TOPlist

Viac FPS 1.1

Návody týkající se veškeré tvorby do OMSI.

Re: Viac FPS 1.1

Příspěvekod MokrýPapuč » 03 kvě 2015 17:19

Děkuji :)
I crashed my car into a bridge, I don't care.
Intel Core i3-6100, MSI B150M Pro-VDH, MSI N750Ti (Twin Frozr IV), Crucial DDR4 2133, 1 TB Seagate Desktop + 120 GB Kingston HyperX Fury, Windows 10 Pro
Uživatelský avatar
MokrýPapuč
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 531
Registrován: 21 bře 2015 19:40
Bydliště: Ráj Seter 315

Re: Viac FPS 1.1

Příspěvekod Orbit09 » 06 kvě 2015 18:43

Tuhle otázku si kladu už dlouho: co má největší vliv na FPS v Omsi? Grafika, RAM či snad procesor? Tzn. co bych měl vylepšit, aby se mi zvýšily FPS?
Jezdím Omsi 2 a TS 2018
Windows 7 Professional x64; AMD Athlon™ II X4 640 4 CPUs 3 GHz; RAM 16GB DDR3; NVIDIA GeForce GTX460; HDD 1TB; Základní deska Asus M5A88-M EVO
Uživatelský avatar
Orbit09
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 1830
Registrován: 10 srp 2013 13:16
Bydliště: Praha

Re: Viac FPS 1.1

Příspěvekod MokrýPapuč » 06 kvě 2015 18:45

Soulhas.. Asi má Omsi nějaké super vycucovací síly.. :D nevím zkus se podívat na správce úloh - výkon.
I crashed my car into a bridge, I don't care.
Intel Core i3-6100, MSI B150M Pro-VDH, MSI N750Ti (Twin Frozr IV), Crucial DDR4 2133, 1 TB Seagate Desktop + 120 GB Kingston HyperX Fury, Windows 10 Pro
Uživatelský avatar
MokrýPapuč
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 531
Registrován: 21 bře 2015 19:40
Bydliště: Ráj Seter 315

Re: Viac FPS 1.1

Příspěvekod MokrýPapuč » 06 kvě 2015 18:48

A vy to máte ještě v pohodě já jezdím se s tímhle : 2GB Ram, Dvojjádro AMD Athlon 64 X Dual Core Processor 4000+ 2.10 GHz, NVidia GeForce 8600 GT s 256 MB a ještě k tomu mám Windows 7 Ultimate 32 Bit :D
I crashed my car into a bridge, I don't care.
Intel Core i3-6100, MSI B150M Pro-VDH, MSI N750Ti (Twin Frozr IV), Crucial DDR4 2133, 1 TB Seagate Desktop + 120 GB Kingston HyperX Fury, Windows 10 Pro
Uživatelský avatar
MokrýPapuč
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 531
Registrován: 21 bře 2015 19:40
Bydliště: Ráj Seter 315

Re: Viac FPS 1.1

Příspěvekod MokrýPapuč » 06 kvě 2015 18:49

]A vy to máte ještě v pohodě já jezdím s tímhle : 2GB Ram, Dvojjádro AMD Athlon 64 X Dual Core Processor 4000+ 2.10 GHz, NVidia GeForce 8600 GT s 256 MB a ještě k tomu mám Windows 7 Ultimate 32 Bit :D
EDIT : Opravena chyba.
I crashed my car into a bridge, I don't care.
Intel Core i3-6100, MSI B150M Pro-VDH, MSI N750Ti (Twin Frozr IV), Crucial DDR4 2133, 1 TB Seagate Desktop + 120 GB Kingston HyperX Fury, Windows 10 Pro
Uživatelský avatar
MokrýPapuč
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 531
Registrován: 21 bře 2015 19:40
Bydliště: Ráj Seter 315

Re: Viac FPS 1.1

Příspěvekod mhdfm » 06 kvě 2015 19:02

Triple?
Obrázek
mhdfm
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 5639
Registrován: 09 pro 2012 08:09
Bydliště: ODIS 52-66

Re: Viac FPS 1.1

Příspěvekod pospa.jos » 07 kvě 2015 06:13

:D myslím si, že nejvyšší vliv na výkon Omsi Má cpu.
Můj PC:
Grafika: MSI R9 270X|Procák: AMD A10-5800K|Mainboard: MSI FM2-A55M-E33|SSD: Samsung 850 EVO 120GB
HDD: WD Green Series|RAM: 8GB
OS: WIN 10
Koukněte se do mé sekce--> VIDEA
Obrázek

Prodávám hudbu na AudioJungli! Více na http://bit.ly/MujProfil ;)
Uživatelský avatar
pospa.jos
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 1478
Registrován: 19 bře 2012 15:38
Bydliště: Bys chtěl vědět, co?

Re: Viac FPS 1.1

Příspěvekod Orbit09 » 04 dub 2016 20:44

Zdravím, mám závažný problém. Před týdnem jsem hrál mapu Berlin X10 a měl jsem v nejhorším místě (v centru u zoologický) 25 FPS, dneska jsem to zapnul a mám po celé mapě 6 FPS. Zkusil jsem snížit snad všechno co šlo v nastavení, ale FPS jsou pořád stejná. Nevíte, čím by to mohlo být? Hru mám zrovna čistě nainstalovanou, nic kromě X10 tam není a jak říkám, před týdnem mi to jelo na střední nastavení v pohodě.
Jezdím Omsi 2 a TS 2018
Windows 7 Professional x64; AMD Athlon™ II X4 640 4 CPUs 3 GHz; RAM 16GB DDR3; NVIDIA GeForce GTX460; HDD 1TB; Základní deska Asus M5A88-M EVO
Uživatelský avatar
Orbit09
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 1830
Registrován: 10 srp 2013 13:16
Bydliště: Praha

Re: Viac FPS 1.1

Příspěvekod Jaškin » 04 dub 2016 20:52

Tohle se mi také stalo. Zkus si hru nastavit přes grafickou kartu a spouštěj to s jiným grafickým procesorem.
"Money can buy many things, even power..."
Jaškin
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 4608
Registrován: 08 bře 2013 13:02
Bydliště: In da pub

Re: Viac FPS 1.1

Příspěvekod Orbit09 » 04 dub 2016 21:04

Myslíš tohle?

Výstřižek.PNG
Výstřižek1.PNG
Jezdím Omsi 2 a TS 2018
Windows 7 Professional x64; AMD Athlon™ II X4 640 4 CPUs 3 GHz; RAM 16GB DDR3; NVIDIA GeForce GTX460; HDD 1TB; Základní deska Asus M5A88-M EVO
Uživatelský avatar
Orbit09
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 1830
Registrován: 10 srp 2013 13:16
Bydliště: Praha

PředchozíDalší

Zpět na Návody

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron