TOPlist

[NÁVOD] BUSE displej

Návody týkající se veškeré tvorby do OMSI.

Re: [NÁVOD] BUSE displej

Příspěvekod luky.pat » 12 črc 2015 16:05

Nová verze tabulky (12.7.2015) obsahuje 25 fontů a 140 piktogramů.
>> DOWNLOAD <<
Meyye! Tahrodiis aanne! Him hinde pah liiv! Zu'u hin daan!
Obrázek
Uživatelský avatar
luky.pat
Zasloužilý tvůrce addonů
Zasloužilý tvůrce addonů
 
Příspěvky: 764
Registrován: 15 kvě 2011 20:10
Bydliště: Ústí nad Labem | Praha

Re: [NÁVOD] BUSE displej

Příspěvekod dwarf253 » 12 črc 2015 16:25

Díky, vážně skvělá práce od všech, co se na tom podíleli :)
dwarf253
Pokročilý člen
Pokročilý člen
 
Příspěvky: 1123
Registrován: 07 črc 2011 14:00

Re: [NÁVOD] BUSE displej

Příspěvekod johny_s » 12 črc 2015 22:47

Super, schválně jsem si zkusil vytvořit přes starou i novou verzi 3 shodné panely a novou verzí jsem byl cca o 1/3 rychlejší. :D
Ale i některé nové fonty mi ted možná urychlí práci na Stadtedreieck. Občas jsem si musel upravit staré písmo a vypadalo to blbě. Ted tam snad najdu nějaké vhodné. :)

Děkuji také všem co se krom lukyho na tom podíleli.
Geronimo
Uživatelský avatar
johny_s
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 534
Registrován: 06 črc 2013 01:40
Bydliště: Praha

Re: [NÁVOD] BUSE displej

Příspěvekod mhdfm » 13 črc 2015 21:34

Tabulka super, akorát mi nefunguje export (Office 2013), píše to nějaké errory. I přesto jsem ale spokojený. :) Palec nahoru.
Obrázek
mhdfm
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 5645
Registrován: 09 pro 2012 08:09
Bydliště: ODIS 52-66

Re: [NÁVOD] BUSE displej

Příspěvekod luky.pat » 14 črc 2015 18:22

Jaké errory? Třeba by s tím něco šlo udělat.
Meyye! Tahrodiis aanne! Him hinde pah liiv! Zu'u hin daan!
Obrázek
Uživatelský avatar
luky.pat
Zasloužilý tvůrce addonů
Zasloužilý tvůrce addonů
 
Příspěvky: 764
Registrován: 15 kvě 2011 20:10
Bydliště: Ústí nad Labem | Praha

Re: [NÁVOD] BUSE displej

Příspěvekod Solaris 28Tr » 14 srp 2015 17:09

Zdravím, v OpenOffice mi nejde otevřít. Zasekne se načítání tak v 1/4 a už se nenačte. Předchozí tabulka mi šla v pohodě, tady se přes to prostě neprokoušu. :/ :( Nevíte jestli je to OpenOfficema nebo někde jinde je chyba??
Uživatelský avatar
Solaris 28Tr
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 485
Registrován: 20 dub 2014 08:39

Re: [NÁVOD] BUSE displej

Příspěvekod johny_s » 14 srp 2015 21:24

Nevím jestli to bude úplně ono i v tomto případě, ale před asi 2 lety jsem měl taky problém s excelem mezi MS a OO (skolni a domaci pc). Problém byl v makrech. U nové verze tabulky jsou použita makra a jejich kódování u MS a OO se mírně liší. Tak je možné, že problém bude tady, pokud to tedy za tu dobu nějak nesjednotili. :)
Geronimo
Uživatelský avatar
johny_s
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 534
Registrován: 06 črc 2013 01:40
Bydliště: Praha

Re: [NÁVOD] BUSE displej

Příspěvekod Solaris 28Tr » 15 srp 2015 11:45

Fuuuf tak abych sehnal officy :/
Uživatelský avatar
Solaris 28Tr
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 485
Registrován: 20 dub 2014 08:39

Re: [NÁVOD] BUSE displej

Příspěvekod Kuba J. » 15 srp 2015 20:56

V LibreOffice 5 (trochu jiné OpenOffice) mi ta tabulka otevřít jde, když jsem to teď zkoušel. Ale to tlačítko BUSE pro export nefunguje, ale zkouším to teď na Linuxu, takže třeba ve Windowsech by to šlo.
Uživatelský avatar
Kuba J.
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 335
Registrován: 26 dub 2011 19:52
Bydliště: Hradubice

Re: [NÁVOD] BUSE displej

Příspěvekod mhdfm » 08 lis 2015 17:24

Jestli má někdo zájem, tak jsem udělal užší Arial - čísla podle ČSAD FM.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... sp=sharing
Obrázek
mhdfm
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 5645
Registrován: 09 pro 2012 08:09
Bydliště: ODIS 52-66

PředchozíDalší

Zpět na Návody

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník