TOPlist

Návod na vloženie objektu do autobusu

Návody týkající se veškeré tvorby do OMSI.

Re: Návod na vloženie objektu do autobusu

Příspěvekod ALEDOL » 30 říj 2014 18:53

Taky jsem to chtěl ještě jednou zkusit,ale oproti minulému pokusu mi spolu s Ripperem nejde zapnout OMSI 2. OMSI 1 jo,ale tohle ne,nevíte čím to je?
Uživatelský avatar
ALEDOL
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 2449
Registrován: 29 srp 2013 21:45
Bydliště: Praha - Prague - Praga - Prag

Re: Návod na vloženie objektu do autobusu

Příspěvekod mhdfm » 30 říj 2014 19:01

Zkus starší. :)
Obrázek
mhdfm
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 5644
Registrován: 09 pro 2012 08:09
Bydliště: ODIS 52-66

Re: Návod na vloženie objektu do autobusu

Příspěvekod wolda007 » 19 lis 2014 22:38

mhdfm: 3dripper ti to musí uložit do .3dr, který pak za správného nastavení nastavení (viz: první strana) importuješ do 3DS Maxu.
ALEDOL: Stáhni si tu starší verzi (tuším 1. 8). Pak už jen stačí mít všechno správně nastavené, mít Direct X a pojede to!

Osobně to mám asi takto, verzi 1. 8:
forumrada.PNG
Obrázek
Uživatelský avatar
wolda007
Pokročilý člen
Pokročilý člen
 
Příspěvky: 1041
Registrován: 03 srp 2012 21:13
Bydliště: Brno, Československo

Re: Návod na vloženie objektu do autobusu

Příspěvekod mhdfm » 20 lis 2014 17:25

No já bych právě potřeboval Max obejít. :D
Obrázek
mhdfm
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 5644
Registrován: 09 pro 2012 08:09
Bydliště: ODIS 52-66

Re: Návod na vloženie objektu do autobusu

Příspěvekod tramvaj3 » 13 led 2015 18:08

Poradili byste mi jak mám .o3d překonvertovat do .x?
jediná u nás B741 ev.č 127
Karosa B941E ev.č. 149 asi rip :(
Irisbus Citelis 18M ev.č. 156, 159, 160, 165, 167, 173 a 174. :)
Irisbus Citelis 12M ev.č. 227
ObrázekObrázek
Pojďte se projet hlučnými 15tr v ČB, limitovaná edice! :D
ZF!
Škoda 21tr(ab)/22tr forever!
Uživatelský avatar
tramvaj3
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 3231
Registrován: 07 kvě 2012 14:53
Bydliště: V Budějovicích, samozřejmě v Českých

Re: Návod na vloženie objektu do autobusu

Příspěvekod ALEDOL » 13 led 2015 18:15

To nejde. O3d je zaheslovaný soubor a prostě to nejde. Jde to naopak,z .x do .o3d pomocí OMSI O3D CONVERTERU,ale takhle fakt ne. K tomu,se právě používá ten RIPPER,který ti ten autobus jakoby sestaví modelicky.

Ale nejsi jediný,mně ten ripper taky nefunguje. ;)
Uživatelský avatar
ALEDOL
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 2449
Registrován: 29 srp 2013 21:45
Bydliště: Praha - Prague - Praga - Prag

Re: Návod na vloženie objektu do autobusu

Příspěvekod Trolejbusák » 13 led 2015 18:18

Ale všechno jde ;) I z .o3d do .x
Trolejbusák
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 5016
Registrován: 23 dub 2011 15:42
Bydliště: Ústí nad Labem

Re: Návod na vloženie objektu do autobusu

Příspěvekod ALEDOL » 13 led 2015 18:18

Tak mi řekni jak,rád bych to věděl,protože ten RIPPER je pro mě naprosto nepoužitelnej. :)
Uživatelský avatar
ALEDOL
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 2449
Registrován: 29 srp 2013 21:45
Bydliště: Praha - Prague - Praga - Prag

Re: Návod na vloženie objektu do autobusu

Příspěvekod tramvaj3 » 13 led 2015 18:21

Proč mi nejde spustit omsi2 přes ripper.
Unable to create process.
jediná u nás B741 ev.č 127
Karosa B941E ev.č. 149 asi rip :(
Irisbus Citelis 18M ev.č. 156, 159, 160, 165, 167, 173 a 174. :)
Irisbus Citelis 12M ev.č. 227
ObrázekObrázek
Pojďte se projet hlučnými 15tr v ČB, limitovaná edice! :D
ZF!
Škoda 21tr(ab)/22tr forever!
Uživatelský avatar
tramvaj3
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 3231
Registrován: 07 kvě 2012 14:53
Bydliště: V Budějovicích, samozřejmě v Českých

Re: Návod na vloženie objektu do autobusu

Příspěvekod ALEDOL » 13 led 2015 18:58

Mně taky ne. Šlo mi to jen u OMSI 1.
Uživatelský avatar
ALEDOL
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 2449
Registrován: 29 srp 2013 21:45
Bydliště: Praha - Prague - Praga - Prag

PředchozíDalší

Zpět na Návody

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník