TOPlist

[NÁVOD] BUSE displej

Návody týkající se veškeré tvorby do OMSI.

Re: [NÁVOD] BUSE displej

Příspěvekod hstudiocz » 03 pro 2015 21:14

Kuba J. píše:V LibreOffice 5 (trochu jiné OpenOffice) mi ta tabulka otevřít jde, když jsem to teď zkoušel. Ale to tlačítko BUSE pro export nefunguje, ale zkouším to teď na Linuxu, takže třeba ve Windowsech by to šlo.


Nešlo. Pokud vím, tak Calc neumí pracovat s makry pro Excel.
www.hedgehogstudio.eu | facebook | twitter | instagram | youtube | twitch: twitch.tv/hedgehogstudio.eu
Uživatelský avatar
hstudiocz
Pokročilý člen
Pokročilý člen
 
Příspěvky: 864
Registrován: 04 srp 2012 14:32
Bydliště: Zlín

Re: [NÁVOD] BUSE displej

Příspěvekod tramvaj3 » 03 říj 2016 16:58

Jakto že dám kopírovat vyexportované a když dám vložit, nevloží se mi nic :(
jediná u nás B741 ev.č 127
Karosa B941E ev.č. 149 asi rip :(
Irisbus Citelis 18M ev.č. 156, 159, 160, 165, 167, 173 a 174. :)
Irisbus Citelis 12M ev.č. 227
ObrázekObrázek
Pojďte se projet hlučnými 15tr v ČB, limitovaná edice! :D
ZF!
Škoda 21tr(ab)/22tr forever!
Uživatelský avatar
tramvaj3
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 3208
Registrován: 07 kvě 2012 14:53
Bydliště: V Budějovicích, samozřejmě v Českých

Re: [NÁVOD] BUSE displej

Příspěvekod Trolejbusák » 03 říj 2016 17:32

Windows 10?
Trolejbusák
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 5007
Registrován: 23 dub 2011 15:42
Bydliště: Ústí nad Labem

Re: [NÁVOD] BUSE displej

Příspěvekod tramvaj3 » 03 říj 2016 17:38

Windows 8, ale tak jsem si to udělal tím druhým způsobem, ale zajímalo by mě, kde je chyba :)
jediná u nás B741 ev.č 127
Karosa B941E ev.č. 149 asi rip :(
Irisbus Citelis 18M ev.č. 156, 159, 160, 165, 167, 173 a 174. :)
Irisbus Citelis 12M ev.č. 227
ObrázekObrázek
Pojďte se projet hlučnými 15tr v ČB, limitovaná edice! :D
ZF!
Škoda 21tr(ab)/22tr forever!
Uživatelský avatar
tramvaj3
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 3208
Registrován: 07 kvě 2012 14:53
Bydliště: V Budějovicích, samozřejmě v Českých

Re: [NÁVOD] BUSE displej

Příspěvekod Trolejbusák » 03 říj 2016 18:03

Mně to na W10 taky přestalo fungovat, možná nějaká aktualizace Office packu...
Trolejbusák
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 5007
Registrován: 23 dub 2011 15:42
Bydliště: Ústí nad Labem

Re: [NÁVOD] BUSE displej

Příspěvekod lukasek1973 » 03 říj 2016 22:41

Pokud myslíte to kopírovací tlačítko, tak mi také nejde, ale dá se to řešit kliknutím do pole, potom ctrl+a a ctrl+c poté už jen normálně vložit ;)
Obrázek
Uživatelský avatar
lukasek1973
Pokročilý člen
Pokročilý člen
 
Příspěvky: 1179
Registrován: 16 kvě 2013 22:24
Bydliště: Praha

Re: [NÁVOD] BUSE displej

Příspěvekod tramvaj3 » 03 říj 2016 22:56

Dík, udělám to takto, jinak to nebude celý :mrgreen:
Funguje to :)
jediná u nás B741 ev.č 127
Karosa B941E ev.č. 149 asi rip :(
Irisbus Citelis 18M ev.č. 156, 159, 160, 165, 167, 173 a 174. :)
Irisbus Citelis 12M ev.č. 227
ObrázekObrázek
Pojďte se projet hlučnými 15tr v ČB, limitovaná edice! :D
ZF!
Škoda 21tr(ab)/22tr forever!
Uživatelský avatar
tramvaj3
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 3208
Registrován: 07 kvě 2012 14:53
Bydliště: V Budějovicích, samozřejmě v Českých

Re: [NÁVOD] BUSE displej

Příspěvekod hstudiocz » 04 říj 2016 18:35

Vkladani vyexportovaneho panelu pres tlacitko kopirovat funguje pouze ve windowsackem poznamkovem bloku (Win 10). V jinych editorech se vlozi jen dva ?. Teda jestli se bavite o tomto.
www.hedgehogstudio.eu | facebook | twitter | instagram | youtube | twitch: twitch.tv/hedgehogstudio.eu
Uživatelský avatar
hstudiocz
Pokročilý člen
Pokročilý člen
 
Příspěvky: 864
Registrován: 04 srp 2012 14:32
Bydliště: Zlín

Re: [NÁVOD] BUSE displej

Příspěvekod tramvaj3 » 07 říj 2016 20:55

Tak jsem jsem to šel vyzkoušet, ale nějak se to jeblo a to jsem dal jen CTR+A CTRL+C, vložil to do .hof a pak jen změnil písmena na číslo 1 a dal to do buse vozů, ale tohle se stane:
A když chci mít vzadu logo DPMČB půjde to?
Přílohy
OMSI2_20161007_205334.jpg
jediná u nás B741 ev.č 127
Karosa B941E ev.č. 149 asi rip :(
Irisbus Citelis 18M ev.č. 156, 159, 160, 165, 167, 173 a 174. :)
Irisbus Citelis 12M ev.č. 227
ObrázekObrázek
Pojďte se projet hlučnými 15tr v ČB, limitovaná edice! :D
ZF!
Škoda 21tr(ab)/22tr forever!
Uživatelský avatar
tramvaj3
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 3208
Registrován: 07 kvě 2012 14:53
Bydliště: V Budějovicích, samozřejmě v Českých

Re: [NÁVOD] BUSE displej

Příspěvekod hstudiocz » 10 říj 2016 08:22

@tramvaj: Píšeš, že jsi změnil písmenka na 1. Takže předpokládám, že používáš ten nový BUSE systém, který je zatím WiP (nebo aspoň nevím o tom, že by ho vydali). To je také možná důvod proč se ti to na tom obrázku tak trochu rozhodilo. Zkus použít luky.patův BUSE4.xlsm. Teď k tvé otázce ohledně toho zadního panelu.

Pokud to ten autobus podporuje, tak by cíl v hofku vypadal nějak takhle.

Obrázek
www.hedgehogstudio.eu | facebook | twitter | instagram | youtube | twitch: twitch.tv/hedgehogstudio.eu
Uživatelský avatar
hstudiocz
Pokročilý člen
Pokročilý člen
 
Příspěvky: 864
Registrován: 04 srp 2012 14:32
Bydliště: Zlín

PředchozíDalší

Zpět na Návody

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník