TOPlist

[NÁVOD] Mapové podklady pro editor OMSI

Návody týkající se veškeré tvorby do OMSI.

Re: [NÁVOD] Mapové podklady pro editor OMSI

Příspěvekod pepdol_cz » 06 úno 2013 18:37

kolik asi tak to má být?
Uživatelský avatar
pepdol_cz
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 4317
Registrován: 20 pro 2011 12:23
Bydliště: Most

Re: [NÁVOD] Mapové podklady pro editor OMSI

Příspěvekod Misalok » 06 úno 2013 18:52

tak velky aby ti to pasovalo
Obrázek
Uživatelský avatar
Misalok
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 266
Registrován: 30 dub 2011 18:17

Re: [NÁVOD] Mapové podklady pro editor OMSI

Příspěvekod pepdol_cz » 06 úno 2013 19:04

a terén musím asi odhadnout že? nebo je na to nějaký prográmek?
Uživatelský avatar
pepdol_cz
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 4317
Registrován: 20 pro 2011 12:23
Bydliště: Most

Re: [NÁVOD] Mapové podklady pro editor OMSI

Příspěvekod Misalok » 06 úno 2013 19:19

jakej teren?
Obrázek
Uživatelský avatar
Misalok
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 266
Registrován: 30 dub 2011 18:17

Re: [NÁVOD] Mapové podklady pro editor OMSI

Příspěvekod pepdol_cz » 06 úno 2013 19:42

myslím kopeček dolů a na horu

Obrázek
Uživatelský avatar
pepdol_cz
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 4317
Registrován: 20 pro 2011 12:23
Bydliště: Most

Re: [NÁVOD] Mapové podklady pro editor OMSI

Příspěvekod Misalok » 06 úno 2013 19:50

musis si s tim pohrat. Ty si asi nekoukal na Shitmanova videa??
Obrázek
Uživatelský avatar
Misalok
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 266
Registrován: 30 dub 2011 18:17

Re: [NÁVOD] Mapové podklady pro editor OMSI

Příspěvekod Božkov » 07 úno 2013 19:38

Já už vážně nevím jak na to, už X-krát jsem to dělal podle návodu a furt mi to dělá tohle:
2.jpg

V čem může být chyba? :cry:
Win 7 Ultimate x64; Intel Core i5 3,2 GHz (Trubo Boost na 3,6 GHz); RAM Kingston 8GB DDR3; GTX650 1GB DDR5; HDD 1TB; Logitech G27.
Můj YTB Channel | Fórum - Gameplaye
Uživatelský avatar
Božkov
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 2073
Registrován: 28 pro 2011 10:13
Bydliště: Rychnov u Jablonce nad Nisou (SOR BNG 12 #74)

Re: [NÁVOD] Mapové podklady pro editor OMSI

Příspěvekod pepdol_cz » 10 úno 2013 15:53

ten program je ale na hov__, protože nehledá všechny města a vesnice.
Já když napíšu město Podbořany, tak mi to vyhodí do Ameriky. Neví někdo proč?
Uživatelský avatar
pepdol_cz
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 4317
Registrován: 20 pro 2011 12:23
Bydliště: Most

Re: [NÁVOD] Mapové podklady pro editor OMSI

Příspěvekod wooderCZ » 10 úno 2013 16:05

Na exkrement je spíše neschopnost některých uživatelů. Když nefunguje název místa, otevři si v prohlížeči google maps, najdi to místo, klikni na to místo pravým myšítkem a vyber položku "Co je tady". Ve vyhledávání se objeví souřadnice toho místa a ty zadej do programu GMS. V tomto případě to je například 50.229144,13.410687 .
ObrázekImage
Discord | občas streamuju z tvorby na Twitch.tv
Uživatelský avatar
wooderCZ
Zasloužilý tvůrce addonů
Zasloužilý tvůrce addonů
 
Příspěvky: 3895
Registrován: 17 zář 2011 22:02
Bydliště: Opava

Re: [NÁVOD] Mapové podklady pro editor OMSI

Příspěvekod pepdol_cz » 10 úno 2013 16:42

díky ale mě napadla ještě jedná možnost že si najdu nějaké město poblíž co mi najde ten program a dojedu tam ručně.

a prosím v jakém rozlišením to mám ukládat?

Obrázek
Uživatelský avatar
pepdol_cz
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 4317
Registrován: 20 pro 2011 12:23
Bydliště: Most

PředchozíDalší

Zpět na Návody

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník