TOPlist

ZF do manu

Pokud máte problém týkající se hraní OMSI, sdělte ho zde.

ZF do manu

Příspěvekod maxJake » 13 říj 2013 14:18

zdarec klucí prosím moc, byl by ochotný mi vysvětlit (nebo popřípadně udělat) jak vyměním voithku za nějakou ZFku (buď klasickou HP pětikilo nebo 6ku ecomat ze soláče například)?

e: ehm zapomněl jsem dodat že do D92..
maxJake
Zabydlený člen
Zabydlený člen
 
Příspěvky: 132
Registrován: 10 bře 2012 13:39

Re: ZF do manu

Příspěvekod Kopecek » 13 říj 2013 14:32

Pokusím se ti to popsat ;) Když chceš dát převodovku ZF ze Solarisu do MANu .... tak si otevři složku SU_15 > solaris urbino .bus , to otevři v poznámkovém bloku .. tam dej ctrl+f a zadej : [script] najde ti to scripty ... v této části musíš hledat něco jako antrieb.osc , nebo gearbox.osc , nebo něco podobného . Název si pamatuj .... pod [script] je [constfile] tam také najdi antrieb_constfile.osc , nebo gearbox.osc ;) A název si pamatuj ! Pak můžeš soubor . bus zavřít ... jdi do složky script a tam si najdi tyto dva soubory .. zkopíruj je . Teď máš 2 možnosti ... 1) vložíš to do MANu poté , co to přejmenuješ , 2) upravíš .bus soubor v MANu
1. možnost : vlož si zkopírované soubory ze Solarise např. na plochu , pak se podívej do .bus souboru některého z MANů .. tam se podívej , jak se jmenují soubory antrieb.osc , a antrieb_constfile.osc ... Pak přejmenuj soubory na ploše stejně jako se jmenují soubory v MANu např. solaris.osc > se změní v man.osc , a solaris_constfile.osc > bude man_constfile.osc ... pak to vlož do složky script s MANem a nechej přepsat. To je vše
2. možnost : vlož zkopírované soubory ze Solarise do MANu .. otevři si .bus soubor v MANu a tam opět najdi script .. a přejmenuj původní soubory antrieb.osc , a constfile , za ty , které jsi do MANu vložil do Solarise ...

Snad jsi můj postup pochopil ;)
OMSI Joke : ''Třeba to půjde''
Uživatelský avatar
Kopecek
Pokročilý člen
Pokročilý člen
 
Příspěvky: 1029
Registrován: 25 kvě 2012 19:49
Bydliště: Rychnov u Jablonce nad Nisou

Re: ZF do manu

Příspěvekod maxJake » 14 říj 2013 19:51

díky funguje to, ehm vlastně ne protože nějakým divným způsobem mi převodofka ze SU 15 ZF háže chybu... (OMSI no.. :| :D )tak jsem tam prdnul ZeFinu z káčka od drivera a jede to jak blesk :twisted:
maxJake
Zabydlený člen
Zabydlený člen
 
Příspěvky: 132
Registrován: 10 bře 2012 13:39

Re: ZF do manu

Příspěvekod Kopecek » 14 říj 2013 19:57

Tak to jsem rád ;)
OMSI Joke : ''Třeba to půjde''
Uživatelský avatar
Kopecek
Pokročilý člen
Pokročilý člen
 
Příspěvky: 1029
Registrován: 25 kvě 2012 19:49
Bydliště: Rychnov u Jablonce nad Nisou

Re: ZF do manu

Příspěvekod TAMBUS 3700 » 14 říj 2013 20:20

kebyže chceš tak MAN SD80 Prototype má ZF-ku ;)
Môj PC:

Počítač |Intel Core i7-6700|16GB RAM|nVidia GTX960|1TB HDD|Bang&Olufsen audio
Uživatelský avatar
TAMBUS 3700
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 3017
Registrován: 15 dub 2013 16:00
Bydliště: Pressburg

Re: ZF do manu

Příspěvekod Dawe » 15 říj 2013 21:39

Anebo skus tohle: http://uloz.to/x6uEEZ4M/zfscript102-zip ;)
Je tam i ecolifeka (jen tam myslím nejsou zvuky)
Obrázek
Uživatelský avatar
Dawe
Pokročilý člen
Pokročilý člen
 
Příspěvky: 765
Registrován: 20 led 2013 22:18
Bydliště: Fucking, Rakousko


Zpět na Poradna

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník