nechcem.
10
7%
 
Celkem hlasů : 139

Re: [NÁVOD][OMSI2] Import terénu a mapových podkladov

Příspěvekod MarekZ » 26 zář 2015 11:58

Funguje. ;)
Uživatelský avatar
MarekZ
Zasloužilý tvůrce addonů
Zasloužilý tvůrce addonů
 
Příspěvky: 1973
Registrován: 03 lis 2011 18:21
Bydliště: Bratislava

Re: [NÁVOD][OMSI2] Import terénu a mapových podkladov

Příspěvekod vitaminZ » 09 říj 2015 19:58

ahojte, máte niekto funkčný link pre Editor_LinkAerial, lebo žiadny nefunguje, buď sa mi zobrazi iba biela mapka , ale hláška JPEG Fehler #53..
Uživatelský avatar
vitaminZ
Nový člen
Nový člen
 
Příspěvky: 14
Registrován: 26 čer 2011 21:00

Re: [NÁVOD][OMSI2] Import terénu a mapových podkladov

Příspěvekod LukynMHD » 25 říj 2015 20:32

Screeny Ukaž
Obrázek

Obrázek


Bando, vím že jsem blb, ale nemůžu si pomoct. Přes 2 hodiny hledám chybu a stále to samé. Můžete mi někdo poradit co a kde dělám špatně ?

:(
Uživatelský avatar
LukynMHD
Zabanovaný člen
Zabanovaný člen
 
Příspěvky: 241
Registrován: 24 bře 2014 17:32

Re: [NÁVOD][OMSI2] Import terénu a mapových podkladov

Příspěvekod vojtacapek » 25 říj 2015 20:37

Tohle mi také dělá...
vojtacapek
Pokročilý člen
Pokročilý člen
 
Příspěvky: 1219
Registrován: 25 led 2015 15:35
Bydliště: Město nedaleko Č. Budějovic

Re: [NÁVOD][OMSI2] Import terénu a mapových podkladov

Příspěvekod MarekZ » 25 říj 2015 20:54

Používam rovnaký link a ide mi to v pohode. :shock: Pre istotu prikladám aj link pre kód gcmods. ;)

Kód: Vybrat vše
http://www.gcmods.de/toquad.php?x=~x&y=~y&z=~z&apicode=Atj4tlnNQiyalSthqAwJRSzQt9uPwbupMA0HQBisRtn8XHjW3CvPCbWD0oUoOF39
Uživatelský avatar
MarekZ
Zasloužilý tvůrce addonů
Zasloužilý tvůrce addonů
 
Příspěvky: 1973
Registrován: 03 lis 2011 18:21
Bydliště: Bratislava

Re: [NÁVOD][OMSI2] Import terénu a mapových podkladov

Příspěvekod LukynMHD » 26 říj 2015 17:09

SCREENY Ukaž
Obrázek


Tak pro změnu
Uživatelský avatar
LukynMHD
Zabanovaný člen
Zabanovaný člen
 
Příspěvky: 241
Registrován: 24 bře 2014 17:32

Re: [NÁVOD][OMSI2] Import terénu a mapových podkladov

Příspěvekod Mouckkka69 » 23 led 2016 19:14

Ahojte, přešel sem z podkladů s rozlišením 256x256 na 2048x2048 a posunulo se mi to o ňákejch 50 metrů, nevíte kde je problém?
Mouckkka69
Objevující člen
Objevující člen
 
Příspěvky: 31
Registrován: 19 led 2015 18:06

Re: [NÁVOD][OMSI2] Import terénu a mapových podkladov

Příspěvekod TheFloxiCz » 23 led 2016 19:16

Posunulo se ti to kvůli tomu zvětšenýmu rozlišení. ;)
TheFloxiCz
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 1568
Registrován: 25 kvě 2014 22:21

Re: [NÁVOD][OMSI2] Import terénu a mapových podkladov

Příspěvekod Mouckkka69 » 23 led 2016 20:19

TheFloxiCz píše:Posunulo se ti to kvůli tomu zvětšenýmu rozlišení. ;)

Jo to bych i pobral, ale vtip je v tom, že se mi to šouplo i z těch teréních základů, dá se tomu ňák předejít? :)
Mouckkka69
Objevující člen
Objevující člen
 
Příspěvky: 31
Registrován: 19 led 2015 18:06

Re: [NÁVOD][OMSI2] Import terénu a mapových podkladov

Příspěvekod TeoCZ » 01 úno 2016 13:43

fehler :evil:
TeoCZ
Zabanovaný člen
Zabanovaný člen
 
Příspěvky: 1014
Registrován: 18 lis 2013 21:54

PředchozíDalší

Zpět na Návody

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník