TOPlist

Oficiálne addony pre OMSI 2!

Návody týkající se veškeré tvorby do OMSI.

Oficiálne addony pre OMSI 2!

Příspěvekod TAMBUS 3700 » 25 pro 2013 19:40

Ahojte, tu je popisný návod ako rozbehnúť addony Wien a Hamburg v OMSI 2 ;)

Prekopírujte nasledovné súbory zo zložky OMSI 1 do zložky OMSI 2

Hamburg/Wien Mapa

Hamburg/Wien Sceneryobjects zložky (
Hamburg:: HamburgLinie109, HamburgLinie109Objects
Wien&Hamburg: ViewApp_... (4)


Hamburg/Wein Spliny zložky
Hamburg:: HamburgLinie109
Wien&Hamburg: ViewApp


Všetky HH109 vozidlá zo zložky Vehicles (HAMBURG) -je ich 18

4 zložky viedenských autobusov (VA_...) (VIEDEŇ)

Zložku plugins okopírujeme tiež do OMSI 2 a fontsPr.dll tiež

2. Prekopírujte si súbor addons.ini (pod zložkou Weather) do OMSI 2 zložky


3. Dajte nahradiť pri kopírovaní

Predtým ako zapnete mapu a autobus choďte do nastavení do záložky Addons a pozrite sa či je Hamburg alebo Viedeň v uvedenom zozname.

Potom by to malo fungovať :)

Rovnaký postup opakujeme aj s O305 addon (skopírovať Fonts,Vehicles[MB_O305,Anzeigen], addons.ini,fontsPr.dll)
PRED ZAPNUTÍM TREBA PREULOŽIŤ V EDITORE!
Pripravené s D.Taylor
Naposledy upravil TAMBUS 3700 dne 26 pro 2013 12:27, celkově upraveno 2
Môj PC:

Počítač |Intel Core i7-6700|16GB RAM|nVidia GTX960|1TB HDD|Bang&Olufsen audio
Uživatelský avatar
TAMBUS 3700
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 3017
Registrován: 15 dub 2013 16:00
Bydliště: Pressburg

Re: Oficiálne addony pre OMSI 2!

Příspěvekod Bocko777 » 26 pro 2013 11:03

Kde prosím tě najdu ailists.cfg ..?.. jsem to hledal hlavně v mapě Berlína, jestli jsem to pochopil správně, protože O305 je tam jako AI doprava, ale nemůžu to dohledat, taky jsem nepochopil co mám kde přepsat v názvu MB_O305 .. Vše mi síce funguje, jak si popsal, jen prostě nechápu ten O305 .. Ale jestli si myslím správně přejmenovat AI MB_O305 třeba na MB_O305_1 a pak to zmněnit i v tom ailist.cfg ..?..
Jestli ano, tak bych potřeboval jen vědět, kde to hledat ..
No a poslední otázka, píšeš překopírovat "addons.cfg" pod složkou "weater", ale já tam mám jen "addons.ini", tak jsem skopčil to, je to to stejné, nebo si se překlepnul ..?.. vše mi ve složce addons ukazuje a taky funguje, ale na Berlíně mi to píše, že to nemůže dohledat ten MB_O305_1, zřejmě kůli tomu "alists.cfg" .. ď ..
Lidi se nemnění, mnění se okolnosti kolem nás, dej lháři příležitost lhát a on bude lhát, dej zrádci pŕíležitost zradit a on zradí ..
Uživatelský avatar
Bocko777
Pokročilý člen
Pokročilý člen
 
Příspěvky: 1137
Registrován: 12 dub 2011 08:04
Bydliště: Podmostova 999,treti krabice na levo

Re: Oficiálne addony pre OMSI 2!

Příspěvekod TAMBUS 3700 » 26 pro 2013 12:25

1. ailists.cfg má každá mapa napr. maps/Grundorf/ailists.cfg
2. ten O305 daj skopírovať a vložiť do Vehicles (dáš nahradiť) :!:
3.malo by to fungovať (aj O307 ti pôjde) nezabudni ešte skopírovať fonty :!:
Môj PC:

Počítač |Intel Core i7-6700|16GB RAM|nVidia GTX960|1TB HDD|Bang&Olufsen audio
Uživatelský avatar
TAMBUS 3700
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 3017
Registrován: 15 dub 2013 16:00
Bydliště: Pressburg

Re: Oficiálne addony pre OMSI 2!

Příspěvekod Bocko777 » 26 pro 2013 13:15

ď, funguje .. to čo som mal prekopírovať som vedel, len som nemohol nájsť "ailists.cfg", ale potom sa mi rozsvietilo a cez Total Commander som dal zobraziť obsah podľa abecedy :) ..
Lidi se nemnění, mnění se okolnosti kolem nás, dej lháři příležitost lhát a on bude lhát, dej zrádci pŕíležitost zradit a on zradí ..
Uživatelský avatar
Bocko777
Pokročilý člen
Pokročilý člen
 
Příspěvky: 1137
Registrován: 12 dub 2011 08:04
Bydliště: Podmostova 999,treti krabice na levo

Re: Oficiálne addony pre OMSI 2!

Příspěvekod rpopo » 20 dub 2014 16:44

Spravil som to s addonom MB O305 a nefunguje to, ešte mi dodrbalo aj to aktivované, čo tam bolo ....
Obrázek
Uživatelský avatar
rpopo
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 2601
Registrován: 23 říj 2011 20:36
Bydliště: Košice

Re: Oficiálne addony pre OMSI 2!

Příspěvekod mhdfm » 20 dub 2014 16:52

Mě to fungovalo. :) Zkopírovat pouze addons.ini a bus, fonty tam jsou (aspoň myslím).
Obrázek
mhdfm
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 5653
Registrován: 09 pro 2012 08:09
Bydliště: ODIS 52-66

Re: Oficiálne addony pre OMSI 2!

Příspěvekod rpopo » 20 dub 2014 16:54

To je jedno, nefunguje to. A musím kvôli tomu preinštalovať aj Hamburg, lebo dosralo to aj už aktivovany addon.
Obrázek
Uživatelský avatar
rpopo
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 2601
Registrován: 23 říj 2011 20:36
Bydliště: Košice

Re: Oficiálne addony pre OMSI 2!

Příspěvekod Karosa » 20 dub 2014 23:14

IMG_09012014_180245.png

Ví někdo,proč mi Vídeň dělá tohle?
Obrázek
Karosa
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 477
Registrován: 05 led 2013 17:43

Re: Oficiálne addony pre OMSI 2!

Příspěvekod Trolejbusák » 21 dub 2014 07:27

1. Jaký máš Patch
2. Máš legální OMSI2?
Trolejbusák
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 5046
Registrován: 23 dub 2011 15:42
Bydliště: Ústí nad Labem

Re: Oficiálne addony pre OMSI 2!

Příspěvekod Deiv » 21 dub 2014 08:31

Neví někdo co dělám špatně ? Omsi 2 nainstalované, instalátor spouštím jako správce. Hamburg mi nainstalovat šel, ale tady toto blbne.
Přílohy
Bez názvu.png
"If it´s not Boeing, I´m not going!"
Uživatelský avatar
Deiv
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 2878
Registrován: 13 dub 2011 16:25
Bydliště: Liberec

Další

Zpět na Návody

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník